nuhalna svetlina tudi na cd? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

soncicaT -> nuhalna svetlina tudi na cd? (5.9.2005 15:34:52)

Nekje sem zasledila da ti posnamejo NS na videokaseto, lahko pa tudi na disketo, cd? , ne vem če sem prav zasledila.

A je možno to tudi na Fontani, mariborčanke.

Lp

Mojca -> nuhalna svetlina tudi na cd? (5.9.2005 18:08:33)

V Mariboru je sedaj tudi samoplačniška ambulanta, ki jo ima prim. dr. Ksenija Pelkič na Gregorčičevi ulici. Naročite se lahko na tel. 02/252 3830 (med 10.00 in 12.00). Ob pregledu lahko dobite tudi posnetek na cd-ju ali dvd-ju.

soncicaT -> nuhalna svetlina tudi na cd? (5.9.2005 22:20:43)

Jaz sem ze narocena 9.9. na Fontani in me zanima (ker nimava videa), če bova lahko dobila na dvd-ju...skratka punce, ki ste bile na Fontani, a je to mozno?

KMALU -> nuhalna svetlina tudi na cd? (5.9.2005 22:34:59)

a je tu katera, ki je sla na NS v Ljbuljani in je dobila CD?
Jaz grem tam pri stari cerkvi...

Nannn -> nuhalna svetlina tudi na cd? (5.9.2005 22:51:25)

jest sicer ne vem ce obstaja NS da ti posname na CD vem pa da je morfologija to se pravi 3DUZ ki ti ga posnamejo na CD in komaj cakam da grem v petek tja...

LP Nannn

*zvezdica* -> RE: nuhalna svetlina tudi na cd? (6.10.2005 8:07:23)

Hej nosečke!

Mene pa zanima če ti mogoče dr. Strahova v Domažalah tudi lahko posname na cD?? Tiste ki ste že bile...kako je s tem?
Hvala

suky -> RE: nuhalna svetlina tudi na cd? (6.10.2005 15:47:24)

KMALU, js sem šla na NS v Dravlje in so mi posnel kratek filmček na CD.Ne vem zakaj so ga men posnel, ker sem se pogovarjala s sestrično, ki je tud delala v Dravljah pa je rekla, da njej niso nič posnel.Js mislm, da je G vidla, da sem bla čist fascinirana nad pregledom in mi je zato posnela.Je pa posnetek v 3D. Super zadeva[sm=smiley20.gif] in zato je najbol da kr vprašaš, če se da dobit mal pregleda posnetega.

Stran: [1]