|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
20.7.2012 13:34:01   
Matejkaa
aja pa se prosila bi ce mi lahko PDP popravite na 24.2 :)

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.7.2012 17:26:41   
Tangerina
Punce, že nekaj dni zdaj težko najdem utripek našega user posted image , pa še to nism zihr če je pravi (če ni le pretakanje plodovnice?)... Je to normlano pri teh napravcah Angel Sounds, da se ne sliši vedno oz včasih močnej, včasih šibkej, včasih sploh ne, al je to razlog za skrb? Jutri bomo v 10. tednu...user posted image Kontrolo imam v sredo...

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.7.2012 21:58:25   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Punce, že nekaj dni zdaj težko najdem utripek našega user posted image , pa še to nism zihr če je pravi (če ni le pretakanje plodovnice?)... Je to normlano pri teh napravcah Angel Sounds, da se ne sliši vedno oz včasih močnej, včasih šibkej, včasih sploh ne, al je to razlog za skrb? Jutri bomo v 10. tednu...user posted image Kontrolo imam v sredo...

Tudi jaz ga vedno ne najdem oz. se včasih sliši zelo slabo, včasih pa prav razločno. Naše male pikice imajo še ogromno prostrora in jih je vsepovsod polno. Po moje, ko so bolj "vzadaj" pri hrbtenici se po moje slabše sliši. Jaz sem zadnjič utrip slišala čist pri sramni kosit na desni, dan za tem pa na čisto levi strani. Se pa že tudi slišijo premiki.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.7.2012 21:59:45 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 528
20.7.2012 22:04:40   
Tangerina
Hvala K_a_t_j_a, si me potolažla user posted image
nikakor mi ni bilo jasno , do zdaj sem ga tudi jaz vedno slišala desno pod sramno kostjo, danes pa včeraj pa bolj na sredini... Tako mladi, pa že tako živahni ti naši user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 529
20.7.2012 22:07:04   
zmedena...

user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih žabic doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.2013

2.2.2013

3.2.2013
Anonimen, , ,2user posted image , 1, , user posted image ,
JasJas, 29, Ajdovščina, 3user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 2.8.2012

dizza, , Kranj, , , user posted image , NS 26.7.2012
jokic@, , , 2user posted image , 0, 1, user posted image ,
Bubamaraa, 31, Zasavje, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image ,

4.2.2013
araucaria, 33, 1user posted image , , , , user posted image ,26.6.2012
ava_sa, 29, , 2user posted image , 1, , user posted image ,

5.2.2013
jolly123, , , 1, , user posted image , 30.8. oz. NS 26.7.2012

6.2.2013

7.2.2013
K_a_t_j_a, 27, Slov. Konjice, 3user posted image , 1, , user posted image , 28.6.2012

8.2.2013

9.2.2013

10.2.2013
zaspančka, , 3user posted image , 1, , user posted image , 2.7.
aniv, , , 2user posted image , 1, , user posted image , 17.7.2012

11.2.2013
Anonimen, , , 2user posted image , 1, , user posted image , 27.6.2012

12.2.2013

13.2.2013
luti, 24, Postojna, 1user posted image , 0, , user posted image , NS 2.8.2012
tanja .k, , , 1, , user posted image , 9.7. oz. NS 2.8.2012

14.2.2013
Lili2210, 29, Domžale, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image ,
halči, 37, Celje, 1user posted image , , 1user posted image , user posted image , 17.8.2012

15.2.2013
buksika, 29, Ljubljana, 1user posted image , 0, , user posted image , 22.7.2012
mermaid25, 25, Postojna, 1user posted image , 0, , user posted image , 31.7. oz. NS 1.8.2012

16.2.2013
belicof, , Savnijska, 1, , user posted image ,

17.2.2013
zvezdica.zaspanka, , , , , user posted image ,

18.2.2013
panela, , 2user posted image , 1, , user posted image , 16.7.2012

19.2.2013
Tangerina, 23, Novo mesto, 2user posted image , 0, 1user posted image , user posted image , 25.7. oz. NS 7.8.2012
navdušenca, 27, Slovenj Gradec, 1user posted image , 0, 1user posted image , user posted image , 13.8.2012

20.2.2013
MiRaNi, 30, 3user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 27.7. oz. NS 6.8.

21.2.2013
tjasa1, 36, Kranj, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 12.7.2012

22.2.2013
Pikapokapolonica, 31, Ljubljana, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 26.7.2012

23.2.2013

24.2.2013
Neya26, 30, Lukovica, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 18.7.2012
desigual, , Kranj, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image ,
Matejkaa, 23, Nova Gorica, 1user posted image , 0, , user posted image , 18.7.2012

25.2.2013

zmedena..., 30, Kranj, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 10.8.2012
Anonimen, , , 1, , user posted image ,

26.2.2013
moychy84, , , 1, , user posted image , NS 14.8.2012

27.2.2013
MajaMontenegro, , 1user posted image , 0, , user posted image , 3.7.2012 UZ

28.2.2013

liba, 29, , 2user posted image , 1, , user posted image , 27.7.2012
feb2013, 25, Ljubljana, 1user posted image , 0, 1user posted image , user posted image , 31.7.2012 UZ

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 35
user posted image user posted image :
Pot z nami so začele:
nejka000
naja17
atena777
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 530
20.7.2012 22:10:52   
zmedena...
Matejka, sem popravila user posted image

Evo, jst sm pa včeraj povedala tudi v službi. Bli so zelo veseli, no pač, tisti na vrhu, ostali bandi pa še nisem povedala, bojo že sami ugotovili user posted image .

Mi je pa čez dan praktično večino časa po malem slabo. Na morju je blo tko luštno, sploh nisem vedla kaj je slabost, pridem pa domov, pa stara pesem user posted image .
No, jutri tudi mi štartamo 10. teden in upam, da bojo tudi te stvari počasi minile.
Se mi pa zdi, da me poznani kr lepo gledajo v trebuh, pa verjetno iz previdnosti rajši nič ne rečejo, da me ne bi užalili, če sem se slučajno kej zredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
20.7.2012 22:11:54   
zmedena...
Matejka, sem popravila user posted image

Evo, jst sm pa včeraj povedala tudi v službi. Bli so zelo veseli, no pač, tisti na vrhu, ostali bandi pa še nisem povedala, bojo že sami ugotovili user posted image .

Mi je pa čez dan praktično večino časa po malem slabo. Na morju je blo tko luštno, sploh nisem vedla kaj je slabost, pridem pa domov, pa stara pesem user posted image .
No, jutri tudi mi štartamo 10. teden in upam, da bojo tudi te stvari počasi minile.
Se mi pa zdi, da me poznani kr lepo gledajo v trebuh, pa verjetno iz previdnosti rajši nič ne rečejo, da me ne bi užalili, če sem se slučajno kej zredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
20.7.2012 22:13:00   
zmedena...
eh, najprej ne dela, pol po podvoji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
20.7.2012 22:14:52   
zmedena...
Matejkaa, še to sem pozabila pokomentirat user posted image
Zelo lep datum imaš PDP, na tisti dan je namreč rojen moj prvi malčekuser posted image , sicer pa sem mela PDP 20.2. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
21.7.2012 9:18:25   
Matejkaa
Zmedena.. Hvala ti :) No ko boš pa še komu kaj spreminjala, mi lahko še datum za NS 7.8.2012, ampak res, ni treba sedaj sam zaradi mene:)

Jaa, res je lep datumuser posted image ,..komaj čakam NS, da spet vidim mojo lepouser posted image user posted image kepicouser posted image . Mene pa slabosti ne matrano nič, .. ampka hodim vsakih 10min lulat..:user posted image ,.. ko grem na sprehod, si vzamem sabo kar robčke, ker vem da bom mogla zavit v kakšn "grm" se plulat user posted image user posted image user posted image .

Nosečke, kdaj pa greste kej v nabavo za oblekicami in podobnimi stvarmi?:) Jst sm rekla, da ko grem na NS, bom zavila še v BTC kupit kšne lepe bodije ..:))) sm toook neučakana za kupovanje oblekic :)

Lep vetroven in deževen dan:*

Neposredna povezava do sporočila: 535
21.7.2012 9:38:19   
Tangerina
IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

Zmedena.. Hvala ti :) No ko boš pa še komu kaj spreminjala, mi lahko še datum za NS 7.8.2012, ampak res, ni treba sedaj sam zaradi mene:)

Jaa, res je lep datumuser posted image ,..komaj čakam NS, da spet vidim mojo lepouser posted image user posted image kepicouser posted image . Mene pa slabosti ne matrano nič, .. ampka hodim vsakih 10min lulat..:user posted image ,.. ko grem na sprehod, si vzamem sabo kar robčke, ker vem da bom mogla zavit v kakšn "grm" se plulat user posted image user posted image user posted image .

