|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
22.10.2012 11:39:59   
chevron

IZVIRNO SPOROČILO: chevron

Jaz bi se tudi rada pridružila FB skupini! Hvala!

Sem že dobila, hvala!

(odgovor članu chevron)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
22.10.2012 12:21:48   
Piksl
Ojla! Še jaz prosim za dostop do FB skupine! Hvala! Uspešen teden vsem!

(odgovor članu chevron)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
22.10.2012 12:25:35   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: Piksl

Ojla! Še jaz prosim za dostop do FB skupine! Hvala! Uspešen teden vsem!

Poslala sem ti ZS :)

(odgovor članu Piksl)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
22.10.2012 22:39:43   
Piksl
Najlepša hvala! In lahko noč:)

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.10.2012 10:51:00   
ana88
uau skoraj vse na FB ...koliko nas je še sploh tu gor? user posted image

(odgovor članu Piksl)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.10.2012 11:12:59   
noseckec23
skoraj nobene :) jaz tudi nisem na fb, ker sem si izbrisala profil ko sem zanosila :)

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.10.2012 11:27:09   
makr
evo, ravno danes sem sla pogledat, če je kaj novega, pa je bilo "vse tiho" user posted image jaz tudi nisem na FBuser posted image
kako ste kaj?'

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.10.2012 11:48:50   
ana88
jej, smo že tri user posted image
noseckec23 jaz sicer imam FB profil, ampak se mi klepetanje na RR vseeno zdi bolj anonimno...res je, da lahko vsi berejo, ampak nihče ne ve, kdo sem...tako da...meni to bolj odgovarja user posted image
Kar se počutja tiče, je super...edino občutek imam, kot da mi bo trebuh vsak čas razneslo...je tako velik, pa še 4 meseci pred mano..koža je že čisto raztegnjena..kaj šele bo user posted image Ampak k sreči (še) nobene strije. Kaj pa ve?
Drugače sva nabavila že tudi posteljico in previjalno prejšnji teden, ta teden pa še avtosedež in jogi...je bila v BC tista akcija, da dobiš potem kupone za vsakih 50€ nakupa pa sva kar zgrabila... Pa voziček sva pred kakšnim mesecem tudi kupila...sicer rabljenega, ampak takšnega, kot sva si želela in za ugodno ceno... Kako daleč ste kaj ve z nakupi?
makr sem pogledala na seznam, pa ni skoraj nobenih tvojih podatkov...si že bila na morfologiji? Kako je bilo? user posted image

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.10.2012 12:03:47   
Tangerina
Midva z možem sva kupila že posteljico previjalna pa je naročena, tako da jo dobiva nekje novembra. Kar se tiče oblekic sem kupila le bodije in elastične hlačke, ter ene 3 kompletke jopčka + hlačke. Fine cunjice, kot so srajčke in kavbojke bova kupila po rojstvu,ko bom dejanko vedela velikost otročka, da si ne delam brezvezne zaloge. Drugače pa voziček in ostale malenkosti (flaške, kozmetika, plenice, tetra plenice....) bova kupila januarja, ko se v BC in Pikapolonici začne novo bonitetno obdobje za nalaganje bonusa na kartico user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.10.2012 12:20:25   
makr
ja res je....nisem bila pretirano aktivna na RR. Na morfologiji je bilo videti vse okuser posted image user posted image Naju z možem pa večina večjih nakupov še čaka. Nekaj bodijev pa 2 kompltka (jopica in hlače) sem kupijla, nekaj oblekic bom se "priložnostno"user posted image ostalo bova pa tudi potem, ko pride dojenček, ker nisva vprašala za spol.user posted image Ta teden morava pa jogi ali pa blazino za zibelko kupit - mogoče katera ve, kje bi dobila to dobila (no, najverjetneje BC ali pa Pikapolonca). Lep pozdravček obema, pa naj dobro počutje traja čim dljeuser posted image user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.10.2012 12:35:20   
Rose Bay

Jaz sem tudi še tu, ampak bolj klepetam pri januarkah, ker je tukaj res zatišje.
Upam, da se bomo v prihodnje kaj bolj razgovorile user posted image .

