|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fotoaparat
10.6.2012 9:11:59   
Spark
Ker ste tukaj sami strokovnjaki, vsak na svojem področju, upam, da se bo našel kdo ki obvlada fotoaparate. Kupujem fotoaparat, tisti navaden manjši, ne tiste velike mašine za ~ 500€. Zanima me na kaj naj bom pozorna pri nakupu. Mislim, da je pomembno da ima 14-16 mio pikslov. Ampak kaj je z optičnim zumom, koliko je fajn da je, kako visoka številka naj bi bila pri ISO (sploh ne vem kaj je to), kakšna baterija Li-on ali Litij- ion. Kaj pomeni širokokotni objekjtiv 24 ali 26 mm, kako visoka snemljivost filmov (vidim nekaj 720p ali 1080p) čeprav verjetno obstajajo še druge karakteristike.
Malo mi svetujte, da ne kupim kr enega sranja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fotoaparat
10.6.2012 9:46:18   
ellie
Če kupuješ za vsakdanje fotografiranje, niti ne rabiš komplicirat s temi širokotnimi objektivi in to. To pomeni, da zajame več slike, ki je potem ob robovih zvita.

Vsak dober fotograf ti bo povedal, da kupi Canona...in mogoče še Nikona. Jaz od nekdaj uporabljam ixusa. Trenutno imam za doma starega 10 let, v službi pa letos kupljenega. Pa lahko rečem, da tisti stari dela čisto primerljive slike.

Tud če ima 10 mio pixlov je ok, 4x optični zoom,...in je dovolj. To imajo pa tako menda zdaj vsi fotoaparati. ISO niti ni tolk pomemben, jaz ga sploh ne uporabljam oz. imam nastavljeno na auto...zelo redko preklopim, če slikam v res temi.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fotoaparat
10.6.2012 9:49:58   
ellie
Ne vem, kako je pri drugih fotoaparatih.. Moj ixus ima visokokvalitetno snemanje hd filmov (treba je potem kupit tudi primerno sd kartico)...tako da lahko snemaš filme boljše kot s katerno navadno kamero.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fotoaparat
10.6.2012 10:35:22   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Ker ste tukaj sami strokovnjaki, vsak na svojem področju, upam, da se bo našel kdo ki obvlada fotoaparate. Kupujem fotoaparat, tisti navaden manjši, ne tiste velike mašine za ~ 500€. Zanima me na kaj naj bom pozorna pri nakupu. Mislim, da je pomembno da ima 14-16 mio pikslov.


To sploh ni pomembno; glede na to da kupuješ kompaktnega, ki imajo vsi mini mini senzorje, maš lahko 100 mio pikslov, pa slike ne bodo nič 'boljše' kot če jih ima nekje 8 mio. poleg tega pa - boš slikala za jumbo plakate ali vohunla za ljudmi da bi rabila tolk pikslov?


IZVIRNO SPOROČILO: Spark
Ampak kaj je z optičnim zumom, koliko je fajn da je,


več ko je boljše je (spet, kompaktni fotkiči). digitalni zoom je neuporaben.

IZVIRNO SPOROČILO: Spark
kako visoka številka naj bi bila pri ISO (sploh ne vem kaj je to),


uporabno je nekje do 1000 (pri kompaktnih), karkoli več je precej brezveze oz. čist neuporabno.
(na kratko je ISO včasih označeval 'zrnavost' filma, danes pa pomeni koliko lahko 'našponaš' fotkič predvsem v slabih svetlobnih pogojih; še vedno pa velja, višji ISO kot je, bolj je slika zrnasta)



IZVIRNO SPOROČILO: Spark
kakšna baterija Li-on ali Litij- ion.


To je eno in isto.


IZVIRNO SPOROČILO: Spark
Kaj pomeni širokokotni objekjtiv 24 ali 26 mm,


zelo poenostavljeno: manjša kot je številka, večjo površino zajameš in več popačenosti imaš na robovih. med 24 in 26 imo in neke pretirane razlike.


IZVIRNO SPOROČILO: Spark
kako visoka snemljivost filmov (vidim nekaj 720p ali 1080p)


prvič - ga boš sploh uporabljala za snemanje? drugič, za povprečnega uporabnika to pomeni da ti filmčki zavzamejo veliko prostora na kartici al pa še več prostora na kartici. oboje je sicer tretirano kot HD video, za gledanje na povprečnem tv-ju ali računalniku pa neke hudo opazne razlike ni.


IZVIRNO SPOROČILO: Spark
čeprav verjetno obstajajo še druge karakteristike.
Malo mi svetujte, da ne kupim kr enega sranja.


Sranja ne boš kupila, samo ne pusti se nategnit s pixli in videom in 'dodatki' v stilu torbic in SD kartic jest ti svetujem da si ogledaš kakšno tujo spletno stran (npr: http://www.dpreview.com/ ) ali pa mogoče našo e-fotografijo (čeprov tbh jest od tam nimam pretirano dobrih izkušenj), ker če boš v kakem bigbangu vprašala ti ne bojo znali nič pametnega pomagat ('ja, veste, ta je boljši ker ma več pixlov... pa še torbico vam damo zravn!'). Preden se vržeš v nakup pa razmisli za KAJ TOČNO boš fotkič uporabljala oz. kok je smiselno imet npr full hd video, če ga ne boš uporabljala. na drugem mestu pa razmisli, če mogoče pa ne bi vseeno zrcalno refleksnega (osnovni (entry-level) body z 18-55 objektivom dobiš tut že pod 500€, pa ga potem nadgrajuješ po mili volji - to pa potem nanese denarja - si pa veliko bolj fleksibilna).

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fotoaparat
10.6.2012 11:29:55   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ellie


Vsak dober fotograf ti bo povedal, da kupi Canona..



Vsak amater bo svetoval Canona. Canon ne dela dobrih fotografov, dober fotograf pa je tisti, ki zna z analognim fotoaparatom delat enako dobro kot z digitalnim... Se pa strinjam, da je Canon uporabniku prijazen fotoaprat, ker ima ogromno prednastavljenih funkcij t.i. "funkcije za telebane" in povprečnemu fotoamaterju se tako ni treba preveč zakonitostmi digit. fotografiranja ubadat....

Felicita je dala super odgovor, se v celoti strinjam z njo.

Dodajam še jz en link http://www.besenicar.si/

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 10.6.2012 11:33:22 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: fotoaparat
10.6.2012 11:36:05   
*bubi*
Cenovni rang si vseeno postavi.... (napisala si samo, da ne za 500€)... iščeš do 100€, 200-300€ ali pride v poštev kaka prehodna varianta za 400€?

TALE stran je meni všeč za primerjavo - določiš dva modela in ti poda prednosti in slabosti vsakega. V nekaterih tehničnih trgovinah kar tole pogledajo, ko vprašaš, kakšna je razlika med enim in drugim. user posted image

Sicer pa sem sama kupovala kompakta pol leta nazaj in vzela Sonyja. sem zelo zadovoljna.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: fotoaparat
10.6.2012 12:14:45   
Spark
Sem vedela da moram tukaj vprašat. Hvala vam.
Cenovni rang do 200€. Rabim nekaj takega da bom lahko slikala da bodo lepe slike. Da se lahko včasih afnam pa da slika dobro izpade. Da ulovim otroke v trenutnih bedarijah na delu user posted image
Ne bom vohunila za drugimi, mislim da ne bom delala plakatov.
Drugače pa so mi vse te oznake pri fotoaparatu čisto tuje, in sej sploh ne vem a se ga bom naučila uporabljati, da vem kdaj naj kaj spremenim, ali vklopim. Butasto mi je da hočem na fotoaparatu nekaj imeti, pa da sploh ne vem čemu to služi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: fotoaparat
10.6.2012 12:42:44   
Colt
Sicer ne ustreza niti enemu tvojemu kriteriju...ampak jaz sem najlepše razultate dosegal s Canon EOS 50! Me zanima če baterija še dela...user posted image user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: fotoaparat
10.6.2012 13:11:59   
jar
moje mnenje glede znamke: canon ali nikon je večno vprašanje pri DSRL fotoaparatih. ti dve firmi tudi največ vlagata prav v te fotoaparate. med tem ko sta sony in olympus zelo močna pri kompaktnih fotoaparatih. da je v sloveniji canon precenjen pa mora biti jasno vsakomur.

