|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starejši partner
4.6.2012 11:00:39   
LuLu
Spet bom malo radovedna... delam neko preiskavo user posted image
Sem šla kar na "Spolnost", da je kdo lahko Anonimen, če želi...
Kako gre tistim, ki imajo partnerja 10 - 15 let starejšega? Dajte malo napisati izkušnje, prednosti in pomanjkljivosti...
Saj, vem, da smo med sabo vsi različni... ampak me zanima, če obstaja kako splošno mnenje o tem...
Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starejši partner
4.6.2012 12:03:55   
3jeMi
o, madona... bi se mogla prav vsest pa malo razmislit...user posted image

... ne vem... jaz nisem nikoli preveč razmišljala o tej razliki (11 let sem mlajša od njega)... kaj pa vem... meni je ok, mojemu je ok... itak se pa stari včasih obnaša hujše kot najin 4-letnik... pač moški... user posted image
v odnosu se nikoli nisva šla jaz sem toliko ti si toliko... sodelovanje, ljubezen, vzgoja otroka, itd.... ni razlik... imava podobna karakterja, čeprav sva seveda plus in minus, vendar drživa skupaj, se seveda tudi skregava, nikoli pa razlika v letih ne igra nobene vloge pri tem...
če že kdaj pridemo na to temo, je vse v štosu, večinoma moj pravi, da sem zdaj pa že malo prestara zanjga... ampak lejte gospod kar ste naredili ste naredili user posted image
nema veze leta, važno je, da se razumemo in se imamo radi... user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2012 12:24:34   
diana 28
Se kar strinjam z 3jeMi .... Tudi jaz imam partnerja, ki je starejši od mene več kot 15 let. Po moje leta niso tako zelo pomembna kot karakter in značaj obeh. Moj je tudi včasih kot otrok in mene kliče Mula user posted image  (po eni strani mi prav paše). Tako, da sva oba kar malo otročja še. Drugače pa so prednosti te, da je na mestu, odgovoren, zanesljiv, me ne npr. zanemarja za prijatelje, ne hodi okrog, se zelo prilagaja.....  Pomanjkljivosti so morda v tem, da me včasih uči, kot bi bila njegova hčer kar se tiče gospodinjstva, mi ne pusti, da mu kaj preveč modrujem, ker verjetno sklepa, da ker sem mlajša sem tudi manj pametna user posted image .... Mah težko je zdaj nasplošno govoriti, ker po moje al se ujameš ali pa se ne, ne glede na leta. Midva se kar klapava.... Mi paše, da je moder in umirjen, ko sva sam pa čisti otrok. user posted image  To zimo sem ga peljala celo na ringišpil, jaz pa kot njegova mama spodaj čakala.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2012 15:11:05   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Kako gre tistim, ki imajo partnerja 10 - 15 let starejšega?

aha. ko bo za mlajšega, me pokliči. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2012 16:49:42   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Aha? Ej, ti kar napiši, kako je obratno... če te prsti srbijo user posted image
Mogoče mi kdaj prav pride kak nasvet...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2012 17:07:49   
LuLu
3jeMi in diana 28,
hvala vama za iskrene odgovore. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2012 17:28:13   
tajtaja

Mene tudiuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2012 17:51:58   
Shana86
Moja najboljša kolegica ima 10 let starejšega moža in funkcionirata čist enako kot jaz z mojim, pa je 'samo' 3 leta starejši. Verjetno je fora bolj v karakterju?