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.10.2012 12:36:24   
Tangerina
Februarke smo super mega aktivne na FB, tam smo se prav razgobcale, ker imamo skupino skrito in nihče razen nas ne vidi vsebine user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.10.2012 12:45:36   
dizza
Ojla :)

Evo tudi jaz sem brez FB profila :) Drugače počutje okej, trebušček raste - ker je to moja prva nosečnost se počutim že kar malo nerodno in okorno :) v petek imam posvetovalnico pa me zanima ali ste že imele test z glukozo? Kaj pa tiste, katerim je bila že v začetku nosečnosti ugotovljena sladkorna bolezen ali imamo ravno tako test z glukozo?

Lep pozdrav!

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.10.2012 14:14:48   
ana88
jaz tudi upam, da se bomo lahko bolj razgovorile na RR
Tangerina o čem pa je govora na FB, če smem vprašat?
makr samo da je z user posted image vse vredu user posted image ...to je najpomembnejše...sva pa midva tut skos pred nosečnostjo govorila, da ne bova vprašala za spol...ampak sva se potem kmalu po zanositvi odločila, da bi vseeno rada izvedela user posted image
jogi za posteljice se dobi v BC in Pikapolonici, ja...za zibelko pa najbrž tudi user posted image ...midva nisva nič gledala za zibelke, ker je ne bova imela...ampak najbrž se tudi tam dobi
dizza jaz testa z glukozo še nisem imela, sem pa sedaj v 23. tednu...niti ne vem, kdaj se to dela ...pa tudi nosečniške sladkorne nimam, tako da nimam pojma...
A je katera tukaj RH Neg? Ste že dobile inekcijo? Meni je na zadnjem pregledu G rekla, da bi naj dobile to okoli 24. tedna in da če slučajno pozabi, da naj jo spomnim... imam pa naslednji pregled čez 2 tedna..tako da upam, da takrat dobim...

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.10.2012 18:45:24   
Tangerina
ana88, menmo se vsega, res čist vsega, tudi take debate za katere bi ti postalo nerodno če bi jo kdo drug bral user posted image skratka, res se zabavamo, če se želi katera pridružit naj mi javi da ji pošljem povezavo do mojega profila.

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.10.2012 20:40:25   
Hasam
Hojla punce, jaz še tudi malo čekiram kaj se tukaj dogaja, čeprav je tolk akcije na FB skupini, da komaj dolgam! ;)

Jaz sem OK, zadnje tedne se res super počutim. Včeraj sem dopolnila 23. teden, trebuh še ni prevelik, ampak se mi zdi da zdej začenja vidno rast - vsako jutro se mi zdi večji. Mažem se pridno, zjutraj in zvečer. najraje imam kar 100% karitejevo maslo od L'Occitana, imam pa tudi fino mastno kremo Dr. Pavloviča, ki sem jo kupila v DM-u.

Glede nakupov sva že nekaj opravila, imava posteljico z jogijem in posteljnino (sva kupila rabljeno in dobila vse v kompletu), pa previjalno sva vzela novo pri mizarsvu Vraničar v LJ (www.previjalna-miza.si). Voziček sva pa prejšnji teden naročila in ga dobiva novembra. Glede ostalih stvari sem zdaj na tem, da si naredim seznam - malo bom povprašala prijateljice - da vidim kaj točno še rabim. Oblekice bom veliko dobila od prijateljic in sestričen, tako da se že veselim da začnem počasi skupaj nabirat stvari v naslednjih tednih.

Sladkorja meni ne bodo testirali, ker so mi že v 10. tednu postavili diagnozo gestacijskega diabetesa in zdaj pridno hodim na cca. vsake 4 tedne na kontrole k diabetologu in si merim sladkor vsak dan (od začetka sem si morala merit 4x na dan, zdaj pa samo 2x). Diabetologa nobeni ne prvoščim ker tam pa so res prf*******, kompicirajo nenormalno. Najrajš bi te dal kr na inzulin, tako paniko zganjajo. Merila za nosrečnice so pa itak tako nizka, da mormo met sladkor v krvi na takih nivojih kot profesionalni športniki. Men verjemte, ker sem iz te stroke. Tako sem jst že od 10. tedna na bolj ali manj strogi dieti in tako uravnavam krvni sladkor, na srečo do zdaj ni bilo panike in ni bilo treba inzulina. Upam, da bo tako tudi do konca.

No, zdej sem se pa malo razpisala.

Lepo bodite vse in se tipkamo.

