Naveličana moža (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Ajra RR -> Naveličana moža (5.6.2012 10:26:39)

Kaj bi ji pa vi odgovorili? Imate kak nasvet, lastno izkušnjo?

Tukaj: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=743

PeggyBundy -> RE: Naveličana moža (5.6.2012 10:35:52)

Najdi si ljubimca. Zadeva rešena.

Teya D. -> RE: Naveličana moža (6.6.2012 15:28:06)

Najdi si kakšen hobi zase

tashq -> RE: Naveličana moža (7.6.2012 17:34:18)

spomni se, kaj sta včasih rada počela skupaj (hribi, sprehodi, kartanje, gledanje limonad...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), pa poskusita še enkrat. mogoče se bodo iskre spet ukresale. na začetku bo težko, če praviš, da ga raje sploh ne vidiš, ampak če želiš ohraniti zvezo, se pa moraš malo pomatrati!

ronja -> RE: Naveličana moža (7.6.2012 18:14:37)

Jaz bi strokovnjakinji svetovala pravilno vikanje;) Saj me nič ne moti pogovorni jezik na forumu, od strokovnjakov pa pričakujem vsaj približno pravilno slovnico;). Saj se zgodi lapsuz, če se pa ponavlja ves tekst, postane nekoliko moteče. Torej: "Vi boste delali, pisali, se boste odločili ali boste pravilno uporabljali vikanje" - ne glede na spol osebe, ki jo vikaš;). Ali pa pač tikanje: "Ti boš delala, pisala, se odločila, da boš rajši uporabljala tikanje." Mešanica je pa slovnično skropucalo;).

Kar se odgovora tiče: spomni se, kako je bilo, ko sta bila zaljubljena, s čim te je očaral, kaj te še vedno pritegne na njem, kadar ti slučajno ne gre na živce. Včasih tudi na partnerja projeciramo svoje občutke: morda si naveličana same sebe, rutine, v katero si ujeta, ti manjka adrenalina... Enkrat sem nekje prebrala rahlo bizaren, ampak zanimiv nasvet: da moraš delat s svojim dragim tudi kake bedarije, recimo da tečni sosedi postrižeš rože (saj pravim, da je bizaren:D), ampak da ne delaš ves čas vsega samo "prav", ker enostranska cesta v rutino.

Paštetka -> RE: Naveličana moža (7.6.2012 20:31:49)

To mešanje vikanja - tikanja mene tudi moti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.6.2012 0:13:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: Naveličana moža (8.6.2012 6:11:39)

Jaz sem prepričana, da takšna obdobja pridejo v vsakem zakonu. Pri enih bolj intenzivno, pri drugih manj. To je sicer bolj slaba tolažba, vendar že zavedanje, da nisi sam, je mogoče vsaj malo tolažilno. In najlepše pri vsem skupaj. Mine [sm=smiley1.gif] Samo od sebe jasno da ne, ampak vsi dobro vemo, da je za dober zakon (s takimi naveličanji vred ali brez njih), potrebno vložiti trud. In seveda, če ni želje, ni nič. V zakonu je tako, da je zaupanje na prvem mestu in iz tukaj pridejo vse rešitve, če si pač oba to želita. Torej bi jaz rekla, da je na prvem mestu pogovor, potem pa naprej! In treba je vedeti, da brez nič ni nič. Jaz bi na tvojem mestu najprej razčistila sama pri sebi. Se zazrla v lastno podobo, v svoje želje za prihodnost in potem vse skupaj servirala še možu in ga vprašala tudi po njegovih željah. Prepričana sem, da če se ljubita (v tisti najčistejši osnovi), potem je tudi on začutil, da nekaj ne štima in ti bo za začet pogovor tudi hvaležen, saj bo tudi on olajšal svojo dušo. Potem pa bosta videla kako naprej....

Stran: [1]