sazi -> RE: aspirator za nos (4.6.2012 13:54:22)
|
Meni se je že takrat zdelo popolnoma noro, da bi kdo to sploh želel početi svojemu otroku, ampak očitno sem čudna[sm=zmeden.gif] Jaz samo vem, da je bil to edini način, da sem jima res očistila nosek in sta lahko dihala in nista imela po dveh dneh šmrklja viroze s 40 vročine. Poln nos zelo pogosto in kar naprej viroze. Za zmešat. Nam je babyvac precej pomagal. Da o končno prespanih nekaj urah, ko sta lahko dihala, preden se je nosek ponovno zamašil, sploh ne razlagam. A je kdo probal na sebi, kako to izgleda? Ja, zelo nežno in neškodljivo. Si ti probala? Pa cev od sesalca je nekaj najbolj nehigienskega, brrrr..... Kaj ima veze nehigienska cev od sesalca z babyvacom? sesalec je na drugi strani cevčice in zrak vleče vase - jaz en vidim problema. Rabili smo ga le nekajkrat, nekateri ga nikoli ne rabijo, tako da ga ne rabiš kupovat na zalogo... Na zalogo res ni treba in eni imajo res srečo in imajo večinoma zdrave otroke brez večjih težav. Jaz sem ga pri obeh otrocih imela v uporabi skoraj 2 leti. Ne bi za nič zamenjala. No, mogoče na tistega na baterije, da bi ga lahko še s seboj nosili... No, zdaj je mimo. Pihneta oba tako, da stopljen šmrkelj odnese ven brez problema.
|
|
|
|