snorlax -> Soodločanje pri gradnji (6.9.2005 21:52:56)
|
Evo, po dveh dneh pridem na RR in naletim na to temo. Ravno pred minuto sva se z mojim spičila do amena zaradi velikosti oken. Moj in mizar sta povišala okna za 20 cm, čeprav sem skoz trdila, da bo zgledalo ful grdo, ko bodo okna visoka in ozka, kot v kaki cerkvi. Moj pa ne in ne, da bo ful več svetlobe in podobno. Čeprav imamo na celi hiši 18 oken in 6 balkonskih vrat oz. 3 balkonska vrata in 3 velika okna kot balkonska vrata. Mizar je seveda navijal za večja, ker je tudi večja kvadratura in s tem cena. No, danes je moj poštudiral, da pride na vrhu še izolacija in knauf in da bodo okna do plafona in bo lahko karniso obesil lepo na strop. Potem pa pride domov in pravi "čuj, se ti ne zdi, da bodo okna previsoka". In potem popizdim, da je on hotel tako visoka in da mene itak noben ne posluša. Potem je klical mizarja, ki je tudi popizdil ker jih je začel že delat itd... itd....
No, drugače pa ni bilo večjih težav do sedaj. Malo on popusti, malo jaz, eden drugemu argumentirava za in proti, pa kar gre. Malce že gledava na denar, ampak pri takih stvareh kot je statika, izolacija itd. se ne splača varčevati. Raje si kupim poceni mizo, stole, pa jih lahko čez par let menjam, kot pa take stvari, ki so za zmeraj oz. za dalj časa.
L.p. in mirne živce!
|
|
|
|