malaMravljica -> RE: Homeopatija (9.6.2012 0:05:08)
|
Moj mali dobi homeopatska zdravila, ce se mi zdi, da se bi kaj lahko skuhalo, imam set_ za otroke in so notri 4 razlicna, iz glave ne vem vseh. No ce mu kaj pomaga ne vem, lahko povem, da je sedaj do 2.5 leta bil bolan tocno 0 krat oz en dopoldne se mi je enkrat zdel mal prehlajen in sva se cartala se mal vec kot ponavadi. Pa proti slabosti v avtu imam in tudi ne vem kok pomaga, preventivno delam par zadev in tok tok tok, ne bruha vec na dolgih poteh. Ti povem pa se nekaj. Jaz ne verjamem ne vem kolko v to, ceprav ker ni kemija imam zadevice doma in ce se spomnim kdaj vzamem ali dam malemu. Ko sem zlomila nogo sem nekaj jemala, mi je dala mama, je rekla da se bo kost fajn celila. Moj zdravnik ni vedel nic. In na pregledih vedno vse ok, vsak dan sem vzela te kroglice in po mesecu dni je zdravnik rekel, da se lepo celi, da mi bo naslednjic dal gips dol in sem isti dan nehala to jest in sla cez teden na pregled, tam pa sok, zacne gledat sliko in rece, da ni ok, da bo naslednji teden ocenil, ce ne bo vseeno potrebna operacija. Ker se operacij bojim kot nora, sem doma takoj spet zacela tiste kroglice jemat, naslednji pregled spet vse ok. Zdravnik ni nikoli izvedel, da sem to jemala. Ker nisem ravno najvecji ljubitelj kemije in tablet sem malemu zelela za pediatra izbrat homeopata, pa ni nihce vec sprejemal novih pacientov, ima pa tudi sedaj pediatra, ki za ne neke nujne primere vprasa kaj predpise, uradno medicino ali homeopatsko.
|
|
|
|