|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
11.7.2012 18:56:56   
Matejkaa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih žabic doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.2012

2.2.2012

3.2.2012
Anonimen, , ,2 , 1, , ,
JasJas,29,Ajdovščina, 3 , 1 , 1 - ne vemo še spola , 2.8.2012

4.2.2012
araucaria, 33, 1 , , , , ,26.6.2012
ava_sa, 29, , 2 , 1, , ,

5.2.2012
jolly123, , , 1, , , 18.7.2012
Bubamaraa, 31, Zasavje, 2 , 1, 1 , , 10.7.2012, NS 18.7.2012

6.2.2012

7.2.2012
K_a_t_j_a, 27, Slov. Konjice, 3 , 1, , , 28.6.2012

8.2.2012
Anonimen, , , 1, , ,

9.2.2012
aniv, , , 2 , 1, , , 9.7.2012
tanja .k, , , 1, , , 9.7.2012

10.2.2012
zaspančka, , 3 , 1, , , 2.7.

11.2.2012
Anonimen, , , 2 , 1, , , 27.6.2012

12.2.2012

13.2.2012
luti, 24, Postojna, 1 , 0, , ,
MiRaNi, , , , , , ,

14.2.2012

15.2.2012
buksika, 29, Ljubljana, 1 , 0, , , 22.7.2012
mermaid25, , 1 , 0, , ,

16.2.2012
belicof, , Savnijska, 1, , ,

17.2.2012
zvezdica.zaspanka, , , , , ,

18.2.2012
panela, , 2 , 1, , , 16.7.2012

19.2.2012

halči, 37, Celje, 1 , , , ,
Tangerina, 23, Novo mesto, 2 , 0, 1 , , 25.7.2012

20.2.2012
Matejkaa, 23, Nova Gorica, 1, 0, , 18.7.2012

21.2.2012
tjasa1, , 2 , , , 2.7.2012

22.2.2012

23.2.2012

24.2.2012
Neya26, 30, Lukovica, 2 , 1, 1 , , 18.7.2012

25.2.2012
zmedena..., 30, Kranj, 2 , 1, 1 , , 13.7.2012 UZ
Anonimen, , , 1, , ,

26.2.2012
moychy84, , , 1, , ,

27.2.2012
MajaMontenegro, , 1 , 0, , , 3.7.2012 UZ

28.2.2012
liba, 29, , 2 , 1, , ,

SKUPAJ NAS JE ŽE :29
:
Pot z nami so začele:
nejka000
naja17
atena777

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Sem popravila še pri meni, upam da mi je uspelo:)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.7.2012 19:25:04   
jokic@
Pozdravljene, termin med prvimi včlanila pa se skoraj zadnjauser posted image , no to je moja 2.user posted image , nič otrok doma, termin pa 3.2.2013....
vsem želim lepo nosečnost..user posted image

moj vzdevek verjetno pove vse o mojem počutju...lep pozdrav vsem

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
12.7.2012 8:30:52   
Bubamaraa
oooo dobrodošleee vse nove nosečkeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se malo vam javim.... v torek bila pri zdravniku.... in sem sedaj šla za 4 ure v bolniško, ker grozno zatekam zaradi ščitnice in tudi mi je bilo preveč grozno delat od 8-17-ih in se še peljati domov.... tko, da sedaj res si vzamem počitek in sem psihično prerojena.... ker sem pa bila zarad vseh pritiskov in garanja v službi čist preveč na tleh... user posted image

komaj čakam naslednji teden, da gremo na NS in da Danaja vidi svojega brateca ali pa sestrico user posted image

lep pozdrav vsemmmmm

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu jokic@)
Neposredna povezava do sporočila: 453
12.7.2012 8:34:09   
Pikapokapolonica
tanja k. - jaz sem prvič bila v Dravljah, pa nimam nobenih slabih besed. Bom šla tudi zdaj, vendar bi želela Pušenjaka če dobim njegov termin.

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.7.2012 10:43:50   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: dizza

Pozdrav vsem!

