|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako bi se vam zdelo ...
22.7.2012 14:00:43   
Anonimen
Takole. Letos je sodelavkin sin hodil v 1. razred kjer so bile od 22 učencev:
3 Nike, 2 Maji, 3 Kaje in 3 Anje.
Šola je v manjšem kraju kjer se povečini kar poznajo med seboj in to je res nenavadno. Še več, baje s temi Kajami še kar ni konca, so tako poimenovali vsaj še eno novorojenko.
Sama imam redkejše ime in mi je tako všeč, povem po pravici - v 85% odstotkih ko me je kdo poklical na ulici ali kje tako sem vedela da kliče mene in ne še 5 drugih.
Sem precej prepričana, da ni bi dala imena ki je v bližnji 'žlahti' ali pri prijateljicah, ker to povzroča popolnoma nepotrebno zmedo - da ob vseh imenih na voljo ne moreš najti še enega, ki bi ti bilo všeč - pa tudi ne vem.
Tudi lastniki raznih živali so začeli mešati štrene - smo imeli v vasi psa Luka, Bena, pa psičko Zalo, men se to pač ne zdi OK, ni treba da je vsak pes ravno Piki ali Reks ampak eni res pretiravajo.
Menim tudi, če ena izkoristi ime, za katerega ve, da ga je želela imeti prijateljica ali sorodnica, samo zato ker pač prej rodi, kot ona, da je to ene vrste kraja in da ni prav. Mi2 imava na primer velike težave z izbiro imen in bi nama to res povzročilo nemalo težav. izbirati nekaj novega kar tako naenkrat.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kako bi se vam zdelo ...
22.7.2012 15:53:27   
Shana86
Ne vem no, v OŠ bo otrok hodil samo 9 let, ime pa ima za celo življenje. Kako veš, da bo tudi on/ona živela v tem majhnem kraju? In kako veš, da če mu/ji boš dala redko ime, da ga ne bo dal tudi kdo drug svojemu otroku?

Sama imam recimo relativno pogosto ime; v OŠ in gimnaziji sem imela sošolko z enakim imenom (pa me ni to absolutno nič motilo), od takrat pa praktično ne srečam osebe z enakim imenom.

Meni je taka sekirancija brez veze - preprosto izbereš ime, ki ti je všeč (jaz ne bi dala samo enakega imena kot ga ima otrok sestre, brata ali najboljše kolegice).

Glede poimenovanja ljubljenčkov s človeškimi imeni pa se strinjam, da je čudno. Moj pes ima pasje ime, pa ni niti Piki niti Reks user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 22.7.2012 15:57:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Piškoti/kruh
dejzi

Kdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?

prej (37%)

7m (28%)

8m (16%)

9m (7%)

10m (5%)

kasneje (6%)


Število vseh glasov: 391

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!