zvezdica20 -> rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 14:50:35)
|
Lepo pozdravljeni. Stara sem 20 let. Pred dvema dnevoma sem opazila na perilu rdeče oz. roza rjav izcedek, podoben tistemu na začetku menstruacije. Izcedek se je pojavil oba dni proti večeru. Poleg tega pa imam že 4 dni vrtoglavico. Bila sem pri zdravnici, saj me sestra pri moji ginekologinji ni poklicala in me naročila za pregled ( kot je sprva rekla). Zdravnica mi je povedala, da gre najverjetneje samo za ovulacijsko krvavitev in slabokrvnost. Mene pa zanima, a je potem normalno, da je pri tej krvavitvi prisotna tudi vrtoglavica? Ali sem morda noseča? Imela sem namreč nezaščiten spolni odnos. Zadnjo menst. sem imela 28.4.-5.5. 2012, nezaščiten spolni odnos je bil 5.5. in 12.5., cikel pa traja nekje 40 dni ( še sama ne vem točno, ker nimam rednih ciklov, zadni trije so bili dolgi 31,40,38). Kupila sem test nosečnosti, ampak piše, da bi ga morala opraviti šele na dan pričakovane menstrucije, ker je takrat najbolj točen. Pri spolnem odnosu ni prišlo do izliva v nožnico, me pa vseeno skrbi zaradi predsemenskega izliva, saj sem prebrala veliko o tem, in veliko jih pravi, da so na tak način zanosile. PROSIM POMAGAJTE.
|
|
|
|