šolska torba (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

*miska.mcc* -> šolska torba (2.6.2012 16:29:29)

moja dva junaka gresta naslednje leto v 4. in 6. razred.
torbi sta uniceni in nujno potrebujeta nove.

za mlajsega vem, da pom nabavila tisto s koleščki. ker jo je tudi starejsi potrebovam na kolesih.
kaj pa za 6.r.?   so tezke torbe?
v cetrtem je bila grozno tezka.

pa še....a se bolje obnese torbica z že nastelanimi kolescki? ali je bolje kupiti torbo brez koles in posebej vozicek?

pa se kako fajn spl. stran za narocit prosim.

hvala

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.6.2012 17:04:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

gsatalema -> RE: šolska torba (2.6.2012 18:34:42)

hčera hodi letos v 6 razred in imajo kar težke torbe. Si je tudi v jesen omislila torbo z koleščki -tisto ko lahko ročaj potisneš not in nosiš kot nahrbtnik, ampak jo je imela le nekaj dni. Baje za tako velike ni in - je preveč otročja in smo šli nazaj na nahrbtnik.

Luni -> RE: šolska torba (4.6.2012 12:27:17)

http://www.kopija-nova.si/solske-torbe-nahrbtniki-2

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.6.2012 13:08:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

divna -> RE: šolska torba (4.6.2012 13:56:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Sem lih kar ugotovila, da bom začela prodajati torbe, kake cene [sm=smiley13.gif] , držijo pa leto, dve?

Ja, cene so kar navite. Ko je naš šel v prvi razred, smo kupili Schneider komplet in kljub akciji dali preko 100€. Moram pa rečt, da je torba izredno kvalitetna in se ji dve leti uporabe (vsakodnevno prenašanje) ne poznata nič. Ja - uporabljali smo jo le dve leti, ker je vmes sin tako zrasel, da je torbica na njemu že čudno zgledala. Pred vstopom v 3. razred sem mu kupila Target anatomski nahrbtnik, ki je bil v akciji v Sparu in zanj odštela 30€ in je tudi po dveh letih v super stanju.
Letos pa spet gledamo za kakšen pameten anatomski nahrtnik, ki bi bil dovolj velik, ampak je vse od 60€ dalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

lp

Stran: [1]