sazi -> RE: Tek žensk DM v Ljubljani (5.6.2012 12:06:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mimona29 Jaz sem razočarana z vsem, tako z organizacijo, kot tudi darilno torbo. Ta tek je preveč skomercializiran in je samo neka krinka, da se masa žensk zgrinja v Tivoli, pogojev za normalen tek pa ni, ker je preozka proga in ne moraš prehitevat. DM na ta način promovira svoje blagovne znamke, zapostavlja pa vse ostalo. Tako nekaterih slovenskih izdelkov nimajo ne na policah drogerij, v darilni vrečki pa jih niti nisem pričakovala. Se je pa celo našel eden. Vse ostalo obup. Naslednje leto me zagotovo več ne vidijo. Se strinjam - res je skomercializirano, res je prehuda gužva. Bi morali razmisliti o reorganizaciji - sprememba programa ali lokacije. Glede torbe - ne vem, zakaj bi morali biti nujno slovenski izdelki - očitno slovenska podjetja ne morejo prispevati v tolikšni meri, kot tuja - saj teh izdelkov ne daje zastonj DM ampak njihovi dobavitelji. So pa s tem tekom vseeno naredili precej dobrega. Poznam kar nekaj punc, ki so ravno zaradi tega teka začele teči, se rekreirati in s športom začele skrbeti za svoje zdravje. Tako je z vsemi teki v SLoveniji - jih je ful veliko, ampak tudi narod čedalje več teče - poceni in zdrav šport.
|
|
|
|