noseckec23 -> RE: Februarke 2013 (24.10.2012 11:18:53)
|
Rose Bay jaz sem imela test za sladkorno in to samoplacnisko :)), ker ne poslejo vsake. To sem prvic slisala pri sebi ampak ok. Vglavnem bilo je vse ok in vse v mejah normale, tako, da ce te ginekologinja ne poslje sama, ne nori s tem testom, ker meni je bilo se cel dan slabo po tem, rezultati pa so bili odlicni :)). oprema: midva imava sobico ze doma sestavljeno, moreva se nakupit neke malenkosti, ki bodo popestrile prostor - lucka, tepih, en tak lep stol mehki za dojenje, baldehin, vrtiljacek itd., vozicek pa dobimo konec novembra ali v zacetku decembra ( sicer sva ga imela narocenega ze v babycentru, ampak sva ga potem odpovedala, ker sva v avstriji zasledila ze novo generacijo teh vozickov po isti ceni), ta vikend pa smo doziveli presenecenje in so nama starsi nakupili dejansko celotno garderobo za nasega soncka, ampak se vedno imam obcutek, da mi toliko stvari se manjka in, da se nic nimava nareto, vse je tako nekako je pa ni. trebuh: sem v 26tednu in se mi zdi, da se je ze videl, zdaj pa ponovno kaka dva dni skoraj nic :)) kot, da bi se skrival :)). se en teden in smo v zadnjem tromesecju juupiii [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|