meni zelo paše če mi mož masira joške. Ker zdaj v nosečnosti nimam energije za sex. Obema je tako vredu. Včasih pa tudi jaz samo ležim in mi jo on masira.....Obema je super.....
Anonimen -> RE: masaža jošk (11.6.2012 14:55:32)
Res lepo od tebe da si delila tole z nami. Če se bo kdaj katera vprašala če je to normalno, bo vedela da je.
meni zelo paše če mi mož masira joške. Ker zdaj v nosečnosti nimam energije za sex. Obema je tako vredu. Včasih pa tudi jaz samo ležim in mi jo on masira.....Obema je super.....
A si ti Saša Lendero?
ajataja -> RE: masaža jošk (11.6.2012 15:34:29)
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
A si ti Saša Lendero?
ne,ne Saška ni noseča [sm=smiley1.gif]
Anonimen -> RE: masaža jošk (11.6.2012 15:50:05)
Zadaj so itak kaki najstniki, ki se ''nam'' režijo.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ZARA -> RE: masaža jošk (11.6.2012 16:00:32)
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A si ti Saša Lendero?
ne,ne Saška ni noseča [sm=smiley1.gif]
Ja, vem, mislim, ne vem... Saška se je rada masirala. Zato.
Tippi -> RE: masaža jošk (11.6.2012 16:44:41)
Res lepo od tebe da si delila tole z nami. Če se bo kdaj katera vprašala če je to normalno, bo vedela da je.
To je petting....
Petting generally means stimulating another person's sex organs or breasts - usually with your hand or mouth.
What happens when a man 'pets' a woman?
He can do any of the following:
caress her breasts and nipples kiss them lick them suck them stimulate her clitoris, vulva and vagina with his fingers stimulate these areas with his lips or tongue use a vibrator (or other sex aid).
Anonimen -> RE: masaža jošk (11.6.2012 20:34:45)
HAHAHAHHAHAHAHAHHA
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA