halči -> Srečka nosečka (9.6.2012 8:23:24)
|
z velikim veseljem vam sporočam, da sem tudi jaz dočakala dan,ko sem slišala besede"vaš test je pozitiven"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se mi je vse kar majat začel, saj doma nisem delala testa in sem dvakrat vprašala,če res[sm=jezicek.gif] to je bil najin 4. poiskus ivf v mb, pri dr. Vlaisavljeviću. punkcijo sem imela lani avgusta, 11 zdravih celic,od katerih se je 8 oplodilo. enega so mi vstavili takoj, 5 zamznili,2 pa se nista več razvijala. po neuspešnem prvem transferju, so mi še vstavili dvakrat po dva zamznjenčka, kar tudi ni uspelo[sm=zmeden.gif] in zdaj sva se odločila za 2 mesečno pavzo, vmes sem hodila na reiki terapije, poskusila mal odklopit in živet zdravo in tako sva šla 26.5. po našega zadnjega zamrznjenega borca... delal je dr, Vlaisavljević, bila sem umirjena in sproščena kot še nikoli do sedaj... IN USPELO NAM JE!!!!!! Naj vam bo najina novička vsem v podporo in naj vam da velikooo upanje, saj sem tudi jaz že večkrat mislila: pa kaj se to samo drugim dogaja?le kdaj bom jaz zaslišale te magične besede? ŽELIM VAM VSEM VSE DOBRO.......[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|