Plenice DM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

lojtra1 -> Plenice DM (31.5.2012 22:38:45)

V DM že od avgusta 2011 kupujem plenice, zdele so se mi zelo v redu do pred kratkim, ko so jih nekaj prenovili. Trenutno uporabljam 4 (maxi) in se mi je že večkrat naredilo da je bil otrok po hlačah moker po 1 uri po tistem ko sem mu jo zamenjala - to se prej ni zgodilo po večih urah. Zanima me če se vam tudi to dogaja?

cilla -> RE: Plenice DM (1.6.2012 7:53:56)

Jup [sm=smiley3.gif], dogaja. Totalno sem razočarana. OK, da zamenjaš dobavitelja, ker si našel enega cenejšega, ma da so zamenjali tudi kroj... vsaj trojkica nima več celih volančkov okoli nogic (v koraku jih ni več) in tudi kroj je ožji (sicer imajo zdaj na hrbtu elastiko, ma vseeno).
Jaz sem jih ukinila, kaj pa čem drugega. Trenutno sem prešaltala na Šparove.

nusi -> RE: Plenice DM (1.6.2012 7:59:53)

ja na žalost so sedaj slabše. Tudi našemu tamalemu prepustijo, imamo pa 4+. Bo treba druge kupovat, jaz bom prešaltala na mullerja.

motylik -> RE: Plenice DM (1.6.2012 9:58:29)

Ja, res so se ful poslabsale!😠 Iz enega paketa sem jih 8 vrgla v smeti, ker so bili zalimane in je bilo na njih lepilo! Ma, pa na njihovi spletni strani pise kako so jih izboljsali. Mi smo tudi zaceli uporabljat sparove in jih kombiniram z pampers.

lojtra1 -> RE: Plenice DM (1.6.2012 11:37:27)

Cilla, 4 je ravno tako narejena kakor 3, tko da bo zgleda res treba menjat.

Nusi, tudi jaz bom šla probat Mullerjeve.

tulpek -> RE: Plenice DM (1.6.2012 11:42:52)

našemu tudi 3ka prepusti po 2 urah... imam jih pa celo zalogo, ker sem izkoristila popust - 50%. prej sem imela iz hoferja 2ko in je bilo bistveno boljše oz. celo noč niso prepustile. tak da bom zdaj vsaj za čez noč nabavila druge, čez dan tako hitro ugotovim, če kaj pušča. ko jih porabimo pa ne gremo po nove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nusi, kje si, te ni več nič na čvek.. kako mali?

caramel -> RE: Plenice DM (1.6.2012 12:05:17)

Jaz občasno (poleg pralnih) uporabljam DMove natur (prej Alana), pa sem z njimi zadovoljna. Prepustile niso še nikoli, čeprav naša tamala konkretno lula.

cilla -> RE: Plenice DM (1.6.2012 15:06:06)

IZVIRNO SPOROČILO: motylik
Iz enega paketa sem jih 8 vrgla v smeti, ker so bili zalimane in je bilo na njih lepilo!

Evo, isto pri meni. Vsaka četrta ali pa peta plenica je tako zalimana, da ko skušam samolepilno "krilce" potegnit stran, strgam plenico [sm=smiley13.gif]. Pri prvem kateru iz nove serije sem bila prepričana, da sem pač naletela na en fouš paket. In sem kupila še eno uno škatlo z dvema paketoma. Isto... Na srečo so se pri nas obnesle tudi plenice iz Špara, Leclerca, Hoferja (Milerjeve so mojima dvema prenizke v pasu, sicer dobro držijo lulanje).

bubu_bibi -> RE: Plenice DM (1.6.2012 19:52:47)

Mmmm, meni se pa zdijo boljše. Imamo 4 in se mi zdi, da mu prav dobro sedejo na ritko. In ta ožji kroj se mi zdi, da je ok, sploh zdaj, ko je toplo, da nima toliko tega med nogicami... Sicer tudi mi vsake toliko kakšno strgamo, ko hočemo odlepit pašček, da jo zalepimo gor, ampak me zaenkrat ne moti.

Matkurja -> RE: Plenice DM (1.6.2012 19:53:25)

Tudi jaz sem opazila, da so plenice drugačne. Ampak spuščale pa še niso, pa sem jih ponucala že celo škatlo.

happy85 -> RE: Plenice DM (2.6.2012 22:01:19)

tudi jaz imela na začetku probleme, potem pa ugotovila, da bo treba samo malce drugače jih zapenjati - prej jih ni bilo potrebno toliko "zategniti", sedaj je pa treba malo bolj....

tulpek -> RE: Plenice DM (3.6.2012 7:52:02)

Meni je čudno to, da mi vedno premoči na istem mestu, ob desni strani. Nikoli pa ob levi. in to včasih še skoraj suha plenica, razumem če premoči čist nalulana plenica, ne pa po 1-2 urah. Pa se mi zdi, da čist Ok zategnem, več skoraj ne upam. Pa vedno ekstra preverim to desno stran, da ja ne bi prepustila... No, danes ponoči je zdržala do 4ih (od cca. 21ih), ko se je zbudil in imel čisto mali flekec.