nekateri fotoaparati so danes manjši od mobitelov. kar ni ravno praktično, vsaj meni ne, je bolje kaj bolj konkretnega držat v roki. zato v big ban in tam sprobaj vse modele, kaj ti najbolje sede v roko.

jaz priporočam 10x zoom in 24 mm (goriščna razdalja; manjša kot je cifra več slike zajameš, je pa 24 neka osnova pri digitalnih, je nekako enko z 35 mm pri analognih). in naj ima čim boljši stabilizator slike.






(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: fotoaparat
10.6.2012 14:13:24   
katy83
Ker je to ravno tema, ki mene zadnje čase zanima, ker kupujem fotoaparat, se bom malo prištulila in vas vprašala za mnenje.
In sicer: z dragim zelo rada fotografirava, predvsem odkar imava sinčka, je to še bolj pogosto. Do zdaj sva pač imela nek digiatlni fotoaparat za 150€, ampak dejansko naju moti, da so slike, ki smo jih posneli zvečer, nikakve. Plus to, da če želiš otroka slikat kako pelje po toboganu, mora it 10x na tobogan, da je ena fajn slika...user posted image

Zdaj sva si nagledala Nikona P510, pa me zanima kako se vam zdi? Ga kdo ima? Ima ta fotoaparat kakšne prednosti? Slabosti???

Hvala vsem za mnenja.

in Bubi, hvala za tisti link, kjer imaš primerjaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: fotoaparat
10.6.2012 19:26:52   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: jar

moje mnenje glede znamke: canon ali nikon je večno vprašanje pri DSRL fotoaparatih. ti dve firmi tudi največ vlagata prav v te fotoaparate. med tem ko sta sony in olympus zelo močna pri kompaktnih fotoaparatih. da je v sloveniji canon precenjen pa mora biti jasno vsakomur.

nekateri fotoaparati so danes manjši od mobitelov. kar ni ravno praktično, vsaj meni ne, je bolje kaj bolj konkretnega držat v roki. zato v big ban in tam sprobaj vse modele, kaj ti najbolje sede v roko.

jaz priporočam 10x zoom in 24 mm (goriščna razdalja; manjša kot je cifra več slike zajameš, je pa 24 neka osnova pri digitalnih, je nekako enko z 35 mm pri analognih). in naj ima čim boljši stabilizator slike.



Vidš, men se pa ravno kontra zdi, meni se pa zdi, da mi Nikona turijo na vsakem koraku s promocijami, cene so nižje in več dodatne opreme na voljo... jest za svojega canona vse hodim ven kupovat ker se mi pri nas zdijo totalno nekonkurenčni nikonu.

@Katy - v temi (zvečer) je pa vseeno treba kako nastavitev spremenit, tudi na 'trotl zihr' fotkiču... ti noben ne bo delu dobrih fotk brez prenastavitev, niti zrcalno refleksen za 1k€ (ali pa še posebno ne tist).

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: fotoaparat
10.6.2012 19:41:34   
diana 28
mogoče pa ne bi vseeno zrcalno refleksnega (osnovni (entry-level) body z 18-55 objektivom dobiš tut že pod


Jaz se odločam za nakup DSRL-ja že kar nekaj časa. Sedaj sem se odločila za CANON 600D. Bi te pa prosila Felicita, če lahko daš nasvet glede objektiva in sicer ali je 18-55 dovolj za splošno slikanje. Nisem glih za fotografiranje macro ali ne vem kakšno zumiranje. Bojim pa se,da je 18-55 premalo glede zuma. Druga opcija pa je CANON SX 40, ki je precej podoben NIKONU P510 in kar sem gledala primerjave je za malenkst bolje ocenjen P510. Jih pa oba kar hvalijo glede kvalitete slike.