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2012 18:15:24   
Anonimen
Ekola tudi moj me šiša za 10 let ... sicer ko sem ga spoznala, mu niti nisem verjela, da je toliko starejši, ker sploh ne zgleda user posted image Skratka kot sta ti že napisali punci ... ni toliko v letih kot v karakterjih ... moj je odgovoren, načelen, delaven in za razliko od takratnih mojih vrstnikov je že imel neke smernice v življenju začrtane, kar je bilo meni sploh všeč, saj so mi bili moji takratni vrstniki še vsi čisto preveč otročji, pa tavali so še v temi. Jaz pa ob sebi potrebujem nekoga, ki me ob mojih "blodnjah", dvomih in cincanjih postavi na realna tla ... Super se razumeva pa včasih tudi konkretno spričkava, ampak to ni zaradi razlike v letih ... to je tako kot pri vseh parih. Je pa res, da je včasih malo pokroviteljski do mene ... sploh ko se gre o financah, kjer sem jaz bolj leva ... ampak spet je to pomoje zaradi tega, ker sem jaz na tam področju čisto leva in ne zaradi tega, ker bi bila mlada in nevedna. Pač toliko na kratko ... če te pa še kaj zanima pa vpraši user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2012 18:52:27   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... če te pa še kaj zanima pa vpraši user posted image

Bom...
Evo vprašanja... s ste kdaj razmišljale, kako bo, ko bosta še starejša? Če npr. velja, da ženske dalje živimo, pa da ste toliko mlajše, da bi npr. on pri 70. letih, malo že zrahljan... ve pa pri 60 ali manj, pa še kar poskočne?
A se sploh ukvarjate s takimi vprašanji? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2012 19:08:35   
mateyka

Aha? Ej, ti kar napiši, kako je obratno... če te prsti srbijo user posted image

dont worry, mene nič me ne srbi. user posted image je pa zanimivo, da se razlika v letih gleda enostransko v 99%, to je vse..

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2012 19:29:28   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

o, madona... bi se mogla prav vsest pa malo razmislit...user posted image

... ne vem... jaz nisem nikoli preveč razmišljala o tej razliki (11 let sem mlajša od njega)... kaj pa vem... meni je ok, mojemu je ok... itak se pa stari včasih obnaša hujše kot najin 4-letnik... pač moški... user posted image
v odnosu se nikoli nisva šla jaz sem toliko ti si toliko... sodelovanje, ljubezen, vzgoja otroka, itd.... ni razlik... imava podobna karakterja, čeprav sva seveda plus in minus, vendar drživa skupaj, se seveda tudi skregava, nikoli pa razlika v letih ne igra nobene vloge pri tem...
če že kdaj pridemo na to temo, je vse v štosu, večinoma moj pravi, da sem zdaj pa že malo prestara zanjga... ampak lejte gospod kar ste naredili ste naredili user posted image
nema veze leta, važno je, da se razumemo in se imamo radi... user posted image

Evo, kot bi jaz pisala-res čisto vse je isto edina razlika, da sem jaz celo 15 let mlajša. user posted image Mi niti na pamet ne pride, da bi zaradi starostne razlike kdaj dvomila o najinem odnosu ali karkoli. Ljubim ga od 1 dne že 8 let in tako bo tudi ostalo. Tudi ko bo on 70, jaz pa 55user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2012 22:10:14   
Anonimen

NA začetku sem se ful s tem obremenjevala, samo potem sem pa na vse skupaj pozabila in zdaj se še spomnim več ne na to ... probam pač živet in uživat življenje sproti in se ne sekirat na zalogo.
Se pa včasih hecam in mu rečem: "kaj je tastar a te je v križu usekalo?"
Pa on meni: "ne zezi me, bokvedi kaka boš ti ko boš tolk stara."
Pa jaz: "poleg starčka bom zgledala fenomenalno!" user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2012 22:22:03   
LuLu
je pa zanimivo, da se razlika v letih gleda enostransko v 99%, to je vse..

Kak to misliš? Razloži malo, prosim...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2012 22:36:15   
katy83
Moj je 9 let starejši od mene, pa je zelo podobno kot pri predhodnicah...Ni neke fore v letih...
Pri nama je edino full razlika, ker njegovi starši so že 60+, moji pa niso še 50 in se full pozna na najini vzgoji, da so njegovi še bolj po "tastarem" načinu vzgajali, moji pa že malo bolj "moderno"...ampak ok...

