KIRA -> RE: oktober (29.9.2005 10:32:28)
|
Živijo! Jaz pa sedaj ne vem, če je bil to popadek ali krč - ob 20.50 zvečer, ko sem napol sede bila že v postelji in sva se z mojo ebico malo crkljali. Taka čudna bolečina je bla, kot da mi nekaj skup vleče, od desne proti levi na trebuhu. Ko sem se pa ulegla, je pa minilo. No, ne vem. Se ni več ponovilo. si premišljujem, če ima lahko Canesten kaj s tem?? Sedaj sem ga 3 dni jemala vaginalno, za naprej pa imam vagisan, da se mi kislist vzpostavi. No, kakorkoli že, napotnico mi je zdravnica napisala, za MB seveda, ampak je kot pripombo! napisala noter, da sem lani imela CR. Tako da me bojo sigurno pregledali na CTG in UZ, preden bom šla rodit - zato ker moj G vztraja na tem, da bom spet imela CR, poštene obrazložitve mi pa ne da. Naslednji teden bo že nazaj, takrat imam kontrolo, najbrž pred petkom ne bom mogla it, ampak ga bom vseeno še enkrat vprašala, kako in kaj. Prehlad pa še vedno ni izginil, še vedno se mi čisti nos, pa kašljam precej. Sedaj je že 10 dni, odkar sem zbolela, pa imam še vedno take napade kašlja, da komaj diham. Tamala je pa še vedno hripava - je bila že vmes dobra, nič simptomov, nič vročine - so svečke pomagale, tud glasek je bil normalen. Pol pa je mož insistiral na tem, da jo dam malo dol pazit k tašči. Je bla 1,5 ure dol in naslednji dan mi je bila hripava. Sedaj je že 4 dan, ko ima počen glasek. Jaz bom enkrat na račun tašče dobila še živčni zlom. Če se bo le dalo, jo bom spakirala k naši mami, ko bom šla rodit, ker mi jo tu še zapravijo. Jaz se sprašujem, če se zato ne tepe po glavi, ker je tako videla dedka - tasta. Res - odkar je tamala na svetu,k pri njima opažam taka čudna obnašanja, da niso za nikamor. Sicer sem tastu hvaležna, da možu pomaga pri bajti in se zato nemalokrat vgriznem v jezik, ampak mi lahko verjamete, da že na prste štejem dneve, ko se bomo končno spakirali na svoje in bom imela mir in več nič skrbi, kaj vse se lahko pripeti moji ljubici spodaj. Občutek imam da tisti rek velja: bolj star, bolj nor, pri nekaterih to še posebaj očitno izpade. Tako, malo sem se skihala, da si olajšam dušo... LP
|
|
|
|