Sem čisto nova na forumu in seveda v veselem pričakovanju... Rok imam 3.2.2013... Trenutno čakam na pregled nuhalne in sicer so mi določili datum 26.7., naslednji dan imam pa posvetovalnico.... Vse v porodnišnici Kranj... Do sedaj je nosečnost potekala brez slabosti in drugih nosečniških tegob, počutje je super. Za naju bo to prvi otrokuser posted image

oooo midve se bova pa potem videvali. user posted image Katerega ginekologa imaš? Jaz imam rok 5.2. nuhalno 26.7. vse v Kranju user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.7.2012 10:51:49   
luti
Pozdravljene nosečke:)
Pa se spet javim po dolgem času. Smo imeli včeraj prvi pregled, vse BP, veliki smo 24mm, pdp ostaja 13.2.2013. Tudi na nuhalno smo se naročili in sicer jo imam 2.8. v ZD Dravlje.

Drugače pa vse po starem - vmes smo skočili za 5 dni na morje - bilo je super, nobenih slabosti in bruhanja, ob prihodu domov pa se je vse vrnilouser posted image Še malo pa bo tudi to minilouser posted image

Sva učeraj povedala tudi staršem in so seveda navdušeni in veseliuser posted image Tako, da je vse OKuser posted image

Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.7.2012 11:43:20   
feb2013
hej hej srečnice,

kako ste? jaz danes ostajam na bolniški..glavoboli nočejo in nočejo minit user posted image

Vam trebiščki že kaj rastejo? Mi smo danes stari 8 tednov in moram rečt, da me nekatere hlače že malo tiščijo :P

(odgovor članu luti)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.7.2012 12:20:44   
tjasa1
Tudi jaz sem danes 8 teden. Imam prvi pregled pri mojem G. Cez dve uri user posted image

(odgovor članu feb2013)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.7.2012 16:22:44   
tanja k.
luti.jest mam tud 2.8.2012 nuhalno svetlino v Dravljah.Kdaj jo pa maš jest mam popoldne 15.30
pa pa

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
12.7.2012 16:24:39   
tanja k.
LUTI.jest mam tud takrat rok kot ti in glih tolk smo veliki kot pri vas.

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.7.2012 16:35:32   
araucaria
@luti : Jaz sem se najedla marelic neki dan; sedaj jih videti ne morem vec. Skoda. Bi bilo bolje, da bi bila zmerna z njimi, ravno pravi cas je za njih:) Zato pa toliko bolj pazim pri nektarinah in breskvah.

@feb2013: Moja G je rekla, da glavoboli z nosecnostjo minejo. No, jaz sem pretrpela v teh 10ih tednih dva oz. dve migreni. Obicajno moram vzeti ketoprofen (Ketonal), da mine; tokrat sem pac morala trpeti - napila sem se vode, zaprla v temno in tiho spalnico. Pa senca sem si namazala s pripravkom Miren od Aromatice (http://www.aromatica.hr/hr/proizvodi.aspx?c=1096&s=&p=1480); sicer pise, da ga ne priporocajo za nosecnice; za preverit z G. Drugace pa mi je dal neki drug G ene tablete po katerih mi je slabo (diklofenak). Nc, je treba pazit, kaj jemo in da ni prevec in izogibat se stresu. Jaz sem bila pred nosecnostjo na dieti 3 mesece, se znebila 16 kg in z njimi tudi pogostih migren (prej so se pojavljale vsak teden - bilo je grozno in vesela sem, da je ta cas za mano).

Drugace pa ja, danes se mi zdi, da mi je zrasel trebuh. Spika me, morda je znak, da je treba kupit nove hlace:) ha ha

Uzivajte!!!

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.7.2012 18:18:12   
aniv
Končno mi je uspelo spet malo priti na računalnik. V ponedeljek sem imela prvi pregled. Z otročkom je vse ok user posted image slišala sem srček in se zraven topila od sreče user posted image user posted image . Se mi je pa spremenil PDP, nisem noseča 9t1d, ampak predvidoma 8t4d. Točni PDP mi bo povedala v torek 17.7., ko mi bo naredila še en UZ, da natančno izmeri otročka user posted image . Mi sploh ni važno kateri datum je, samo da smo zdravi in da lepo in pridno rastemo :)

Dobrodošle vse nove februarke user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.7.2012 22:28:26   
JasJas
Ja pozdravljene.... se že dolgo nismo oglasili.... Mislim, da nam gre iz dneva v dan bolje, vse manj je težavic... Jaz že par tednov nosim kar nosečniške hlače, ker mi tokrat bušiiii kar rasteeeee.... Sem pa danes dobila odločbo od komisije, ker sem na bolniški.... so mi odobrili kar do 14.8., tako da se zdaj RES moram držati doma... KOMISIJA.... user posted image user posted image user posted image škoda, ker proti večeru, ko se ohladi, mi resss paše it mal na sprehod.

