|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
25.7.2012 16:22:03   
zmedena...
dobrodošle nove nosečke user posted image

Tangerina, super za pregled, vidiš, da je vse super user posted image . Za sladkor pa ja...kolikor se jaz spomnem teh mej, naj bi bilo to normalno, vsaj nas so vedno tako učili, da je nekje 6 tista meja. No ja, verjetno že vejo user posted image

Kar se tiče fb skupine je meni načeloma vseeno, bi se pa znale potem mogoče malo razdvojiti, ker mogoče nimajo vse fb profila...no, ampak kot da nisem nič rekla user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.7.2012 16:22:53   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: ana88

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

ana, midve vidim pa, da imava isti dan NS...kje jo imaš ti?

zmedena... jaz imam pri dr. Pušenjaku ob 16:45. Pa ti?

jst pa pol ure za tabo, na istem naslovu user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.7.2012 17:11:19   
pikapoka.78
Glede fb-ja, ja res je smotan če ga nimajo vse, ampak sem vidla pri prijateljici-one so to naredile in je ful bolj fajn, imajo svojo skupino katero lahko spremljajo samo one, prav tako pa slikce in vse ostalo!? Tako da, tiste ki pa še nimajo fb-ja, bi ga pa mogoče odprle, mogoče samo za ta namen...?

Neposredna povezava do sporočila: 603
25.7.2012 17:51:36   
Matejkaa
Najprej en lep pozdravček vsem novim user posted image , zmirej več nas jee user posted image

Glede fb, se pa strinjam z pikapoka78, lahko bi res ustvarili skupinco :) JSt sm dost več časa tam kot tukaj na forumu:)

(odgovor članu pikapoka.78)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.7.2012 21:41:26   
Bubamaraa
Živjo nosečkice. Da se na hitro javim. Imam celo štalo v službi in resnično me čist preveč ubija. Prosim res, če se lahko naredi skupina na FB ker to bo zaprtega tipa in se bom lažje tkole izpovedala kakor tukaj, ko je vsem odprto in videno. Tko, da ko bo skupina mi javite kateri sporočim ime pa priimek da se najdemo. Sej se tudi tako lahko dodamo.

Vse nove nosečkice dobrodooošleeeeeee....

Uglavnem slabosti ni konc in bruham tudi vsak dan pa sem že v 13 tednu... Pa nekaj najlepšega je ko vsak večer poslušam srčka naše punce (če drži spol)...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.7.2012 21:56:55   
pikapoka.78
Bubamaraa, a nimaš možnosti da bi "pobegnila" na bolniško? Tvoje počutje zdaj je veliko bolj pomembno kot pa služba, na koncu ti noben ne bo rekel hvala... Jaz sem v 9.tednu pa se mi je slabost šele dober začela. Ampak nič hudega, vse za pikico user posted image
Bom jaz jutri poizkusila naredit skupino, upam da ni teško, pa potem sporočim. Lep večer vsem nosečkam user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.7.2012 22:16:38   
aniv
V ponedeljek sem tudi jaz dala vodo in kri. Upam, da bodo dobri izvidi.

Se pa vsekakor strinjam s FB skupino. Tudi meni paše, da niso pogovori javno objavljeni in tam še na srečo je nekaj zasebnosti. Pa še slikice bomo lahko gledale user posted image

Kranjčanke nimate pojma kako vam zavidam, ker vas je toliko. Z veseljem bi se vam priključila na kavici, ko bi le bila bližja. Sem čisto zelena user posted image

(odgovor članu pikapoka.78)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.7.2012 22:44:02   
JasJas
Ojla dekleta, mi smo pa z nuhalne prišli.... vse OK user posted image , smo v 13.tednu, veliki 6 cm.... PDP ostaja 3.2., merjenja v mejah normale, smo pomirjeni.... edino kar nam user posted image ni pustil med noge pogledati.... user posted image ... tako, da ne vemo, kaj pričakujemo... bomo pač čakali.
Tudi jaz sem za FB... javite, ko bo in kako se dobimo!!!

