Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 14:41:21
|
|
|
|
uškinamama
|
Ti si smešna. Seveda jih ne smeš imeti. Ker lahko še enkrat zanosiš in potem imaš dva ali tri otroke z nekaj mesčno razliko.
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 14:45:00
|
|
|
|
tulpek
|
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:05:14
|
|
|
|
Shana86
|
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:22:59
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ojla!!! A maš lahko v nosečnosi spolne odnose?? Jst bi jih full mela.....Res toook si jih želim!!! noo pa še neki se komaj zadržujem, da ne napišem kaj zlobnega o takšnih in drugačnih luknjah ... kdo vse bi imel otroke ... tudi takšni, ki so pri spolni vzgoji raje rožice sadili, kot se kaj naučili o svojem telesu ... ajej morda pa ima potres tukaj kaj vpliva?
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:42:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ti si smešna. Seveda jih ne smeš imeti. Ker lahko še enkrat zanosiš in potem imaš dva ali tri otroke z nekaj mesčno razliko. Ja, samo v tem primeru ti potem dajo v bolnici kupon za brezplačno dostavo na dom in vračilo kupnine stanovanja. Ker si se v nosečnosti tako trudila.
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:46:06
|
|
|
|
Shana86
|
Oh ja se še dobro spomnim, ko je sošolka na gimnaziji pri biologiji vprašala kako globoko v maternični vrat gre penis...
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:49:56
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 15:57:34
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ti si smešna. Seveda jih ne smeš imeti. Ker lahko še enkrat zanosiš in potem imaš dva ali tri otroke z nekaj mesčno razliko. Ne vem sicer, zakaj si dobila takšne odgovore kot si jih (moram priznat da so duhoviti), pa vendar, otroke imajo tudi "otroci" (pa to ni mišljeno slabšalno, da ne bom izpadla provokativna). Konec koncev sem tudi jaz bila mlada nosečnica in sem marsikaj izvedela šele med nosečnostjo. K sreči sem imela odličnega ginekologa, ki mi je potrpežljivo in prijazno odgovarjal na najbolj trapasta vprašanja. Seveda. Spolnost v nosečnosti je nekaj popolnoma normalnega. Jasno položaje prilagodiš svojemu stanju in počutju. Nežnosti ni nikoli preveč
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 16:29:20
|
|
|
|
astrid1
|
Spolne odnose ima lahko vsaka nosečečnica, razen če jih je odsvetoval ginekolog. Midva jih zaradi zdravstvenih razlogov nimava že od konca februarja. Če si zdrava in je z nosečnostjo vse v redu, kar uživajta.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 17:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
že res da se jih lahko ima, sam ne pa proti koncu nosečnosti, lahko pospešiš porod
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 18:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
in zakaj jih ne bi smela met proti koncu nosečnosti? če je vse vredu in tako kot mora biti, nimaš nobenih porblemov, itak da jih lahko imaš. porod lahko sprožiš samo v primeru, da ni kaj ok in da je telo že pripravljano na porod... sem dva tedna do roka in mi nihče ni rekel, da ne bi smela
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 20:30:33
|
|
|
|
Doll
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott že res da se jih lahko ima, sam ne pa proti koncu nosečnosti, lahko pospešiš porod
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 29.5.2012 21:59:26
|
|
|
|
Shana86
|
Ja, ker na koncu nosečnosti si želiš čim počasnejšega poroda.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 30.5.2012 0:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kukrkoli js sm zaradi tega rodila, nenamerno lahko rečem, pa ni blo lih uredu. bla sva 7 dni v bolnici ker tamali ni in ni mogel jest ker je biu še čist prelen, ampak porod je pa biu v šusu :)
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 30.5.2012 10:37:51
|
|
|
|
pika001
|
Seveda ni mogel jesti, če je bil pa tepen po glavci, ga je verjetno bolela še en čas, da je bogi prišel k sebi. Ha, ha, ha... saj sploh ne vem, zakaj je ta tema ratala tako komična, ampak punce, jaz sem v 39. tednu, pa mi ni do sexa... imam trebuh kot balon, pa hodim kot pingvin (se smejeta moj in starejši sin iz mene). Priznam pa, da do 37. tedna je pa bilo kar pogosto, sem bila kar ena pohotna debelinka . Tako da, tiste ki vam paše kar izkoristite želje in pohotne fantazije, če je zdravstveno vse OK, se nimate kaj bati.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 30.5.2012 10:46:41
|
|
|
|
uškinamama
|
noo pa še neki ti le vprašaj.
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 21.7.2012 9:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sva z možem seksala po seksu sem opazila malo krvi tak ko sluz cisto malo,sem mislite da je kaj narobe ?????
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 21.7.2012 17:41:35
|
|
|
|
astrid1
|
Če ni več krvavitve, potem je vse v redu. Maternični vrat je v nosečnosti dosti bolj prekrvavljen in ranljiv, pa je najbrž počila kakšna žilica. Če pa se krvavitev še pojavlja ali celo stopnjuje, pa ni dobro in moraš čim prej na pregled.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 23.7.2012 8:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ni blo več krvavitve ampak samo tist sluz IZVIRNO SPOROČILO: astrid1 Če ni več krvavitve, potem je vse v redu. Maternični vrat je v nosečnosti dosti bolj prekrvavljen in ranljiv, pa je najbrž počila kakšna žilica. Če pa se krvavitev še pojavlja ali celo stopnjuje, pa ni dobro in moraš čim prej na pregled.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 23.7.2012 11:18:06
|
|
|
|
astrid1
|
Super! Potem pa je vse OK.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 27.8.2012 12:26:17
|
|
|
|
sanys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ni blo več krvavitve ampak samo tist sluz IZVIRNO SPOROČILO: astrid1 Če ni več krvavitve, potem je vse v redu. Maternični vrat je v nosečnosti dosti bolj prekrvavljen in ranljiv, pa je najbrž počila kakšna žilica. Če pa se krvavitev še pojavlja ali celo stopnjuje, pa ni dobro in moraš čim prej na pregled. Tudi jaz sem v 6. tednu nosečnosti imela podobne težave. Krvavitev se je pojavila takoj po spolnem odnosu, a ker sem že imela splav, so mi dali bolniško 3 tedne. Toliko časa tudi spolnih odnosov nisva smela imeti. Zdaj je vse v redu, spolne odnose spet lahko imava. Sem pa v 14. tednu nosečnosti :)
|
|
|
|
RE: spolni odnosi v nosečnosti 27.8.2012 16:53:45
|
|
|
|
nksrv
|
Midva sva še dva dni pred porodom veselo :) Sicer pa, v nosečnosti počni kar te je volja, če se le dobro počutiš ob tem :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?