|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2012 11:39:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: kdaj pričeti s pašteto
15.10.2012 16:30:10   
NočnaLučka
Se strinjam z vsemi, ki zagovarjao zmernost - se pravi, da pazimo pri prehrani, ampak ne gremo v skrajnosti. Vendar moram reči, da imam res odpor do paštet, hrenovk, salam..., verjetno zato, ker vem kaj je not (ostanki po zakolu piščanca, ki bi šli drugače v smeti in odslužene nesne kokoši, ki grejo v paštete ali pasjo hrano).
Vedno pa pogledam deklaracijo, tako da ne jem manjmasntih in bolj sladkanih jogusrtov, saj vse lepo piše.
Mi je pa tudi hecno, ko ljudje zagovarjajo,da je boljše mastno mleko kot manjmastno, saj le-temu umetno odvzemajo maščobo (govorim izključno o nesurovem, homogenizeranemu, industrijskemu mleku). Maščoba v mleku je odvisna od starosti krave, od obroka, od časa laktacije, od zaporedne laktacije..., tako da je ni krave na svetu, ki bi imela točno 3,2% mlečne maščobe. Zato vsakemu mleku odvzamejo maščobo in jo potem dodajo, pa naj bo to 3.2, 1.6, 0.5 ali karkoli.
Glede kruha - ga sama pečem, ravno zaradi tega, da vem, kaj je not. Najbolj me živcira, ko piše polnozrnat kruh, potem je pa notri več bele moke.
Sicer pa blazno rada kuham, zato mi ni noben problem naredit sama doma, kot pa kupiti narejeno.

Vsak ima svoje male pregrehe in dokler ostanejo v mejah normale, super. Konec koncev ne bo nobenemu pomagalo, če bomo jedli izključno zdrave stvari, zraven pa skoz sanjali, kaj vse bi pojedli, bomo samo tečne in imele tečne otroke. Treba je nekaj tudi za dušo, samo ne pretiravat, da bomo vsi skupaj še dolgo zdravi in veseli user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 77
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...




Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?




V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)


Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!