Mirno nosečnost in čim manj slabosti vam želim.... user posted image

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.7.2012 23:06:49   
K_a_t_j_a
Jaz osebno sem še vedno najprej za RR, saj smo šele na začetku nosečnsti in se niti dodobra nismo spoznale, niti še niso začele vse dobro sodelovat. Lahko bi še po mojem počakale. Avgustovke 08 smo šle na zasbeni forum šele lani, ko so bili naši otroci stari 2,5 let. Sigurno se bomo pa takrat razdvojile. Moje mnenje.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.7.2012 7:26:28   
dizza
Oila nosečke!

Jaz žal nimam FB in ga tudi ne bi odpirala v ta namen...Evo pa smo končno dočakali dan za pregled NS :) Vam sporočim kako je šlo! Kranjčanke - menile ste se za naslednji četrtek? Jaz sem zauser posted image , samo če uro in lokacijo sporočite pa se vidimo!

Vesela sem za vse ki ste uspešno prestale pregled NS in za vse nove user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.7.2012 8:20:59   
mermaid25
Živjo.... jz pa zdj v 11. tednu pa včer bruhala drugič... čeprav mi dela slabo ampak ne preveč...
boki so me začel fejst bolet ne vem zakaj a je to možn da se širim al ni to še možn?
drgač sm ga tud jz že slišala kako mu utripa srček pa kako plava not, zanimivo...
komi čakam pregled konc mesca se že prov mal vleče upam da bo čimprej....

sem tud jz za fb tko da sporočte....

lepo nosečnost še naprej user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.7.2012 13:13:25   
Pikapokapolonica
Ola punce,

Jaz z mojimi slabosti sem malo boljše...če mam skoz poln želodec mi ni slabo user posted image  me skrbi da bom kot sod na koncuuser posted image . imam pa zaradi tega nonstop prebavne težave...user posted image
Danes pa kooooončno prvi pregled!Jutri poročam.
Pa tudi za skupino FB sem za user posted image .  Meni je tudi všeč ker je skupina zaprta.

(odgovor članu mermaid25)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.7.2012 15:41:09   
feb2013
Hej hej srečke nosečke :)

vidim da nas matrajo tegobe, takšne in drugačne, samo vse pošteno stitksmo zobe zaradi višjega interesa, naših sončkov in sončnic :)
No, če še jaz malo pojambram..danes sem iz manualne terapije in jutri se grem prijavit na akopunkturo..moji glavoboli namreč ne ponehujejo.. nekako si moram pomagat, seveda z zdravili ne, niti lekadola (ki naj bi bil neškodljiv) nočem vzet. Čakamo na boljše počutje..

Za fb se strinjam in mi je ideja všeč, sem pa tisti, ki se bo tega lotila že vnaprej hvaleža! :)

V torek imam končno prvi pregled :) komaj čakamo!!! Nuhalna se počasi, ampar res po polžje bliža (9.8.).
Mogoče, če še jaz dam pobudo, kot ste jo dale Kranjčanke.. Ljubljančanke oziroma tiste iz bližnje okolice, če imate željo, da se morda v času nosečnosti kdaj snidemo..morda kdaj kasneje skupaj vozičkamo?

Čim lažje preživljanje prvega tromesečja, ki se nam počasi vsem zaključuje :)

(odgovor članu Pikapokapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.7.2012 15:45:50   
Rose Bay

Ojla sonosečke

Jaz bi se vam tudi počasi pridružila v čvekanju, čeprav vidim da se že o FB pogovarjate.
Samo upam da ne boste vse tja pobegnile user posted image .
No jaz sem v 12. tednu, pdp je 8.2. 2013. Naslednji pregled in nuhalno imam drug teden in že komaj čakam.
Je pa to moja prva nosečnost.

Tudi mene je doletela slabost, začelo se je nekje sredi 6. tedna in sem mislila da se že počasi umirja, no potem sem pa danes spet bruhala user posted image .
Sem zgleda ena izmed tistih, ki jim ni slabo samo če kaj pojem. Samo preveč se pa tudi ne smem, ker potem je pa spet slabost prisotna.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Pikapokapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.7.2012 19:00:26   
liba
Oj, kolko nas je že, lepo!

Mi smo vstopili v 10.teden! Jutri ob 8h zjutraj pa prvi pregled, joj kako ga že čakam, upam, da bo vse ok.

