nuhalna svetlina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

m.piccolina -> nuhalna svetlina (29.5.2012 12:15:21)

Rada bi en nasvet kam naj grem na nuhalno svetlino? Sem iz Celja! Kakšne imate izkušnje iz MB in Ptuja?

orhidelija -> RE: nuhalna svetlina (29.5.2012 14:33:32)

dr. Pelkič MB, meni je bila super, povedala, da bomo najverjetneje dobili lulčka in tudi tako je

Kabija -> RE: nuhalna svetlina (29.5.2012 14:39:12)

pozdravljena,

jaz sem šla v Rogaško Slatino k dr. Franiču, vse res dobro pregleda, razloži, tudi partner je lahko zraven,
midva sva imela še 1. sinka zraven, šla sem pa obakrat k njemu in sem bila zelo zadovoljna.

astrid1 -> RE: nuhalna svetlina (29.5.2012 15:46:51)

Priporočam dr. Levakovo v Velenju. Si je res vzela čas in vse temeljito razložila, celo 2X!

HotCat -> RE: nuhalna svetlina (29.5.2012 16:29:08)

Po nasvetih večih ginekologov je baje najbolj strokovno podkovana dr. Strah v Domžalah. Tudi jaz sem iz CE in sem iskala razne variante kam bi šla na pregled, dr. Strah ima bojda največ izkušenj tako da jaz sem se naročila k njej.

K_a_t_j_a -> RE: nuhalna svetlina (29.5.2012 22:46:23)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Po nasvetih večih ginekologov je baje najbolj strokovno podkovana dr. Strah v Domžalah. Tudi jaz sem iz CE in sem iskala razne variante kam bi šla na pregled, dr. Strah ima bojda največ izkušenj tako da jaz sem se naročila k njej.

Pa po površnosti (konec v slabih 10 minutah) in oderuškosti je tudi poznana...
Nikoli več!!!
Drugače si vzame čas dr. Lukman na Ptuju. Je zelo prijazen in vse lepo razloži.

Zoja Lara -> RE: nuhalna svetlina (30.5.2012 8:58:15)

Dr. Lukman na Ptuju. Pri nama si je vzel čas in vse je bilo res OK.

m.piccolina -> RE: nuhalna svetlina (30.5.2012 9:28:46)

Najlepša hvala za nasvete, v Velenje k Levakovi ne grem ker imam slabe izkušnje, še ko sem bila njena pacientka! Glede na to da sem v 9 tednu, se lahko verjetno že zdaj naročim na NS?
Lp

Stran: [1]