Anonimen -> RE: Kateri avtosedež (30.5.2012 23:20:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pasijonka IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: pasijonka IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vtipkaj v googla amzs test avtosedežev ... in ti bo odprlo teste iz različnih let, samo recimo sedeži iz testa leta 2011 so po istih testih ocenjeni kot sedeži iz leta 2008, tako da so testi čisto primerljivi. Kriteriji so že isti, ni pa nujno, da sedeži tudi. Proizvajalci tudi izboljšajo stvari, če se kaj izkaže, da ni ok. V glavnem, jaz vedno gledam aktualne teste. Samo istega modela sedeža ne testirajo večkrat ... ko je test zunaj je zunaj in ga naredijo ponovno šele ko pride nov model sedeža ven. Čaki, tale izjava je pa mal kontradiktorna[sm=smiley36.gif] V glavnem, jaz sem že videla ocene za isti model sedeža (torej z enakim imenom) v različnih letnikih in tudi z različnimi ocenami. Samo ne me zdaj za besedo vlečt točno kateri je bil... Al sem jaz čudna, ker res ne nejdem nič kontradiktornega v mojih besedah ... pač isti rezultat testa stolčka A iz leta 2009 ni nič slabši od istega rezultata testa stolčka B iz leta 2011 samo zato ker je starejši, ker delajo vse teste po istih standardih in metodah ... seveda pa ko pride nov model stolčka A ali stolček B ven, test naredijo šeenkrat.
|
|
|
|