negra -> ringaraja popusti - o akciji ne vedo nič (29.5.2012 9:43:32)
|
Pred dnevi so se na ringaraja prodajali kuponi za poganjalčka pri vpisu v ciciklub v sklopu akcije 72ur izjemnih popustov. Na kuponu, ki ga sedaj ne najdem več na spletni strani je pisalo, da je veljavnost kupona 30.6.2012. Tisti dan, ko je bil kupon "kupljen" in so prispeli podatki za nakazilo, je bilo tudi plačano po predračunu (tam je bilo tudi jasno označeno, da blago, v tem primeru kupon prispe v roku 10 dni). Včeraj zvečer dobim na mail VOUCHER CICIKLUB - 72 ur izjemnih popustov z kodo, ki jo uporabim pri vpisu v ciciklub. Glede na to, da mi preko spletnega obrazca ni bilo nič jasno kam vpisati kodo in je bila že v štartu obkljukana neka knjiga kot darilo za 1e, česar se ni dalo spremeniti sem jih klicala. In so vsi v temi. Nihče ne ve zakaj se gre in da sigurno je to vse skupaj že poteklo, da ni potekala nobena akcija iz njihove strani. Skratka da o vsem skupaj ne vedo nič. Po krajšem pregovaranju so le obljubili, da bodo malo preverili zadevo in me pokličejo nazaj. Če bom dočakala. Zanima me, če je še kdo drug kaj kupoval in kakšne so vaše izkušnje? Saj v končni fazi se mi ne gre za tist denar, ampak na drevesu mi pa tudi ne raste...
|
|
|
|