razfarbanje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

pomar*ANČA* -> razfarbanje? (11.6.2012 10:29:27)

možu sem uničila popolnoma nove jeans hlače, ker sem dala zraven prat novo črno jeans oblekco.

uglavnem, hlače so zdaj modre in grdo črno lisaste. sem nesla v čistilnico in so mi samo svetovali naj jih prekuham, kolikor bo šlo bo pač šlo. je še kakšna druga varjanta?

prosim hitro z nasveti, hlače morajo biti danes popoldan lepe[sm=smiley13.gif]

diana 28 -> RE: razfarbanje? (11.6.2012 10:37:16)

Nek prašek obstaja sicer za razbarvanje obarvanega perila. Meni je pomagal vendar ne vem več točno kaj se mi je obarvalo in zato ne vem če učinkuje tudi na jeansu. Itak nimaš skoraj kaj izgubit. Se dobi tudi v mercatorju. Pa precej smrdi ta prašek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

Tu je še en primer in prašek......  http://forumi.siol.net/archive/index.php/t-35267.html

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2012 17:28:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pomar*ANČA* -> RE: razfarbanje? (12.6.2012 9:21:47)

je[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sem kupila v mullerju en prašek (ponudbe je ogromno!!), namočila za 20min in dala hlače kuhat, so čisto lepe oz so bile...ampak se je zgodila nova nesreča... sine je dobil v roke alkoholni flomaster in se izživljal nad hlačami- no ni tako hudo, par pikic je spodaj, zjutri je pa še možu padla cela polica orhidej na tla in po hlačah in po postelji... tako da jih bom danes spet prala, ampak nevem kako naj fluki spravim vn[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.6.2012 9:35:03)

pomar*ANČA* -> RE: razfarbanje? (12.6.2012 9:39:34)

sej jaz se tudi smejem, malce manj se pa možek, ki je po res po dogem času imel voljo si kupiti hlače. bom poročala če je alkoholc šel dol, jih bom kar na kuhanje vrgla, drugeča pa spet muller... ampak mi je kar narodno, ker sem včeraj eno uro stala pred polico in izbirala, ziher so se me zapomnile[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.6.2012 12:06:43)

pomar*ANČA* -> RE: razfarbanje? (13.6.2012 10:03:06)

ok, hlače so rešene, nove nesreče ni bilo, ampak glede na to, da mu te hlače res niso usojene pričakujem da se bo danes polil z kislino v službi in bodo res samo še za vsmeti[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2012 13:02:44)

pomar*ANČA* -> RE: razfarbanje? (13.6.2012 13:06:24)

me veseli da se zabavaš na račun moževih hlač[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2012 18:35:43)

Stran: [1]