[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2012 17:34:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




caramel -> RE: Podaljsek za varnostni pas v avtu... (11.6.2012 19:01:20)

Jaz sem jih zasledila tukaj , na ebayu, bolhi, tudi na gugu.si. Kolikor sem raziskala niso vsi primerni za vse vrste avtomobila, poleg tega pa jih iz varnostnih razlogov pogosto odsvetujejo (ker večinoma niso testirani, pri trhih se lahko odpne). Nekateri proizvajalci ponujajo testirane podaljške za svoje avtomobile, tako da se lahko obrneš na zastopnika, pa ti bo mogoče lahko kaj svetoval.

Jaz ga na koncu nisem potrebovala. Imeli smo probleme le s pripenjanjem lupinice v maminem avtu, ker so bili pasovi na zadnjem sedežu prekratki, lahko pa se je montirala na prednji sedež. Avtosedež (Kiddy) pa lahko brez problemov montiramo tudi na njenem zadnjem sedežu.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2012 19:48:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




caramel -> RE: Podaljsek za varnostni pas v avtu... (11.6.2012 20:26:10)

Tale naj bi pasal v Renaulte, ne vem pa, če imajo kakšne prav testirane za njihove avtomobile.

Drugače pa imamo mi tudi Reanulta in sedež najlažje pripnem tako, da pas povsem potegnem ven, avtosedež povlečem k sebi (toliko, da je na zunanjem robu sedeža),napeljem in zapnem pas, avtosedež namestim na sredino sedeža, zategnem spodnji pas, nato pa še zgornjega. Če pustim avtosedež na sredini tudi jaz težko dosežem "vtikač". Mož, ki je večje rasti, pa sedež brez problema pripne le tako, da seže čez.

Aja, zdajle sem se spomnila - mislim da sem takrat pri raziskovanju ugotovila tudi to, da noben podaljšek ni tako kratek, da bi se dalo potem pas popolnoma tesno napeljati okrog avtosedeža - če razumeš, kaj mislim. Npr. pri Kiddyu je od tega "vtiča" do ""zaponke pri mizici precej malo pasu, pa še ta se mora tesno prilegati avtosedežu, da je le-ta stabilen. Čeprav tile bi morda bili uporabni...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2012 22:11:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]