Tutan -> RE: majhna šolska torba, kje kupiti (4.6.2012 9:57:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: summer2005 ker bodo vsak dan domov v njej nesli le peresnico in 3 zvezke. Hmmmm.... preveri še enkrat. Moj prvošolček res nosi med tednom domov tako malo stvari, v petek pa vse komplet, pa seveda v ponedeljek zjutraj nazaj v šolo. Jaz sem kljub temu zagovornik trde šolske torbe, ker se zvezki (pa četudi so samo trije) v njej ne mečkajo. In veliko torbic ima not en razdelek, ki drži tudi en zvezek pokonci. Sicer nismo še v šoli, gremo letos - ampak smo upoštevali predvsem naslednje pogoje: Lahka torbica, trda, da jo lahko postavi ob mizi, da lahko vanjo ''brez ušes'' zloži zvezke, delovne zvezke, da ima prostor še za kakšen puloverček - recimo zdaj so kar lepi dnevi za predstavo - zjutraj mora meti preko jopco, ko pa grejo z vrtcem ven, pa jopc nimajo več gor - tako si jo lahko šolarček med potjo domov lepo spravi v torbico. Aja, pa mapca A4 mora it not (te so tudi vseh vrst in oblik). Smo sprva tudi razmišljali o nahrbtniku, pa smo zadevo kaj hitro opustili....
|
|
|
|