Hope2 -> RE: Palacinke iz polnozrnate moke... (1.6.2012 5:38:58)
|
Jaz kar skoz delam nekje pol pol ajdove in pol polnozrnate pirine. Oz dam kako žlico več polnozrnate. Taka mešanica mi še najbolj uspeva in nam je še najbolj okusna. Drugih palačink več ne poznamo[sm=smiley36.gif]. Včasih dodam le kako žlico bele pirine. Se mi je tudi zgodilo, da so bile take zdrizaste, mokre, občutek nepečenosti not. Ampak sem vedno imela občutek, da se mi je to zgodilo, ko sem naredila bolj redko maso- da bi palačinke bile tanjše. Kot da je ta polnozrnata moka preveč zrnata (ne vem kak naj razložim), zato pa dodam ajdovo, ki je fina in je kot neko lepilo, ki pol lepo poveže. Ali pa pač bolj gosto maso naredi in debelejše[sm=zmeden.gif]. ne vem če sem bla kaj v pomoč[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|