grand canyon (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> grand canyon (31.5.2012 10:45:45)

je mogoče kdo šel peš v sam canyon? kakšna je pot za nazaj gor? če je 11 ur hoje nazaj gor je verjetno mal bolj položna. al je 11 ur za američane? :) :) in kako je z raftanjem tam?

Morgan -> RE: grand canyon (31.5.2012 10:52:46)

Sem sicer bila v Grand Canyonu, ampak nismo se peš spustili, tako, da ti tega ne znam povedat.
Bi ti pa svetovala, če boš že šla na tisti konec ZDA in misliš tam trekkat, da si morda ogledaš Zion national park - meni je bil res zelo zelo všeč, manjši kot Grand Canyon in precej bolj slikovit.

http://www.nps.gov/zion/index.htm

Anonimen -> RE: grand canyon (31.5.2012 11:02:52)

mi smo tud ekrat že bli ampak samo na vrhu, mamo pa v planu tudi zion park. kok je pa oddaljen od grand canyona. mi letimo do Las vegasa iz tam pol GC pol pa še California.

Anonimen -> RE: grand canyon (31.5.2012 11:06:40)

sm že našla, 250 milj, mam prou?

livia -> RE: grand canyon (1.6.2012 15:00:15)

Mi smo bili v Bryce Canyonu, Zionu in Grand Canyonu. Zadnji me je najmanj fasciniral. Poti za dol je kar nekaj, ma 11 ur ni. Jaz sem bila takrat noseča in nisem šla dol, šel je mož, vendar ne čisto do konca. Mislim, da nekje do polovice, pa ga ni bilo ene 2 uri.
Meni je bil najbolj všeč Bryce.

Sara_T -> RE: grand canyon (19.6.2012 19:39:21)

Mi smo leteli v las vegas, nato pa šli v Death valley, ki ga toplo priporočam. Je zelo razgibano in pestro. Ogledali smo si še Joshua tree, Zion, Grand canyon in Bryce. Meni osebno je bil Bryce daleč najlepši.

Stran: [1]