ronja -> RE: nedrček (11.4.2014 8:53:08)
|
Zaspanček, najlepša hvala za vse, res! Mi je res muka it kupovat modrce, ker se moram vedno pričkat, da dobim vsaj kaj, kar mi ni ful premalo, potem pa itak pride do unega - 70 C pa nimamo, kej več pa sploh ne (to sem včasih hotela met, pa mi navadno ni ratalo dobit) in potem te prepričujejo, da je 75 B itak isto. Ja, če bi bilo, potem me ne bi tiščalo in gor lezlo:D. Sem pogledala une linke in nasvete, ki jih imajo tam in številke za košarice in ja, potem mam očitno res precej večje košarice - ker prsi mam pa tam 90-95 - odvisno od količine dojenja (kadar ne dojim navadno 90, če fejst dojim, pa tudi 98, samo zdaj to ne nameravam več, razen če se bog odloči kak kondom preluknjat:D). Hvala, si me spodbudila, da si bom šla ipak najt kak modrc:). Triumf praviš, da ima take neproporcionalne košarice? Ker mam tudi pri kopalkah problem (samo tam se da rešit s kakim bikinijem na trakce ali pa s celimi brez košaric:) - če mi je modrc prav, mi hlače dol padajo in obratno: enkrat sem mela srečo, da je v sosednji garderobi probavala isti model punca, ki je mela obraten problem in sva zamenjali zg. dela, hehe. Sicer sevčasih da kupit ločeno, to je ok, samo je dražje:(.
|
|
|
|