naja17 -> RE: Februarke 2013 (2.7.2012 15:07:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: amii naja17 - valda bo vse ok. normalno da se nič še ni videlo, če pa hitiš tak hitro na pregled [sm=smiley36.gif] mene je gin. pred 2 tednoma tudi naročila za ta četrtek še 1x, ker srček je v 7t sicer utripal, ampak se še ni videlo ali je ok ali ne. pa se ne sekiram. jaz vem da je vse ok [sm=bravo.gif] glavo gor in pozitivno razmišljat bolj stresno je za moje pojme ko greš na NS in potem na morfologijo. Takrat so že kar tedni za nami in tam se potem vidijo kakšni defekti.... tisto je hudo, če je kaj narobe. Kilogramčki najprej gor, po porodu pa po navadi zlo hitro dol. Sploh če boste dojile. Če pa vam bebice ne bodo spale, pol pa bodo kg itak na avtocesti proti dnu. Če pa bodo kg v plusu še pol leta po porodu, pol pa vsaka čast vaši bebici, ker to pomeni da imate pridnega angelčka, ki vam ne pobira odvečne maščobe [sm=jezicek.gif] Ja hitela sem zato, ker sem se mogla zaščitit v službi s potrdilom, da sem noseča... Sem bila presenečena, da me je pa tko hitro naročil, to pa res ne vem zakaj me je... Ja, sej jest se vsega zavedam, okrog mene je bilo že vsega in svašta, od splavov, do spine bifide ugotovljene pri morfologiji, do help sindroma, mrtvorojenčkov itd. Me je že v prvi nosečnosti G vprašal kje pa živim, boh ve kaj si je mislil... Načeloma sem pozitivka in tole je zame čisti stres, ne vem zakaj sem tko obremenjena, verjetno ravno zaradi trapastega stanja v službi.... Oh, tole dojenje meni ni nič pomagalo pri kilcah dol... Izključno sem dojila pol leta in naprej še, ko je bil že čez eno leto... Tud pri menstri ne, sem jo po dobrih dveh mesecih že dobila...
|
|
|
|