ronja -> RE: Naveličana moža (7.6.2012 18:14:37)
|
Jaz bi strokovnjakinji svetovala pravilno vikanje;) Saj me nič ne moti pogovorni jezik na forumu, od strokovnjakov pa pričakujem vsaj približno pravilno slovnico;). Saj se zgodi lapsuz, če se pa ponavlja ves tekst, postane nekoliko moteče. Torej: "Vi boste delali, pisali, se boste odločili ali boste pravilno uporabljali vikanje" - ne glede na spol osebe, ki jo vikaš;). Ali pa pač tikanje: "Ti boš delala, pisala, se odločila, da boš rajši uporabljala tikanje." Mešanica je pa slovnično skropucalo;). Kar se odgovora tiče: spomni se, kako je bilo, ko sta bila zaljubljena, s čim te je očaral, kaj te še vedno pritegne na njem, kadar ti slučajno ne gre na živce. Včasih tudi na partnerja projeciramo svoje občutke: morda si naveličana same sebe, rutine, v katero si ujeta, ti manjka adrenalina... Enkrat sem nekje prebrala rahlo bizaren, ampak zanimiv nasvet: da moraš delat s svojim dragim tudi kake bedarije, recimo da tečni sosedi postrižeš rože (saj pravim, da je bizaren:D), ampak da ne delaš ves čas vsega samo "prav", ker enostranska cesta v rutino.
|
|
|
|