Zelo boleča ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LoncaPika -> Zelo boleča ovulacija (4.6.2012 13:11:10)

Zdravo,
ima še katera bolečo ovulacijo? Mene tako močno boli da bolečina skoraj premaga tisto ob redni menstruaciji. Ta ciklus pa je še posebno "čuden".

Zaščite nimava, saj imava oba željo po otročku. Tečka je prišla redno, teden potem ko je bilo konec sem imela ovulacijo, ki jo izjemno čutim. Jajčniki me zelo bolijo in me močno špika. En dan po bolečini sva imela s fantom odnose. Nekaj malega je končalo v meni ampak dovolj da bi lahko prišlo do oploditve. Drugih znakov ovulacije nimam- razen bolečin in izcedka. Sedaj ko je 4 dni po ovulaciji imam napihnjene prsi, ki me izjemno bolijo, izcedek je še vedno prisoten. Do tečke pa je še dva tedna (se mi zdi prezgodaj, da bi bilo to napoved tečke). Malo čudni simptomi so to. Nevem pa ali naj grem delat test, bi že zdaj kaj pokazalo?

Ima še katera podobne izkušnje? Večkrat sem že bila "panična" v želji po otroku in sem delala test po tem ko mi je tečka zamujala. Nikoli pa še nisem imela takih znakov po ovulaciji. Testi so bili do sedaj negativni in sem ugovotila da mi je zamujala zgolj zaradi psihe in stresa. Tokrat pa me kar malo skrbi kaj bi to bilo.

Hvaležna bom za vaše izkušnje.

Lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Zelo boleča ovulacija (4.6.2012 19:23:38)

Test ti sigurno še ne bo pokazal, za znake je pa tudi še malo prezgodaj...4 dni po O jih še ne moreš imet, ker se jajčece niti vgnezdilo še ni.

Imam pa tudi jaz zeloo boleče ovulacije, dosti bolj kot m. Samo kaj češ...pač potrpiš tisti dan - gled iz dobre strani - vsaj točno veš kdaj jo imaš in tako je dosti bolj simpl naredit [sm=duda.gif]

Anonimen -> RE: Zelo boleča ovulacija (4.6.2012 19:25:34)

aja pa še to...sva praktično na istem :) midva sva se mela rada pa en dan pred o, pa sva tudi nekako na pol pazla, ampak jst vseeno upam da bo kaj iz tega [sm=smiley36.gif] sem tudi jaz ravno 4 dni po o, test pa ne bom delala pred 14.6. ...bova skupaj čakale na dan D [sm=smiley1.gif]

LoncaPika -> RE: Zelo boleča ovulacija (4.6.2012 22:01:42)

Heh, enaka zgodba kot pri nama [sm=smiley1.gif] upam da pri obeh kaj uspe, bova videli.
Mi je pa zelo zanimivo, ko sem se pogovarjala in malo spraševala kolegice če ima še katera bolečo ovulacijo in so rekle da prvič slišijo za kaj takega. Meni se je to pojavilo že prvi mesec po prenehanju jemanja KT. Sem takrat v paniki klicala g, ampak me je pomirila da je to verjetno ovulacija in da je s časoma ne bom več čutila. No zdaj je drugače. Čutim jo zelo močno in takrat se z mojim pač malo paziva. Ko so ti dnevi mimo pa gas brez skrbi [sm=smiley1.gif] recimo da zakon narave poskrbi da je prav. Bi pa bila vesela če naju kaj preseneti [sm=smiley1.gif]

Boš napisala če se ti pojavijo kakšni znaki. Pri meni so še vedno presneto boleče prsi. Vsak dan me bolj bolijo, še nedrček si doma snamem ker me enostavno preveč boli [sm=zmeden.gif] Bom videla kaj bo to prineslo..

Lp

Anonimen -> RE: Zelo boleča ovulacija (5.6.2012 7:11:55)

mene prsi nič ne boljo, vsake toliko me samo malo po trebuhu zvija..

Anais Nin -> RE: Zelo boleča ovulacija (14.6.2012 22:20:53)

Jaz ovulacijo čutim čisto vsak mesec. Boli za znoret - trebuh pa še noga zraven. Pa tiste dneve samo na sex mislim.

Tippi -> RE: Zelo boleča ovulacija (19.6.2012 9:08:38)

Še ena z bolečo ovulacijo [sm=zmeden.gif]
Včasih komaj živim, včasih kot da sem pojedla tri piksne fižola, včasih komaj zaznam. To slednje je bolj redko. Je pa fajn, da vem kdaj jo imam, in k sreči, da jo sploh imam, tko da tud bolečine lažje psihološko prenesem.

Mala_princeska -> RE: Zelo boleča ovulacija (13.8.2012 10:54:56)

ugotavljam da sem tudi jaz med "srečnicami" z zelo bolečo ovulacijo. Ko me zagrabi, ne morem stat na nogah, poskuša mi biti slabo, tišči me vedno na istem mestu spodaj (na desni strani).
Meni pomaga da bolečine prespim, preležim, grem pod topel kovter - tudi sredi poletja, pa ledvični pas si dam včasih gor na trebuh da mi ga greje.

Zanima me ali je katera od vas zaradi teh res neznosnih bolečin obiskala ginekologa in kaj ji je svetoval?
Da je to čist nekaj normalnega?

Aja imam že dva otroka in sem mislila da po porodih te težave minejo.....

Monstera -> RE: Zelo boleča ovulacija (13.8.2012 22:24:30)

Zdej ne vem, ampak meni se skoz zdi, da je boleča ovulacija zaradi pco? Jaz imam pco in boleče ovulacije. Ampak ne vem od kje mi to, samo tako imam v spominu. Imate še katera pco, ki ima boleče ovulacije?

Lanaia90 -> RE: Zelo boleča ovulacija (14.8.2012 15:09:53)

Upam da to ni res, jaz imam zelo boleče ovulacije [sm=smiley13.gif]
me je G pregledal z ultrazvokom in se ustrašil, da imam pco, potem je pa rekel, da izgleda da je tisto folikel, da ni prišlo do ovulacije.. upam, da se ni zmotil in da nimam pco.

ta*mala -> RE: Zelo boleča ovulacija (16.8.2012 13:19:15)

Tudi jaz imam boleče ovulacije... oz, ne morem rečt, da ni za zdržat, ampak pač vsak mesec čutim ovulacijo - bolečina oz. neprijetno špikanje en mesec na eni, drug mesec na drugi strani, ki traja nekaj ur oz. maksimalno en dan, potem pa bolečin do prvega dne [sm=hudicek1.gif] ni več. No, ta mesec sva tudi [sm=sloncek.gif] na dan ovulacije, tako da bomo videli, kaj to prinese [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: [1]