Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miš988 Sam če se pa zaposlim mi pa gledajo samo zadnjih 12 mesecev in tudi ne bi imela dohodka ker imam status do konca sptembra. Zanimalo me je ker sej veste da je treba vse poti odpret če bi le lahko dobil kaj več denarja, ker otroci pač potrebujejo veliko stvari. Če katera kaj ve bi jo prosila če bi mi lahko kaj predlagala. hvala vam za odgovore in nasvete lep pozdravček vsem Nočem, res nočem zveneti žaljivo, ampak me samo zanima, ker ne razumem... Kako za vraga šele, ko je otrok že spočet, začne nekdo mislit na denar, koliko ga potrebuje, koliko lahko kje potegnete... Ne vem. Jaz niti pod razno nisem pomislila na kakšnega otroka v času študija, niti, ko nisem imela zaposlitve, rešenega vsaj stanovanjskega problema. Ne vem, ampak še vedno sem mnenja, da otrok ne samo, da mora biti zaželjen, ampak tudi načrtovan. Vem, da vse naenkrat včasih ne gre, da se situacije danes hitro spreminjajo, vem, da se eni lepo znajdejo, da nekako vedno bo.... Ampak vseeno..nekak nimam jajc, da bi pa toliko riskirala. Pa saj dojenček še najmanj stane... Vem tudi, da včasih načrtuješ, pa se zna izjaloviti, vendar vseeno je to bolj naključje kot pravilo. Žalostno je, in se lahko fajn zamislimo, da smo prišli tako daleč, da rek: "brez dela ni jela" nikakor več ne drži.
|