Dviganje glavice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Čajček -> Dviganje glavice (5.9.2005 12:43:27)

Pozdravljene!
Moj mali ima 3,5 meseca in je na srečo lep in zdrav . Skrbi pa me, ker se neprestano uvija nazaj in obrača glavo proti hrbtu in je še ne "drži". Poleg tega pa ga "vleče" v desno. A je kateri kaj znano?
Ko je na trbuščku lepo dvigne glavico, praktično od prvega tedna dalje. Zdaj zdrži tudi pol ure in več...
Kaj pravite?
Pa še nekaj: odpravljamo se na morje. Zanima me kaj ste vzele v priročni lekarni in kaj je zdaj s kremami s faktorjem. A se z njimi maže dojenčke ali ne?

Hvala za pomoč.

Čajček

Soncnica -> Dviganje glavice (5.9.2005 12:54:17)

Hoj!

Ne sekiraj se, ker drzi glavico nazaj. Tudi naš Jaša jo je, sedaj pri 5,5 mesecih pa tega ne počne več. Nam so v razvojni rekli, da je tako zategovanje (pri nas tudi ramen) posledica zlatenice, ki jo je imel takoj po rojstvu.

Glede kreme za morje; jaz bi jo vsekakor kupila, bolje, da ga namazeš, kot pa da ga opeče sonček. Bubchen ima odlične kremice.

Lepo uživajte na

Soncnica -> Dviganje glavice (5.9.2005 12:55:24)

Hoj!

Ne sekiraj se, ker drzi glavico nazaj. Tudi naš Jaša jo je, sedaj pri 5,5 mesecih pa tega ne počne več. Nam so v razvojni rekli, da je tako zategovanje (pri nas tudi ramen) posledica zlatenice, ki jo je imel takoj po rojstvu.

Glede kreme za morje; jaz bi jo vsekakor kupila, bolje, da ga namazeš, kot pa da ga opeče sonček. Bubchen ima odlične kremice.

Lepo uživajte na

Čajček -> Dviganje glavice (5.9.2005 12:57:34)

No, naš je tudi imel zlatenico.... sem prav malo potolažena, čeprav bomo morali tudi na pregled h fizioterapevtu...ampak je potrebno čakat 1 mesec, da pridemo na vrsto

Stran: [1]