Štipendija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Naty*Taja -> Štipendija (5.9.2005 14:10:10)

Pozdravljene. Sej ne vem, če sem na pravi temi,ko je tak vse čudn zdej na tem forumu!
Sem abs na faksu in prejemam republiško štipendijo (že 5.leto), ki se mi letos septembra izteče. Poleg tega od aprila letos prejemam porodniško od socialne in otroške. Status si bom podaljšala za eno leto, in me zanima, ali sem, glede na to, da sem mamica študentka, upravičena še do enega leta štipendije oz. do kakega drugega finančnega prihodka od socialne. Če je katera imela kako podobno situacijo, bi ji bila zelo hvaležna za informacije.
P.S. Pa ne me kregat, da hočem čimveč od države izterjat, ker nisem lenuh! Sam čimprej bi rada faks končala in šla delat, poleg malega in šihta je pa to neizvedljivo, glede na težavnost izpitov, ki so mi še ostali!
LP

Annny -> Štipendija (5.9.2005 14:48:41)

Štipendijo kot absolventka lahko prejemaš samo eno leto, ne glede na to, ali si absolventa podaljšaš.

mia-1 -> Štipendija (5.9.2005 19:16:36)

Lahko jo dobis se za pol leta ce si jo dobila sredi leta(vse skupaj eno leto)-vendar semo v primeru da je prej nisi nikoli prejemala, samo sedaj v tem casu ko mas otrocka.Jest sem tudi rodila aprila in sem prosila da mi jo dajo za eno leto pa so rekli da verjetno ne bo problema vendar je prej nisem prejmala.LP

Naty*Taja -> RE: Štipendija (25.9.2005 22:07:55)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Stran: [1]