Razmnoževanje pelargonij (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

takotako -> Razmnoževanje pelargonij (23.5.2012 22:53:28)

Avgusta bi poščipala balkonske rožice in jih sama vzgojila. Mi lahko kdo svetuje glede:

V kakšen lonček jih lahko podtaknem-mogoče kar od jogurta
v kakšen prostor jih naj dam. V spalnici imam tam nekje od 17-19 stopinj pozimi je to premrzlo.

noranate -> RE: Razmnoževanje pelargonij (24.5.2012 9:39:11)

lahko tud lonček od jogurta, je pa to dobra temperatura, lahko je tudi velik nižja, ne sme bit prevroče. važno je, da je svetloba. pa ne pozabi vršičkat, da se bodo razraščale. pa bolj malo zalivat, ker pozimi počivajo, sam tolk, za preživetje, obilneje začneš, ko pride pomlad. aja, pa naj ne bodo nekje nad radiatorjem. Sicer pa poskusi, jaz sem jih lani sam v eno veliko korito popikala,dala v garderobo na okno, temp. je bila nakje okol 10- 15 stopinj, zalila sam ene 6 krat. in so ratale, spomlad sem presadila v lončke in pred 2 tedni v korita, mi je ratalo. Sam poskusit moraš, vaja dela mojstra [sm=smiley1.gif]

takotako -> RE: Razmnoževanje pelargonij (24.5.2012 22:25:30)

o super[sm=bravo.gif]

Ja bom probala. Letos sem jaz kupovala rože in je kar hitrro naneslo 100e. [sm=smiley13.gif] sem pa dobila tako lepe barve rož da bom res poskusla. Hvala za informacije.
UPam da ti bojo lepe cvetele. [sm=smiley1.gif]

noranate -> RE: Razmnoževanje pelargonij (25.5.2012 8:44:25)

še en nasvet, da boš imela zdrave potaknjence jeseni, rožce čez leto ene 2x poškropi proti plesni....(antracil, cuperblau)

Stran: [1]