vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bardy -> vprašanje (24.5.2012 22:48:07)

Pozdravljeni, midva že par mesecev delava na ta drugem [sm=duda.gif] imam neredne M. Nazadnje mi je zamujala 2 meseca...bila pri G naredila nevemkoliko testov-bili negativni. Potem je le prišla enega dne [sm=zmeden.gif] Zdaj pa sem imela zadnjo M od 29.4. do 6.5. čisto normalno močno tako kot ponavadi je.... Sedaj pa sem 22.5. spet začela malo krvaveti ampak res malo, nič me ne boli,počutim se normalno kot da ni nič..in zdaj mi živčki delajo...naj grem k G naj naredim test čeprav krvavim....

Na prvem vražičku sva delala nekje 4 mesece....zdaj je že pol leta odkar delava na drugem...in čakava da končno pokaže +

Hvala za info

MioBambino -> RE: vprašanje (25.5.2012 9:03:10)

Naredi test, pa boš videla, na čem si.[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: vprašanje (25.5.2012 9:56:51)

Vgnezditvena krvavitev? Ovulacijska krvavitev? 100 možnosti... Naredi test in nam sporoči, držim pesti [sm=bravo.gif]

bardy -> RE: vprašanje (27.5.2012 23:53:36)

nič od tega...nobenega pluska na testu [sm=smiley3.gif]

Shana86 -> RE: vprašanje (28.5.2012 9:03:29)

[sm=smiley13.gif]

A pa od 22. še vedno krvaviš? Mogoče je pa, glede na to da imaš neredne M, malo zgodnja M? Držim pesti, da vama čim prej uspe! Za nama so 4 neuspešni krogi (se trudiva za prvega), ampak se vleeeeeče vleeeeeče [sm=smiley1.gif]

bardy -> RE: vprašanje (28.5.2012 10:20:18)

Ja,do včeraj 27. sem krvavela....ok,res da si nisem nič računala plodnih dni.... samo sem pričakovala da bova malo bolj produktivna[sm=jezicek.gif] nič, bomo delali na [sm=duda.gif] vztrajno še naprej...samo se pa res vleeeečeeeee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: [1]