Tudi mene še dajejo slabosti, mi jih pa pomaga blažit limonada, oz. voda s par kapljicami limoninega soka, da ni prekislo. Drugače je tudi pri meni tako, da če sem sita je mir. Pa samo junk hrano bi jedla, se moram prou nazaj držat!

Jaz sem za fb skupino, zaradi zasebnosti, tu mi včasih kar ni za se ne vem kako razpisat, ker me moti občutek, da vsak lahko bere ... je pa res, da se nam na fb-ju morda katera ne bo pridružila, no saj po moje bomo kako tudi tu še rekle, vsaj jaz bom še spremljala forum.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.7.2012 19:34:06   
tanja k.
Ojla
evo me z dopusta super je blo.
Jest mam tudi drug teden nuhalno komaj čakam..Upam da bo vse ok.me je kar malo strah.
Drugače se pa super počutim edino beli tok mam povečan.Aše katero to muči.
Aja jest se bi vam tudi pridružila na FB .če lahko.
lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 616
26.7.2012 20:02:26   
Tangerina
Ooooooo, par uric me ni bilo in že toooooliko postov user posted image še nekrat, tudi jaz se strinjam s FB, tako da moje osebno mnenje - katera pač želi se naj priduži na fb, ostale pa itak še vedno ostajo in tudi me ostanemo na ringaraji, tkao da se tudi še tu slišimo user posted image

Mi smo šli pa danes na ponoven odvzem krvi, ker izvidi vode in krvi niso bili dobri. Imam nosečniški diabetes, pa bakterije v vodi, tkao da je šla voda v nadaljne preizkave da ugotovijo, lai bo treb antibiotike, ali ne...user posted image upam da neu treba... user posted image
A ima morda še katera probleme s cukrom? Cukra sicer nikoli nisem imela povečanega, tudi zdaj se mi po izmeritvah ne zdi visok (5,65). Danes sem imela napotnico za diabetologa, njega sicer ni bilo, vendar so mi krvi vseeno vzeli. Po pol urah naj bi spila tisto vodo z glukozo, vendar je sestra prišla ven in mi rekla da ni treba, da lahko grem domov... nimam pojma kaj so pogruntal, ker mi ni nič posebej hotela povedat... upam da se to uredi... user posted image

Kar se tiče slabosti, ja, še kar je prisotna... user posted image sicer bolj zmerna, 1x do 2x na dan, kakšen tedne nazaj pa tudi do 8x na dan user posted image Hvala bogu se bližamo 12t in upam da bo kmalu konec slabosti user posted image

Bodite fajn, in sporočite kaj in kako glede fb strani user posted image

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.7.2012 7:11:29   
zaspančka
Hej,

no, da še jaz poročam, kako je bilo na včerajšnjem pregledu. user posted image lepo raste, velik je že 6 cm, z rokicami maha, brca z nogicami in je že pravi mali človeček. Tudi srčka sem slišala, kako razbija. user posted image Vodo in kri imam ok, sladkor je tudi v redu, malo manj v redu so kile (sem že na +3 kg), enako kot v prvi nosečnosti. user posted image Sem pa že 12t1d noseča, torej že v 13. tednu! V glavnem, zdaj pa res lahko rečem, da sem si oddahnila, da je z user posted image vse ok in da se ne bo ponovila zgodba iz februarja, ko sem imela SS.

Kar se tiče FB skupine, se vam bom pridružila, ker sem kar veliko na FB, sploh zdaj, ko v službi vlada zatišje. user posted image

Aja, pa dobrodošle vse nove nosečke. user posted image

Tangerina, glede sladkorja ti ne znam svetovat, ker nisem imela nikoli teh težav. Ampak glede na to, da ti sestra ni dala za pit sladkane vode, je možno, da je meritev pokazala, da nimaš povišanega sladkorja. Ne vem, samo ugibam...

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.7.2012 8:24:36   
dizza
Včeraj sva imela pregled NS in sva se zelo razveselila ko sva izvedela da je vse tako kot mora bit, velikost 6,7cm kar je primerno za 13.teden...otročiček je zelo aktiven, rokice- sm nogice- tja srček bije "100 na uro"user posted image ...Danes zjutraj pa sem imela preiskavo krvi in vode-rezultatov še nimam ker so me poslali domov, naj se vrnem čez 2 uri....Tako da si sedaj lahko privoščim zajtrkuser posted image ....Uživajte v sončnem vikendu!!!!

