Nakup darila Slovenija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Dovi -> Nakup darila Slovenija (31.5.2012 11:01:09)

Zdravo,

se mogoče da kje v Ljubljani dobiti kakršne koli zadeve (oblekica, pižama, medvedek,...) za dojenčka in sicer
karkoli v povezavi s Slovenijo (zastava, napis Slovenija, barve,...)?

lp 

malaMravljica -> RE: Nakup darila Slovenija (31.5.2012 11:59:01)

Ojla,

ce isces za kaksnega slo baby-ja zivecega v tujini ti dam mogoce kaksen pameten nasvet. Mami/oci  bo zagotov zelo vesel/a, ce bo njen/gov otrocek nosil Cicibanove copatke ali pa ce dobi kaksno knjigico slovesnkega avtorja, ki jo pozna ze iz svojega otrostva. Pa recimo za mal vecjega je dobila moja sestra, by the way, te best teta vseh casov!!!! super idejo, malemu vsak mesec poslje Cicido in to je veselje, ko ga dobi, jaz pa ponosna da mali pregleduje revijo kot sem jo jaz. Joj, Macek Muri je tudi uspesnica, to je bila pa moja ideja in je najljubsa igracka ene puncke v Avstraliji. Men je recimo tudi fajn, da dobim doma nabran cajcek za otrocke, to posilja nona. Heh, se nekaj, Polzela nogavice sem mu zadnjic kupila in so tudi nekaj posebnega, no vsaj meni.
Mogoce sem tudi cist falila, ne vem tocno za kaj rabis.

Nika v službi -> RE: Nakup darila Slovenija (31.5.2012 12:13:11)

Na Tromostovju je trgovina s takimi promocijskimi artikli, tudi na letališču, pa verjetno še kje. Ne vem pa, koliko se kaj te robe dobi prav za dojenčke.

*mačka* -> RE: Nakup darila Slovenija (31.5.2012 22:04:23)

V baby centru majo bodye (za te vem) kao slo dresi, pa vrjetno še kej
Lp

Stran: [1]