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.10.2012 8:55:20   
Rose Bay
Olja

Meni je tudi začel trebušček vidno rasti tam nekje konec 22. tedna, prej se mi je zdelo da gre ful počasi user posted image . Zdaj se mi pa že res vidi da sem noseča in opažam že manj prijetne stvari povečanega obsega trebuha. Recimo urejanje intimnih predelov user posted image .
Sem pa zdaj v 26. tednu, počutje je super, nobene zgage, bolečin in krčev v nogah ni več odkar pijem magnesol. Edino spanje me kakšno noč zafrkava, takrat imam občutek da se celo noč samo iz enega boka na drugega prestavljam user posted image .

Test za sladkorno- jaz na tem testu sploh še nisem bila user posted image . Zdaj imam drug teden pregled in bom vidla kaj bo gin. rekla. Imam pa sladkor v redu. Kaj ta test delajo vsem ali samo tistim nosečnicam za katere menijo, da so ogrožene?

(odgovor članu Hasam)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.10.2012 11:18:53   
noseckec23
Rose Bay jaz sem imela test za sladkorno in to samoplacnisko :)), ker ne poslejo vsake. To sem prvic slisala pri sebi ampak ok. Vglavnem bilo je vse ok in vse v mejah normale, tako, da ce te ginekologinja ne poslje sama, ne nori s tem testom, ker meni je bilo se cel dan slabo po tem, rezultati pa so bili odlicni :)).

oprema: midva imava sobico ze doma sestavljeno, moreva se nakupit neke malenkosti, ki bodo popestrile prostor - lucka, tepih, en tak lep stol mehki za dojenje, baldehin, vrtiljacek itd., vozicek pa dobimo konec novembra ali v zacetku decembra ( sicer sva ga imela narocenega ze v babycentru, ampak sva ga potem odpovedala, ker sva v avstriji zasledila ze novo generacijo teh vozickov po isti ceni), ta vikend pa smo doziveli presenecenje in so nama starsi nakupili dejansko celotno garderobo za nasega soncka, ampak se vedno imam obcutek, da mi toliko stvari se manjka in, da se nic nimava nareto, vse je tako nekako je pa ni.

trebuh: sem v 26tednu in se mi zdi, da se je ze videl, zdaj pa ponovno kaka dva dni skoraj nic :)) kot, da bi se skrival :)). se en teden in smo v zadnjem tromesecju juupiii user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.10.2012 13:04:37   
makr
No, poglejte, kok smo lahko pridne, če želimo user posted image user posted image lepo, da smo se malo razpisale....user posted image user posted image
V glavnem....Tudi jaz sem ve 26 tednu in mam že kar velik trebušček, tako, da sem si občasno že v napotouser posted image , ampak se privajam - vsak dan znova.

Kako pa kaj z materinsko šolo? ste se že vpisale??

Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.10.2012 13:30:24   
Rose Bay

Rose Bay jaz sem imela test za sladkorno in to samoplacnisko :)), ker ne poslejo vsake. To sem prvic slisala pri sebi ampak ok. Vglavnem bilo je vse ok in vse v mejah normale, tako, da ce te ginekologinja ne poslje sama, ne nori s tem testom, ker meni je bilo se cel dan slabo po tem, rezultati pa so bili odlicni :)).

Heh, saj ne bom norela user posted image , samo veliko govorijo o tem testu pa sem mislila, da to delajo vsem. Sem pa zadnjič brala na forumu kako izgleda dieta pa sem ugotovila, da jaz že zdaj podobno jem tako da upam da je in bo v prihodnje cukr v redu.

Materinska šola- Midva greva 5.11. Pri nas sploh ni obvezno, tudi za partnerja ne, ampak sva rekla, da greva zaradi sebe in da kaj novega izveva.

Oprema- Mislim da imamo skoraj vse razen teh drobnarij za higieno, zdajle v kratkem še nekaj dobim in bom potem videla. Imam pa celo skladišče v otroški sobi in mene samo še to matra kdaj bom lahko začela pospravljat in razporejat otroške oblekce. November bo moj mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.10.2012 13:37:59   
tanja k.
Ojla
Bom paše jest nekaj napisala tudi jest se počutim super sem pa v 25 tednu tudi meni se zdi da mam vsak dan večji trebuh.Imam polno energije drgač pa še delam in bom do konca kar se tiče testa za sladkorno pa ga nisem nič imela pravijo da ni potrebno.Punce uživajte pa lep dan vam želim.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.10.2012 14:34:29   
dizza
Midva imava materinsko šolo v Kranju s pričetkom 28.11. Sedaj pa obiskujem še priprave na porod, ki jih organizira Bušček center. Do sedaj smo imele eno srečanje in moram reči, da sem glede poroda malo bolj pomirjena, ker glede na to, da bo zame prvič me je že kar malo strah kako bo user posted image ... Vem da so do takrat še slabi trije meseci ampak vseeno želim imeti čim več informacij in predvsem da bo vse potekalo sproščeno in da bo strah odveč. Pa ve - se je katera odločila za epiduralno oziroma kakšno drugo metodo brezbolečinskega poroda? Pa porodni načrti - kako jih sprejmejo v porodnišnici? Ima katera že napisanega?