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.7.2012 8:49:07   
dizza
Aja še to-datum poroda so mi prestavili na 31.1.2013 user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.7.2012 8:53:01   
Bubamaraa
kako kaj punce... pa je petek...

evo jaz zadnji dan v službi.... zdej na zaslužen dopust.. pol pa kr bolniška, ker tega mobinga mi ni treba prenašat..in res ni vredno, da me psihično sesuvajo.... ker na prvem mestu je naš dojenček... in če sm jst preveč pod stresom zihr ni fajn zanj...

dobrodošle vse nove....user posted image user posted image user posted image

da vam javim, da iz sobote na nedeljo gremo na morje in od mene 10 dni ne bo ne duha ne sluha.... bom pa z mislimi z vami nosečkice....

uživajte vsak trenutek in pazite nase.....user posted image

aja.. upam,d a bo slabost na morju minila, ker ni videt ne konca ne kraja... da ne govorim o bruhanju..... user posted image ..sam če je to, da dobim zdravega dojenčka treba bom tud to z lahkoto preživela... user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.7.2012 8:53:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: dizza

pa boš ostala pri februarčicah, a?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.7.2012 8:56:03   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

kako kaj punce... pa je petek...

evo jaz zadnji dan v službi.... zdej na zaslužen dopust.. pol pa kr bolniška, ker tega mobinga mi ni treba prenašat..in res ni vredno, da me psihično sesuvajo.... ker na prvem mestu je naš dojenček... in če sm jst preveč pod stresom zihr ni fajn zanj...

dobrodošle vse nove....user posted image user posted image user posted image

da vam javim, da iz sobote na nedeljo gremo na morje in od mene 10 dni ne bo ne duha ne sluha.... bom pa z mislimi z vami nosečkice....

uživajte vsak trenutek in pazite nase.....user posted image

aja.. upam,d a bo slabost na morju minila, ker ni videt ne konca ne kraja... da ne govorim o bruhanju..... user posted image ..sam če je to, da dobim zdravega dojenčka treba bom tud to z lahkoto preživela... user posted image

Boga, a je tako hudo v službi?? user posted image
Ne dovoli da te kdorkoli spravi iz tira, še najmanj v službi. Verjamem da je lažje rečt kot pa narest, ampak kot že sama praviš s tem škoduješ sam otročku pa seweda sebi, tega ti pa res ni treba, sploh ne zdaj v najlepših mesecih tvojega življenja user posted image

Uživajčkja na morju, ter se spomni nas ki letos morja ne bomo videli za tako dolgo user posted image Pozabi na vse okoli sebe, možgančke na offuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
27.7.2012 8:57:56   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: dizza

A se potem seliš iz naše teme user posted image

jaz sem imela tudi včeraj nuhalno. Katera iz Kranja jo je imela včeraj tudi pri Urhu? jaz sem bila ob 15:30.

Vse OK. Sem v 12-tem tednu. Prestavili so mi edino PDP na 8.2.2012

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 624
27.7.2012 9:06:56   
pikapoka.78
Hej hej user posted image Eno vprašanje, veliko vas pravi da ste že dale kri in vodo. A to je vseeno na katerem pregledu daš? Jaz sem imela prvi pregled v 6.tednu, pa mi nič niso vzeli, niti stehtala me ni!? user posted image Imam pa drugi pregled v sredo, upam da takrat bodo kaj naredili. Aja pa še to; zdej se mi je prvič zgodilo da sem že tri dni zaprta, nikakor ne morem na wc in sploh ne vem kaj naj...???

Glede fb-ja, bom jaz zdaj naredila skupino in vam sporočim kaj pa kako naprej... user posted image , dobrodošle vse user posted image Vse tiste ki pa ostanete samo na RR, se pa vsekakor tipkamo tudi tukaj user posted image
Lep dan s čim manj bruhanja user posted image

< Sporočilo je popravil pikapoka.78 -- 27.7.2012 9:09:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?