Kako bo, ko bo on 60, jaz pa 50??? hm, zdaj on mene masira, potem bom pa jaz njega. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2012 22:36:30   
mateyka

je pa zanimivo, da se razlika v letih gleda enostransko v 99%, to je vse..

Kak to misliš? Razloži malo, prosim...

ja, tko kot si zapisala sama - da ljudi zanimajo kake imajo ljudje izkušnje s starejšim partnerjem - nikoli ni sformulirano vprašanje obojestransko - starejšim IN mlajšim, ali da bi jih celo zanimale samo izkušnje z mlajšimi (resnimi partnerji seveda - ne govorim o sugar daddy-jih in cougar-cah user posted image ). zdi se mi zanimiva formulacija (in pogosta) vprašanja, s psihološkega gledišča seveda. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.6.2012 7:52:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

NA začetku sem se ful s tem obremenjevala, samo potem sem pa na vse skupaj pozabila in zdaj se še spomnim več ne na to ... probam pač živet in uživat življenje sproti in se ne sekirat na zalogo.
Se pa včasih hecam in mu rečem: "kaj je tastar a te je v križu usekalo?"
Pa on meni: "ne zezi me, bokvedi kaka boš ti ko boš tolk stara."
Pa jaz: "poleg starčka bom zgledala fenomenalno!" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... stare kosti, a ne... user posted image

no, pri nama se je pa on na začetku sekiral, kao, da je mene škoda za njega, pa sva hitro rešila stvar, sem mu rekla, da o tem bom pa sama odločila, a me je škoda ali ne... evo pa fura safr že 10 let user posted image

točno tako, kot si napisala, živimo zdaj za sedaj, kaj bo se pa itak ne ve... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.6.2012 8:23:55   
LuLu

ja, tko kot si zapisala sama - da ljudi zanimajo kake imajo ljudje izkušnje s starejšim partnerjem - nikoli ni sformulirano vprašanje obojestransko - starejšim IN mlajšim, ali da bi jih celo zanimale samo izkušnje z mlajšimi (resnimi partnerji seveda - ne govorim o sugar daddy-jih in cougar-cah user posted image ). zdi se mi zanimiva formulacija (in pogosta) vprašanja, s psihološkega gledišča seveda. user posted image

Razumem... Mene tak pogled zanima (iz določenih razlogov)... bi pa obratno postavljeno vprašanje bilo tudi zanimivo, ampak ne bi bilo veliko odgovorov. Ne verjamem, da je na RR veliko 50-letnih žensk, ki imajo 30-letne moške... ali pa 50-letnih moških, ki imajo 30-letne ženske. Nimajo tipičnega profila uporabnika na RR user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.6.2012 9:24:33   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Moj je 9 let starejši od mene, pa je zelo podobno kot pri predhodnicah...Ni neke fore v letih...
Pri nama je edino full razlika, ker njegovi starši so že 60+, moji pa niso še 50 in se full pozna na najini vzgoji, da so njegovi še bolj po "tastarem" načinu vzgajali, moji pa že malo bolj "moderno"...ampak ok...

Kako bo, ko bo on 60, jaz pa 50??? hm, zdaj on mene masira, potem bom pa jaz njega. user posted image

Jaz se podpišem pod tale post. Pri nama je popolnoma enaka razlika v letih. Tudi pri starših je enako (njegova 68 in 69 moja dva 54 in 50) in se pri vzgoji sicer ne pozna, se pa pri odnosu med nami.
krepko napisano mi je najbolj všeč, ker tako dejansko je pri nama, kako bo v prihodnje še ne vem, ampak mislim, da bova potem obrnila user posted image