Čimveč uživajte in LP !

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.7.2012 22:48:17   
Tangerina
Lep pozdrav vsem novim članicam!! user posted image

Jaz pa mislim da sem ravnokar postala najsrečnejša bodoča mamica na svetu (no,saj to je verjetno itak vsaka user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto iz radovednosti sva z možem preizkusila napravico Angel Sounds, čeprav veva, da je še zelooo zgodaj, smo šele v 8t in 5d. In glej ga zlomka - zaslišala sva utripek srčka najinega user posted image user posted image user posted image čisto desno pod kostjo user posted image še kar ne morem verjet, glede na vse govore, da ga naj bi zaslišala šele nekje med 12 in 14t user posted image user posted image vsekakor nama je to polepšalo večer inprineslo mirne sanje user posted image

Lahko noč vsem skupaj user posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.7.2012 8:06:06   
dizza

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pozdrav vsem!

Sem čisto nova na forumu in seveda v veselem pričakovanju... Rok imam 3.2.2013... Trenutno čakam na pregled nuhalne in sicer so mi določili datum 26.7., naslednji dan imam pa posvetovalnico.... Vse v porodnišnici Kranj... Do sedaj je nosečnost potekala brez slabosti in drugih nosečniških tegob, počutje je super. Za naju bo to prvi otrokuser posted image

oooo midve se bova pa potem videvali. user posted image Katerega ginekologa imaš? Jaz imam rok 5.2. nuhalno 26.7. vse v Kranju user posted image

oooo super user posted image ...Prej sem imela dr.Savo Rant Hafner, vendar jo na žalost ni več (ne vem zakaj), bila je odlična ginekologinja. Nadomestil pa jo je dr. Jernej Bernik (prvič me sicer ni pregledal on-bil pa je zravn - na prvi vtis se mi je zdel ok-bomo videli kako bo 27.7. ko imam posvetovalnico pri njem). Nuhalno pa imam pri dr. Urhu. Pa ti?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.7.2012 8:26:28   
ava_sa
A da se z angelsoundom že sliši? Jaz bom že 11 tednov in se bo že tud moralo user posted image  
Jaz sem ga posodila prijateljici, ki je pred 3 meseci rodila in mi še ni vrnila ne AS, ne oblačil... Očitno bom morala sama do nje in jo "prosit" da mi vrne user posted image
Drgače se pa veliko boljše počutim in sem v sredo osvojila en 2-tisočak user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.7.2012 9:26:51   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

A da se z angelsoundom že sliši? Jaz bom že 11 tednov in se bo že tud moralo user posted image  
Jaz sem ga posodila prijateljici, ki je pred 3 meseci rodila in mi še ni vrnila ne AS, ne oblačil... Očitno bom morala sama do nje in jo "prosit" da mi vrne user posted image
Drgače se pa veliko boljše počutim in sem v sredo osvojila en 2-tisočak user posted image

Jaaaaa, ful lepo se sliši, in kot pravim, smo še dokaj zgodni user posted image Najprej sem mislila da ni to to, ampak je dejansko enaki zvok kot pri GIN ko slišiš srček, le malce tiše , ampak še vedno zelo razločno user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.7.2012 10:31:08   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

Jaaaaa, ful lepo se sliši, in kot pravim, smo še dokaj zgodni user posted image Najprej sem mislila da ni to to, ampak je dejansko enaki zvok kot pri GIN ko slišiš srček, le malce tiše , ampak še vedno zelo razločno user posted image

