KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Moj je 9 let starejši od mene, pa je zelo podobno kot pri predhodnicah...Ni neke fore v letih... Pri nama je edino full razlika, ker njegovi starši so že 60+, moji pa niso še 50 in se full pozna na najini vzgoji, da so njegovi še bolj po "tastarem" načinu vzgajali, moji pa že malo bolj "moderno"...ampak ok... Kako bo, ko bo on 60, jaz pa 50??? hm, zdaj on mene masira, potem bom pa jaz njega. Jaz se podpišem pod tale post. Pri nama je popolnoma enaka razlika v letih. Tudi pri starših je enako (njegova 68 in 69 moja dva 54 in 50) in se pri vzgoji sicer ne pozna, se pa pri odnosu med nami. krepko napisano mi je najbolj všeč, ker tako dejansko je pri nama, kako bo v prihodnje še ne vem, ampak mislim, da bova potem obrnila Otika, kradem : " moj je odgovoren, načelen, delaven in za razliko od takratnih mojih vrstnikov je že imel neke smernice v življenju začrtane, kar je bilo meni sploh všeč, saj so mi bili moji takratni vrstniki še vsi čisto preveč otročji, pa tavali so še v temi. Jaz pa ob sebi potrebujem nekoga, ki me ob mojih "blodnjah", dvomih in cincanjih postavi na realna tla ... Super se razumeva pa včasih tudi konkretno spričkava, ampak to ni zaradi razlike v letih ... to je tako kot pri vseh parih." eto, tudi jaz bi podobno napisala, ampak je otika napisala tole v nulo in mi je prihranila čas
|