|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sramežljiv otrok
7.6.2012 9:52:07   
biga
Moj petletni sin se s svojimi vrstniki tako v vrtcu kot doma normalno igra, tudi prevzame pobudo za igro, se druži z njimi brez občutka sramu. Ko pa so zdaj dvakrat nastopili na prireditvi v vrtcu (v zborčku), je zmrznil. Prvič ni niti ust odprl, čeprav vem, da zna pesmice, pa tudi vzgojiteljica je rekla, da je zjutraj, ko so vadili normalno sodeloval. Na prireditvi pa si je mencal roke, jih občasno dajal v usta, skratka, videti je, da mu je bilo nerodno. Na drugem nastopu je sicer vsaj usta odprl, a pel čisto potiho, kot bi bil prestrašen. Ko sem ga vprašala o tem, je rekel, da mu je bilo nerodno. Kako mu lahko pomagam? Sicer je v vrtcu čisto običajen otrok, če se tako izrazim, ni povlečen vase, rad ima knjigice, a se ne vsede stran od drugih, da bi bral. Se druži in igra z njimi. Ne vem, od kod takšen sram. A je to lahko zgolj razvojna faza?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sramežljiv otrok
7.6.2012 9:54:33   
Najaa
Eni so pač malo bolj sramežljivi. Jaz sem se navadla, da ko gremo na te vrtčevske nastope, nikoli ne pričakujem nič. Ker se je že zgodilo, da (tavečja, tudi 5-letnica) ni hotla sodelovat ali ji je bilo nerodno pred toliko starši... Se je pa tudi zgodilo, da se je obnašala kot da nas ni. Ne vem, če je razvojna faza, mogoče tudi ni. Meni recimo je tudi še vedno nerodno pred občinstvom, se pravi nepoznanim. Kr zmrznem in imam tremo, se tresem...

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.6.2012 10:06:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sramežljiv otrok
7.6.2012 10:34:52   
livia
Uf, kako mi je to znano.
Nam je zelo, ampak res zelo pomagalo, da smo se šli doma javnega nastopanja. Vsak malo. Najprej sem jaz pred vsemi (mož in dva otroka) nekaj zapela, ali zaplesala, ali povedala kako šalo, pravljico,... kot nastop na odru, se predstaviš, nastopaš, prikloniš. Potem mož, potem mlajša sestrica, ki ji ni nerodno in potem večja, ki ji je nerodno. To smo izvajali, ko smo se spomnili, enkrat tedensko. Potem naj se krog gledalcev počasi veča (babice, dedki, tete).
Za njen rojstni dan smo imeli 12 otrok in so nam nekaj predstavili (plesali so balet in peli).
Potem je nesla v vrtec slike z dopustov, pa tam naredila predstavitev. Seveda si je to sama želela.
Iz kartona sem nato naredila lutkovno gledališče in sedaj ji je najljubša ta igra, da vzame figurice in odigra svojo lutkovno predstavo.

Včeraj smo imeli zaključek vrtca in je imela eno vidnejših vlog v predstavi in je bila povsem brez treme, lani pa na podobni prireditvi nisem spoznala svojega otroka.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?