Ezi -> februarke (7.9.2005 17:28:36)
|
Živjo, punce!
Kaj že resno razsajajo virozice? Ja, zakaj antibiotiki? Meni jih je vedno težko jemati ali dajati otroku, ampak zdravniki že vedo ... a, ne? Za kašelj, kaj pa, Bagsi, če bi poskusila kar s kakšnim sirupom za otroke? Preberi če mogoče piše, da nosečke ne smejo jemati. Jaz drugače poskusim z mlekom in medom, karamelno mleko ipd., ampak vse to je zelo kratkotrajno. Kaj pa ti je dr še kaj rekel?
Tinkatonka ... jutri praviš Veliko sreče ti želim in čim manj treme
Jaz sem drugače ok, mali se na veliko giba v mojem trebuhu, seveda le zvečer in če kak večer prešprica, sem kar žalostna. Kateri spol pa je, pa še ne vemo. In pomisleke imam, če bi sploh vprašala. Mi je vseeno kaj je in tudi nobenega občutka nimam, za razliko od prve nosečnosti. Imen, seveda tudi še nimamo, se kar malo izmikam, ker nimamo nobene pametne ideje. Za zdaj prihajajo predlogi kratkih imen. Kar mi je všeč. Morfologijo imamo konec meseca, dan pred mojim r.d. Krasno darilo. UZ mi je vedno všeč, je tako čudovito, ko vidiš malo bitjece, ki miga v tebi. Ampak, ... kolk sem se jaz zredila To me pa že kar malo skrbi. Moram malo paziti, načeloma pojem vse kar vidim. In sladko, sladko, sladko tako paše.
Punce, uživajte, počivajte in pijte donat
|
|
|
|