Drugače pa imajo precej bolj ugodne fotoaparate na fotospecialisti.si- vsaj jaz malo gledam te cene in se mi zdijo kar ugodnejši pri določenih modelih. Se opravičujem, če smetim temo user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: fotoaparat
10.6.2012 21:59:53   
katy83
Felicita, ja, itak saj to mi je jasno...saj to spremenimo, ampak kljub vsemu je kvaliteta slik full slaba...user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.6.2012 0:38:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: fotoaparat
11.6.2012 6:35:24   
katjandraž
diana 28, jaz imam Canon 550D in sem si zraven vzela še en objektiv ravno zaradi zooma. Sem sicer čista amaterka, sem pa zelo zadovoljna, kljub temu, da me je prijatelj, ki je fotograf naučil, da naj ne slikam na avtomatiko user posted image Pa fajn pobrskaj po netu, kje ga vzeti, razlike v ceni so zelo velike.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:11:06   
kalbo
http://www.enaa.com/oddelki/foto/izd_2596_avt107259_canon_powershot_sx260_hs_crn

Predhodnik tega je moj službeni. Zakon aparat.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:16:41   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

diana 28, jaz imam Canon 550D in sem si zraven vzela še en objektiv ravno zaradi zooma. Sem sicer čista amaterka, sem pa zelo zadovoljna, kljub temu, da me je prijatelj, ki je fotograf naučil, da naj ne slikam na avtomatiko user posted image Pa fajn pobrskaj po netu, kje ga vzeti, razlike v ceni so zelo velike.


Hvala katjandraž za odgovor....Tudi jaz sem bolj amaterka vendar me fotografija že od nekdaj zanima. Se mi je pa kar zdelo, da bo verjetno potreben še kakšen objektiv. No, zaenkrat bom verjetno vzela osnovnega potem pa nadgradila. Hvala še enkrat user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:16:46   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: jar

moje mnenje glede znamke: canon ali nikon je večno vprašanje pri DSRL fotoaparatih. ti dve firmi tudi največ vlagata prav v te fotoaparate. med tem ko sta sony in olympus zelo močna pri kompaktnih fotoaparatih. da je v sloveniji canon precenjen pa mora biti jasno vsakomur.

nekateri fotoaparati so danes manjši od mobitelov. kar ni ravno praktično, vsaj meni ne, je bolje kaj bolj konkretnega držat v roki. zato v big ban in tam sprobaj vse modele, kaj ti najbolje sede v roko.

jaz priporočam 10_x_ zoom in 24 mm (goriščna razdalja; manjša kot je cifra več slike zajameš, je pa 24 neka osnova pri digitalnih, je nekako enko z 35 mm pri analognih). in naj ima čim boljši stabilizator slike.



Cannon in Nikon v DSLR svetu delata z roko v roki, čeprav si navidezno konkurirata. Tudi med profiči imaš ljudi, ki striktno zagovarjajo Cannon, drugi spet Nikon, vse to je pa samo stvar okusa. Canon je pa tud pri kompaktih precej spredaj, predvsem powershot serija z zavidljivim optičnim Zoomom. Sony pa Ollympus pa mene nikol nista prepričala.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 11.6.2012 8:17:38 >

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:18:59   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Sem vedela da moram tukaj vprašat. Hvala vam.
Cenovni rang do 200€. Rabim nekaj takega da bom lahko slikala da bodo lepe slike. Da se lahko včasih afnam pa da slika dobro izpade. Da ulovim otroke v trenutnih bedarijah na delu user posted image
Ne bom vohunila za drugimi, mislim da ne bom delala plakatov.
Drugače pa so mi vse te oznake pri fotoaparatu čisto tuje, in sej sploh ne vem a se ga bom naučila uporabljati, da vem kdaj naj kaj spremenim, ali vklopim. Butasto mi je da hočem na fotoaparatu nekaj imeti, pa da sploh ne vem čemu to služi.