Res je to nekaj najlepšega.user posted image Jaz ga skoraj vsak večer poslušam že kak slab teden. Danes imam 9t4/7.
Drugače sem pa še vedno zelo utrujena in spala bi kar naprej.user posted image Slabost malo pojenjuje, ampak imam zelo slab želodec in če kaj smrdi, mi gre ornk na bruhanje.user posted image
Pri nas že večina vsi vedo za mojo nosečnsot, saj se mi že pozna in se mi zdi brezveze skrivat in lagat. Tudi sin že ve in sprašuje kaj dela dojenček notr in ali je bratec ali sestrica. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.7.2012 10:55:41   
Tangerina
Tudi midva več ne skrivava, vedno znova me v gin čakalnici preseneti kakšna znanka, ali celo sorodnica, in se z materisnko knjižico v roki težko zlažem da sm prišla le na navaden pregled user posted image brezveze tajit, to je pa le nekaj lepega user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.7.2012 11:41:54   
panela
Tudi meni se že pošteno pozna. Verjetno tudi za to, ker je od prve nosečnosti minilo le 7 mesecev. Vsi me samo gledajo v trebuh, jaz pa (pri večini) enostavno molčim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
13.7.2012 11:50:28   
liba
Tangerina super, da že slišita srčka!
Jaz kar verjet ne morem, da smo že v osmem tednu, čez 14dni imam prvi pregled, ki ga komaj čakam.
Midva sva še tiho, čakava do prvega pregleda, ker imava slabo izkušnjo iz prve nosečnosti. Mučno bi mi bilo potem razlagati, da nismo več noseči, tako, da še malo in če bo vse ok naznaniva veselo novico. Vidi se mi še nič ne, tako da komot skrivam, bi pa povedala, če bi se videlo in bi me kdo vprašal. Tako pa sem zaenkrat še tiho.

Moja alergija gre zelo počasi na boljše, imam pa še grde flekaste roke, vendar je vsaj srbečica ponehala, tako da sedaj se lažje živi user posted image .

Veliko berem o NS, midva razmišljava da ne bi šla, ker sem slišala, da pač ni sigurno kar ti povejo in da se potem lahko celo nosečnost sekiraš za brezveze. Sem v dilemi, midva sva itak odločena, da otroka v vsakem primeru obdrživa.Vse je prvič in ne veš koga bi poslušal. Kakšno je vaše mnenje, zakaj se ve odločate za ta pregled?

Imejte se lepo, uživajte v vikendu!

Neposredna povezava do sporočila: 471
13.7.2012 12:53:04   
fluf

hey bjbe vas berem mal, ker sem začetek marca (mogoče konec februarja)... 
dr. Rantova je zdej v Škofji Loki, jest sem se premestila k njej. ampak dela samo 2x na mesec :( bomo vidl kako bo šlo tole skupi z nosečnostjo. 

Pozdrav vsem!

oooo super user posted image ...Prej sem imela dr.Savo Rant Hafner, vendar jo na žalost ni več (ne vem zakaj), bila je odlična ginekologinja. Nadomestil pa jo je dr. Jernej Bernik (prvič me sicer ni pregledal on-bil pa je zravn - na prvi vtis se mi je zdel ok-bomo videli kako bo 27.7. ko imam posvetovalnico pri njem). Nuhalno pa imam pri dr. Urhu. Pa ti?

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.7.2012 13:13:49   
desigual
pozdravljene februarke! Če mi dovolite bi se vam pridružila. Prihajam iz Kranja, druga nosečnost, doma navihan 7-letnik, datum poroda 24.2.2013, ginekologinja dr. Virant.

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.7.2012 13:24:34   
zmedena...

Pozdrav vsem!

evo, jaz sem imela pa ravno danes 2. UZ in tudi že veselo rastemo. Gre vse po planu, smo 7/6, tako kot po ZM. PDP je tako 25. oz. 26.2..
Imam sicer Dr. Handžarja, vendar so me sprejeli zadnjič bolj na hitro in sem prišla tako k Dr. Berniku. Tudi danes sem imela pri njem UZ in sva se ravno pogovarjala z mojim, kako prijeten G je. Če kdaj mojega ne bo več, grem definitivno k njemuuser posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.7.2012 13:25:24   
zmedena...
Drugače pa vidim, da nas je kr neki Kranjčank, ki bi se lahko na kakšni kavici dobile user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?