Tutan -> RE: Popravni izpit (31.5.2012 12:30:26)
|
Ok, se strinjam da je konec leta malo pozno za reševanje problemov pri določenem predmetu. Jaz bi v takem primeru hčeri zagotovila inštruktorja, pa naj skupaj predelata snov in se dotakneta tistih točk, ki ji niso jasne. Drugače pa konec leta čudežev ravno ni za pričakovat, ampak za pozitivno se pa vedno da skup spacat, sploh v OŠ, kjer angleščina res ni težka. Za v nadalje bi jaz inštruktorja vseeno obdržala, hčerka pa naj pogleda še kakšen film brez podnapisov, otroci, ki bolje obvladajo angleško, pa naj se z njo pogovarjajo v angleščini (pa če gremo komu doma dobro angleščina, naj se kar driblata). Pri angleščini je res tako, da ti mora nekak zlest pod kožo. Zase lahko rečem, da dobro govorim angleško (tekoče, večx tedensko [sm=smiley1.gif]), nikoli nisem imela problemov z njo, govorim po posluhu (kar se mi zdi prav) - učit pa se je res ne znam. Sem pa kot otrok pregledala ogromno angleških risank, potem pa kot najstnik začneš tulit angleške pesmi, pa kar na1x govoriš tekoče [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|