Otika, kradem : " moj je odgovoren, načelen, delaven in za razliko od takratnih mojih vrstnikov je že imel neke smernice v življenju začrtane, kar je bilo meni sploh všeč, saj so mi bili moji takratni vrstniki še vsi čisto preveč otročji, pa tavali so še v temi. Jaz pa ob sebi potrebujem nekoga, ki me ob mojih "blodnjah", dvomih in cincanjih postavi na realna tla ... Super se razumeva pa včasih tudi konkretno spričkava, ampak to ni zaradi razlike v letih ... to je tako kot pri vseh parih." eto, tudi jaz bi podobno napisala, ampak je otika napisala tole v nulo in mi je prihranila čas user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.6.2012 14:14:53   
diana 28
Jaz se tudi ne preveč obremenjujem s tem kaj bo.... Itak se nikoli ne ve, lahko mene pobere prej kot njega.... Kar bo pač bo, raje živim lepo življenje sedaj kot, da živim z nepravim iste starosti. Malo strahu sigurno je, vendar prevaga vse drugo user posted image

Mene pa res zanima kako je v nasprotnem primeru, tiste ki imate mlajše partnerje?? Mene bi bilo malo strah, če sem čisto iskrena.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.6.2012 14:18:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28
Mene pa res zanima kako je v nasprotnem primeru, tiste ki imate mlajše partnerje?? Mene bi bilo malo strah, če sem čisto iskrena.

Zakaj bi te bilo strah?

Auser posted image

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.6.2012 14:24:14   
diana 28
Kaj pa vem...Morda bi me bilo strah, da bi bila za njega kar naenkrat prestara, da bi našel njemu primerno, mlajšo, da se še ni umiril.... Mogoče zato, ker je vsidrano, da ima moški mlajšo od sebe. Saj se zavedam, da so to lahko samo moja prepričanja, strahovi.... vendar priznam, da bi me bilo strah....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.6.2012 14:28:14   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Kaj pa vem...Morda bi me bilo strah, da bi bila za njega kar naenkrat prestara, da bi našel njemu primerno, mlajšo, da se še ni umiril.... Mogoče zato, ker je vsidrano, da ima moški mlajšo od sebe. Saj se zavedam, da so to lahko samo moja prepričanja, strahovi.... vendar priznam, da bi me bilo strah....

a no, čaki mal... kot, da tvoj starejši ne more pobegnit z drugo (mlajšo, starešjo, ...) ... tudi sedaj te je lahko strah, a ne...

pa šic šic s takimi strahovi, lepo prosim... user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.6.2012 14:33:52   
Anonimen
Moj je 6 let mlajši in tako kot si napisala ti, da vidva s tvojim partnerjem, ki je starejši, te razlike v letih ne občutita, je tudi midva ne. Po videzu izgledava približno enako stara (mene imajo vedno za kar nekaj let mlajšo kot sem user posted image ). Se pa sigurno ne bi počutila ok ob njem, če bi izgledala kot njegova mama. Tako pa dobro funkcionirava skupaj v vseh pogledih in ni me strah, da bo šel z mlajšo, ker sem jaz nekoliko starejša od njega. Moja stara mama je imela še mlajšega moža. Ko sta se razšla, se nista zaradi mlajše, ampak zaradi drugih stvri, ki niso štimale.

Pa še, kar se tiče tega strahu, da ti bo morda bolj jasno zakaj je povsem nesmiseln. Bi moralo biti tvojega partnerja strah, da ga boš slej ali prej pustila zaradi mlajšega? Po tem kar si napisala ne, a ne?!

Auser posted image

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.6.2012 14:37:12   
diana 28
Ja vem, da lahko tudi starejši pobegne .....Tudi na to včasih pomislim, vendar se mi zdi, da bi v nasprotnem primeru bil ta strah kar malo močnejši user posted image  Drugače pa jih preganjam stran te strahove kar se dauser posted image ....Verjetno je za to krva tudi moja prenizka samopodoba in prepričanje vase. Na žalost imam to ''napako'' user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?