Nosečke, kdaj pa greste kej v nabavo za oblekicami in podobnimi stvarmi?:) Jst sm rekla, da ko grem na NS, bom zavila še v BTC kupit kšne lepe bodije ..:))) sm toook neučakana za kupovanje oblekic :)

Superca, mi imamo tudi NS 7.8. user posted image
Kje pa imaš? Mogoče se pa še srečava user posted image

Kar se tiče oblekic, itak bi že kar navalila v BC, ampak me moj možek spravlja na realna tla da dejmo raje še par mesecev počakat, iz preventive pač... sam sm zihr da bom najkasneje do decembra že pol mela user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 21.7.2012 9:39:27 >

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
21.7.2012 10:02:57   
zmedena...
no, mene pa zaenkrat oblekce in ostalo še nič ne matra. V prvo je blo mičkeno drugače, pa tudi ne pretirano. Itak mamo še od prvega tok stvari in tok mladih mamic okoli sebe, da vprašanje kok bom sploh kej kupovala, ker se mi je pri prvem večkrat zgodilo, da je mel kakšno stvar gor le 1x ali 2x in mi je čist škoda denarja potem, ga raje dam na kupček in bo mel kasnej kej od tega rajšiuser posted image

Mi mamo pa dons žurko - stara starša od moža imata 60 let poroke user posted image . Sicer sama nisem ravno v fazi, ko bi mi bile te žurke ful dobrodošle, ampak pravijo 'šta se mora, nije težko' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
21.7.2012 10:28:18   
Matejkaa

Kar se tiče oblekic, itak bi že kar navalila v BC, ampak me moj možek spravlja na realna tla da dejmo raje še par mesecev počakat, iz preventive pač... sam sm zihr da bom najkasneje do decembra že pol mela user posted image

Pri dr.Pušenjak Stanko, ob 17.30h. pa ti, pri komu imaš?:)
Ha, moj fant je isti... me tudi od ustavlja pred navalom na kupovanje:) Jst mislim da v oktobru bo že polna omarica cunjic, itd..:) dlje pa res nebom upala čakat:))) user posted image

Zmedena, ja je fajn da imaš okrog mlade mamice za sposo cunjic, sej tudi jst bom po nuhalni začela mal spraševat okrog..:) oz.itak so se že nekatere same ponudle, tko da juhuu:)
No ti pa le uživaj na žurki :) Se bo tudi user posted image imel fajn:)

Neposredna povezava do sporočila: 538
21.7.2012 12:06:51   
Tangerina

Zmedena.. Hvala ti :) No ko boš pa še komu kaj spreminjala, mi lahko še datum za NS 7.8.2012, ampak res, ni treba sedaj sam zaradi mene:

Pri dr.Pušenjak Stanko, ob 17.30h. pa ti, pri komu imaš?:)
Ha, moj fant je isti... me tudi od ustavlja pred navalom na kupovanje:) Jst mislim da v oktobru bo že polna omarica cunjic, itd..:) dlje pa res nebom upala čakat:))) user posted image

Zmedena, ja je fajn da imaš okrog mlade mamice za sposo cunjic, sej tudi jst bom po nuhalni začela mal spraševat okrog..:) oz.itak so se že nekatere same ponudle, tko da juhuu:)
No ti pa le uživaj na žurki :) Se bo tudi user posted image imel fajn:)

oooo swetowno,tudí mi imamo pri Pušenjaku,ob 16.00. Potem se pa morda res srečamo :)
mi smo danes dopolnili 10 tednow,jupiiii :)))

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
21.7.2012 12:26:42   
Bubamaraa
ojla nosečke...

da se malo javim.... danes moj mož in hči praznujeta rojstni dan.... tko, da mam kr pestro... zdele morm prov počit, ker me ful križ boli..... k bi me neki zagrablo.... slabosti še niso minile..bruhanje tudi ne... tko, da dolgcajt nam ni...

morm pa povedat, da sem včeri kr šla pa kupla voziček.. sem najdla točno tazga ku sm ga iskala na bolhi, poklicala se zmenla za ceno in kupla....user posted image

Tangerina meni se isto dogaja pri Angel sound..sam kukr ti so punce že odgovorile... dojenček pa ful prostora in se giblje vsepovsod..tko,da je možno bolj zadi inobrnjen pa se ne sliši..tudi jaz ga zjutri nisem najdla.. se mi punca kr skriva al kaj...user posted image user posted image user posted image

lep vikend.....pa upajmo, da nam vreme prizanese dons....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 540
21.7.2012 14:23:27   
Tangerina
Hvala punce, res sem se začela po vaših nasvetih malo sprehajat po ˝bivalnem okolju˝ našega user posted image , in sem ga potem res za vsako njadla - HVALA BOGU user posted image Da ne bo nepotrebnih panik, ampka saj veste - prva nosečnost... user posted image