Točno za to potrebuješ dosti optičnega tooma in stabilizacijo slike. Tk, da se recimo umakneš nekaj stran v senco in pol škljocaš tko, da te otroc sploh ne opazjo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:23:13   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

mogoče pa ne bi vseeno zrcalno refleksnega (osnovni (entry-level) body z 18-55 objektivom dobiš tut že pod


Jaz se odločam za nakup DSRL-ja že kar nekaj časa. Sedaj sem se odločila za CANON 600D. Bi te pa prosila Felicita, če lahko daš nasvet glede objektiva in sicer ali je 18-55 dovolj za splošno slikanje. Nisem glih za fotografiranje macro ali ne vem kakšno zumiranje. Bojim pa se,da je 18-55 premalo glede zuma. Druga opcija pa je CANON SX 40, ki je precej podoben NIKONU P510 in kar sem gledala primerjave je za malenkst bolje ocenjen P510. Jih pa oba kar hvalijo glede kvalitete slike.

Drugače pa imajo precej bolj ugodne fotoaparate na fotospecialisti.si- vsaj jaz malo gledam te cene in se mi zdijo kar ugodnejši pri določenih modelih. Se opravičujem, če smetim temo user posted image

Cannon 600D sem si kupil po mnogo letih prepričevanja samega sebe, da DSLRja ne rabim. Vedno je nekaj manjkalo, potem je pa prišel trenutek, ko sem enega 600D prijel v roke, naslednji dan je bil en tak moj. Zaenkrat imam ta kit objektiv ki ga omenjaš, za družinsko fotko ga je kar dosti, mi pa manjka še eden tam od 55-250 recimo.
Hudič je, ko je to pri nas drago ko žafran.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: fotoaparat
11.6.2012 8:24:59   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Felicita, ja, itak saj to mi je jasno...saj to spremenimo, ampak kljub vsemu je kvaliteta slik full slaba...user posted image

Če fotografiraš na popolni avtomatiki ti aparat spreminja tudi nastavitev ISO, zato poizkusi slikat na P s tako ISO občutljivostjo, ki ti da ven še zadovoljivo kvaliteto.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: fotoaparat
11.6.2012 9:26:13   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Felicita, ja, itak saj to mi je jasno...saj to spremenimo, ampak kljub vsemu je kvaliteta slik full slaba...user posted image

Če fotografiraš na popolni avtomatiki ti aparat spreminja tudi nastavitev ISO, zato poizkusi slikat na P s tako ISO občutljivostjo, ki ti da ven še zadovoljivo kvaliteto.



hvala, bom upoštevalauser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: fotoaparat
11.6.2012 12:54:17   
Anonimen
Kalbo ... si za dodatno opremo za svojega Cannona že preveril v tejle trgovni www.foto-klik.si ? Moj si je zdajle tam kupil novo LUBICO in kar konkretno prihranil. Pa za objektivi poglej še pri Sigmi ... imajo fajne objektive ... moj jih je imel par za prejšnjega EOS-a, sam zdaj na tega tanovega mu ne pašejo, ker niso profi.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: fotoaparat
11.6.2012 13:06:24   
diana 28

Cannon 600D sem si kupil po mnogo letih prepričevanja samega sebe, da DSLRja ne rabim. Vedno je nekaj manjkalo, potem je pa prišel trenutek, ko sem enega 600D prijel v roke, naslednji dan je bil en tak moj. Zaenkrat imam ta kit objektiv ki ga omenjaš, za družinsko fotko ga je kar dosti, mi pa manjka še eden tam od 55-250 recimo.
Hudič je, ko je to pri nas drago ko žafran.


Hvala Kalbo....Tudi jaz se sama sebe prepričujem, da ga ne rabim user posted image  vendar sem se odločila, da ga vseeno vzamem.... Upam, da ga že ta teden dobim user posted image user posted image  Pa naj bo kar bo....
Malo me tudi mene sicer moti, da so objektivi dragi vendar, če malo poiščeš se da dobit tudi kaj ceneje... In kupiš pač enkrat in imaš nekaj let mir....

< Sporočilo je popravil diana 28 -- 11.6.2012 13:09:46 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: fotoaparat
11.6.2012 13:12:56   
Anonimen
Aja pa še Samyang objektive sem pozabila omenit ... moj pravi, da so kvalitetni in imajo ugodno ceno ... ampak je ugodna za to, ker so brez avtomatike ... torej je treba ročno nastavljat vse.

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?