Janja506 -> RE: Plenice DM (3.6.2012 8:21:38)

Tudi jaz sem razočarana z novimi. Puščajo nam sicer (še) ne, vendar imajo ta čuden patent odzadaj (moder trakec) in našega malega vse "žuli" ima res ful rdeče lise od pleničke. Imam doma še staro verzijo $maxi in novo verzijo 4 maxi. Stare so bile zakon, te so pa en klump. Sedaj sem že kupila pamperske, upam pa da bodo kaj izboljšali te pleničke.

sannndra -> RE: Plenice DM (3.6.2012 11:09:39)

Mi že od rojstva uporabljamo te plenice, prej alana zdaj babylove natur in so mi super. Zdržijo celo noč oz. 4 ure čez dan, občasno se pa res zgodi da prepusti praktično sveža plenička-posebej kadar lula ko leži na boku. Ampak jaz to vzamem v zakup, ker so bolj eko in ne vsebujejo vse tiste kemije in nevem kakšna vpojna jedra in gele. Jo preoblečem in je.[sm=smiley1.gif]

sapra_miška -> RE: Plenice DM (7.6.2012 21:02:10)

Tudi mi uporabljamo babylove plenice že od rojstva dalje in smo zelo zadovoljni.
Naša čebelica je v eni in isti plenici prespala tudi že 14 ur, nikoli ni bila mokra.[sm=smiley20.gif]

čiba -> RE: Plenice DM (7.6.2012 21:03:25)

Nam tudi zdaj ustrezajo in ne premočijo[sm=smiley20.gif]

*PBS* -> RE: Plenice DM (7.6.2012 22:22:53)

mi smo zelo zelo zadovoljni z njimi, že 8 mesecev. Res so enkratne. Tanke, ne smrdijo, in sploh sedaj, ko imajo izboljšano elastiko na hrbtu... super so. Še noben ježek za prilepit se nam ni odtrgal, še nikoli nobena ne prepuščala ... in mala ima ritko ko dojenček. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

disere -> RE: Plenice DM (9.6.2012 18:22:12)

žal nam tud premočijo te nove plenice in tud ob desni strani, se sam enkrat polulata pa sta mokri čist- škoda res so tudi meni DM lenice bile zakon sem kr žalostna... ampak zgleda kakor sem brala da nagajajo sam midi od 4-9kg..ko to prerasteta itak spet probam DM maxi mogoč bo pol ok...

Polzi -> RE: Plenice DM (9.6.2012 18:45:19)

jaz zaenkrat nimam slabih izkušenj z njimi, smo na 3. Se mi je sedaj pri novih zgodilo samo 1x ponoči da je premočila, drugače pa ne. Upam, da sše naprej tako ostane.

frufru -> RE: Plenice DM (9.6.2012 22:49:36)

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Jaz občasno (poleg pralnih) uporabljam DMove natur (prej Alana), pa sem z njimi zadovoljna. Prepustile niso še nikoli, čeprav naša tamala konkretno lula.

se podpišem, nam so samo te dobre poleg pralnih. Od plastičnih plenic smo sprobali Šparove, pampers in muller, pa so nam te edine vse ujele, ne da bi ritka rdeča ratala.

soncek3 -> RE: Plenice DM (27.7.2012 8:25:57)

Mi smo tudi na Dm plenicah navadnih in na DM ekoloških, prej alana. Sem kar zadovoljna[sm=smiley1.gif]. Mi je v redu ,da je ta trakec zadaj, prepuščajo nam ne. Če grem slučajno v Hofer, jih tam nabavim, so mi tudi v redu. Pri Dm-ovih se mi nekak zdi najmanj kemije, pa če jo moram prej zamenjat, jo rajši prej oz. večkrat zamenjam, kot pa da puščam veliko kemije na riti. [sm=smiley1.gif]

tulpek -> RE: Plenice DM (27.7.2012 9:41:21)

odkar smo na 4ki, nimamo vec problemov s prepuscanjem. to je ze kak mesec.

gagaga -> RE: Plenice DM (16.8.2012 10:57:49)

Če s plenicam zadovoljne jih lahko vrnete:

Če z artiklom niste zadovoljni, ga lahko kadar koli vrnete v vašo najbližjo poslovalnico, kjer vam bodo vrnili denar. To velja tudi za že odprto embalažo.

še link: http://www.dm-drogeriemarkt.si/cms/servlet/segment/si_homepage/marke-dm/dm_moja_znamka/175836/plenice_babylove.html

ZabiM -> RE: Plenice DM (17.1.2013 18:57:43)

Pleničkarji, prvič sem tu se niti še ne spoznam, ne znam niti odpret nove debate [sm=smiley19.gif] pričakujem [sm=nosecka.gif]kmalu in sem zasledila -25% na Pamper pleničke v dm-u, sem mi zdi zelo ugodno. A se tudi vam to zdi, nimam še vseh cen pregledanih? Kje še kaj dobim ugodno, pa da ne letam sem in tja? hvala!!

m_o_i -> RE: Plenice DM (17.1.2013 19:03:26)

ne kupuj prevec na zalogo-ni nujno, da bodo pamperske odgovarjale tvojemu dojencku.
ce bi jaz imela doma zalogo npr. pampersk, bi lahko vse proc zabrisala, ker je dobil vneto ritko po njih. dobro jih prenasa sele zdaj, pri 2,5 letih, ko mu kupujem tiste hlacne plenicke(muellerjeve so mu prevelike)
no, jaz sem imela se ta problem, da so mu bile-rojenemu z 2 kilama-vse prevelike

DMove so meni postale nevsecne ze leta 2011, ko sem presaltala na Muellerjeve. enostavno so spuscale, muellerjeve so pa zdrzale tudi po 14 ur; tezke so pa bile po 14ih urah [sm=smiley36.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>