Bubamara - superca za voziček, kako daleč pa že si z nosečnostjo? Katerega si izbrala? Mi potihem razmišljamo o vozičku Baby Lux oz Baby SPA. Mi bomo tudi verjetno že nekje decembra nabaVli voziček, večja skrb našega očka je da se bo naš user posted image spomnil pokukat na svet šele po plači user posted image user posted image Moške skrbi pač user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.7.2012 14:32:37   
Bubamaraa
Tangerina jutri grem v 13 teden... in itak da je kr prekmal, da sm to nabavla...sam glede na to, daje bil tak kakor sem si ga želela sem sam zagrabila priložnost... nabavla sem pa Stokkeja.. user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 542
21.7.2012 14:37:50   
Matejkaa
Bubamara, juhu za voziček :) nisi edina, k ga bo kmalu imela :) Jst mislim, da ga bom tudi v roku enga mesca že pripeljala domou:) Sem si ga prav tako izbrala prou tistega k mi je všeč..:) Sem pa gledala zdej za previjalne mizice.. uff, so kar zasoljene cene. Vi ste to že kaj gledale?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
21.7.2012 14:53:34   
MioBambino

Tangerina, berem te tvoje strahove z AngelSounds- sploh poslušaš pravi utrip?
Dobila sem občutek, da poslušaš svojega- otroku namreč bije srce cca. 120-160x/minuto(poslušaj na YouTube, da boš vedela, kaj iskati) in zelo možno je, da si tam spodaj našla kakšno svojo žilo in poslušaš svoje srce. Razlika med tvojim utripom in otrokovim je gromozanska in ne moreš zgrešiti.

Neposredna povezava do sporočila: 544
21.7.2012 17:05:44   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Tangerina, berem te tvoje strahove z AngelSounds- sploh poslušaš pravi utrip?
Dobila sem občutek, da poslušaš svojega- otroku namreč bije srce cca. 120-160x/minuto(poslušaj na YouTube, da boš vedela, kaj iskati) in zelo možno je, da si tam spodaj našla kakšno svojo žilo in poslušaš svoje srce. Razlika med tvojim utripom in otrokovim je gromozanska in ne moreš zgrešiti.

Ne, za moj utrip bi bilo to kar slišim definiitvno prehitro, tkao da sem že preričana da je utrip otrokov, plus tega če bi bila žila, bi bil verjetno več ali manj vedno na istem mestu, tkao pa, kot so povedale že ostale članice, ga zadnjih nekaj dni slišim bolj na sredini oz. se prestavlja. Plus tega je slišati isto kot je bilo slišati na UZ, le da ni tako močno oz. glasno.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.7.2012 7:50:07   
zaspančka
Hej, hej,

po dolgem času se vam spet oglašam. Razlog za mojo "tišino" je bil dopust. Najprej en teden uživancije na morju, potem pa še en teden počitka doma. user posted image Danes pa sem spet v službi. user posted image Me pa danes čaka zoprno delo, povedati šefu, da sem noseča. user posted image

Drugače sem že v 12. tednu (natančneje 11t in 4d) in danes teden greva z možem na nuhalno pogledat najino pikico. Še prej, v četrtek pa imam še pregled pri svojem G, ko dobim tudi materinsko knjižico. user posted image

Sem brala, da se pogovarjate o nakupovanju in opremi. Mi imamo že vse doma od starejšega sina, voziček Quinny Freestyle, lupinica z isofix podstavkom Maxi Cosi, posteljica, previjalna, banjica, ... Kupila bom edino še prsno črpalko pa kakšne oblekice, sploh če bo punčka.

Še podatki za seznam: 7.2.2013
zaspančka, 27, Ivančna Gorica, 3user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 26.7.2012

< Sporočilo je popravil zaspančka -- 23.7.2012 7:51:50 >

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

Neposredna povezava do sporočila: 546
23.7.2012 9:52:28   
jolly123
Joj jaz moram tud ta teden povedat v službi. Smotano in zoprno mi je tok, da vam ne morem povedat user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.7.2012 9:59:30   
zaspančka
jolly, enako pri meni. Kot nalašč, je šef danes pozen in ga še ni. Pa sem upala, da bo kmalu prišel, da mu povem in se rešim "bremena".

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.7.2012 10:00:38   
jolly123
Mojega tudi ni, da nimava istega šefa user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.7.2012 10:03:54   
zaspančka
Težko, ker sva samo dva zaposlena. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.