Kako boli išijas (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> Kako boli išijas (5.9.2005 13:23:11)

baje,da ga mam...ampak ne vem če je res...že par mesecev me daje od kolka,zadaj križ,spredaj pri jajčnikih ali malo nad njimi in po celi nogi dol,do gležnja....a mislite,da je to išijas?Najbolj me boli ponoči ali zvečer,ko se uležem....sem šla danes do splošne dohtarce,pa sva jo s tamalo 2 uri čakale,potem pa je oddrvela,ker je bila še dežurna...že cel dan kličem Stražarjevo v Šk.loko,pa sploh nihče ne dvigne,da bi mi naredila UZ,če je z jajčniki kaj narobe...a te loh boli cela noga zarad jajčnikov?

nejcko -> Kako boli išijas (5.9.2005 13:41:28)

Hmm, čisto možno je, da je to išijas. Ko sem ga baje (torej nepotrjeno od dr) jaz imela v drugi nosečnosti, me je bolelo nekje od križa oz. ledvenega dela, preko ritnice in kolka po nogi navzdol do kolena. Me je pa zelo bolelo in me oviralo pri hoji. Takrat mi je prijateljica, ki je rentgenolog, rekla, da je to sigurno išijas, k zdravniku pa nisem šla in me je po enih treh tednih nehalo boleti.

Anonimen -> Kako boli išijas (5.9.2005 13:48:05)

ja ja to je išias, js sem mela tut v prejšni nosečnosti s tem probleme. maternica ti tko prtisne trapast na kak živc da te pol boli lohk od ledvenga dela al pa križa čez ritnico pa vse dol do pete. js sem clo neki na fizioterapijo hodila takrat samo je minil po parih tednih, ko se je lega maternice zgleda spremenila. drgač pa un taprav išias ne ta nosečniški tko useka da se tut premaknt ne morš. živci bolijo k bi te en z nožem zarezal v živo! groza v glavnem!

lp, lara

buča -> Kako boli išijas (5.9.2005 14:49:12)

sam jest nisem noseča...pa še že par mesecev me boli...ne stalno,ampak skoraj vsak teden!

PiaM -> Kako boli išijas (5.9.2005 18:00:35)

A je bolečina kot da bi ti nekdo dolgo iglo tiščal not od križa po celi nogi navzdol? Če je, je išias.Pojdi do zdravnika.

Anonimen -> Kako boli išijas (5.9.2005 19:58:48)

ni važn al si noseča al ne..tabol nardiš da greš do dohtarja, itak ti naujo ne vem kva pomagal saj povedal tipa bojo če je išias dobra tolažba a? drgač moja mat obvlada ene akupresurne točke k prtisneš in neha bolet. so pa pod ritnicam na sredini stegna. mogoče desc tvoj najde tapravo piko, probejta? mojga fotra je to tolkrat doletel da je mat že čist naštudirala. k fotr se tut premikat ni mogu. enkrat je glih stoje sklonen naprej kruh rezu za mizo k sem bla stara ene 4 leta in je sam v momentu odletu po tleh. od šuba mu je nog zmankal in pol se je do kavča odvleku z rokam js mejhna boga sem ga pomagala 120 kilskega desca na kavč spravt pa grelno blazino sem mu prnesla, pol je pa vštekat nism znala. sva se oba jokala k dž

lp, lara

Stran: [1]