Tedni kar minevajo, še dober mesec in pol in mi ne bo treba več hoditi v službouser posted image ... Potem bom imela več časa, da uredim otroška oblačila, ki jih imam še vedno v škatlah zapakirane...

Lep pozdravček!

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.10.2012 12:23:27   
MiRaNi
Pozdravljene!

Meni pa fuuul nagaja zgaga. Že dve noči zaspim šele prosti jutru. Na začetku mi je pomagalo mleko zdaj ne več, poskusila sem donat ampak name ne vpliva. Razmišljam, da grem kupit rupurutuser posted image .

Oprema: Mi imamo še od hčerke voziček, lupinico ipd. In še dobro, da sem že takrat vse te zadeve kupila v bolj ali manj nevtralnih barvah, ker zdaj pričakujemo user posted image . Še oblekce bo treba pregledat, če bo kaj uporabnega in dokupit kakšno modro stvar, da ne bo ves v rožicahuser posted image .

Kaj naj z ostalimi roza oblekicami (k so ful kjutuser posted image ) ? A se jih splača odnest v kako trgovino z rabljenimi zadevami? Ali kar na rdeči križ? Moram res najprej vse pregledat in sortirat pol bom pa vidla kaj pa kako.

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.10.2012 15:06:59   
noseckec23
babuske jaz sem danes polna energije.. Danes je se tocno 100 dni do PDP :)) po eni strani se ogooomno casa, po drugi pa je ze 180 dni za mano :). Kako ste kaj ve? Upam, da na polno uzivate in pridno bozate svoje busije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.10.2012 16:59:16   
ana88
No, pa smo res prave čveke lahko, če hočemo user posted image user posted image

Ravno danes sem klicala za šolo za starše in nama se začne 6. 11. in imamo 6x
Kar se pa tiče lajšanja porodnih bolečin pa jaz epiduralne zagotovo ne bom imela...sem bolj pristaš naravnega in nekaj časa sem razmišljala o porodu v vodi (ki nekako lajša bolečine in pospešuje porod), ampak ga nudijo v Postojni, kjer pa niso ''novorojenčkom prijazna porodnišnica'', ampak bolj mamicam, in zato kao nimajo rooming-in, ampak dojenčke ponoči odpeljejo stran, da se lahko kao v miru naspiš...sem že brala forume na temo postojnske porodnišnice in so večinoma vse opisale približno enako zgodbo kar se tega tiče...jaz pa komaj čakam na svojega otročka in ko ga enkrat dobim, ni variante da mi ga vzamejo, tudi če samo za ponoči...poleg tega tam baje ne spodbujajo toliko dojenja in bla bla...
Če bi bilo po moje, bi najraje rodila doma, v vodi s kakšno babico in doulo...in seveda s svojim dragim...ampak mislim, da to v Sloveniji še ni praksa...tako da se nagibam k Celjski porodnišnici, kjer bom pač rodila na suhem, bo pa zato sobivanje omogočeno ...
dizza jaz ravno berem knjigo ''Moj porodni načrt'', ampak ga nimam napisanega...tudi ne vem, ali ga bom...kaj sploh napišeš notri? Pa se mi zdi, da je skoraj nemogoče, da bi ga upoštevali...če bi bilo po moje, bi lahko med porodom jedla in pila, če bi mi pasalo...pa brez infuzije - kar se mi zdi že skoraj stalna praksa...ali pa se motim? Upam da ..veš ti kaj več o tem? Sama še nisem rodila, ampak se mi zdi da so tako rutinski da kar joj...upam pa da se motim...če ima katera nasprotne podatke in izkušnje, naj me prosim popravi..
Malo sem se razpisala...ampak mene tudi zanimajo alternativni porodi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?