mamice žurerke :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> mamice žurerke :) (23.5.2012 13:45:32)

se vam je kdaj zgodilo da ste šle z kolegicam žurat, čeprav imate otroke? no js sm zadnič šla na nek lokalni žur. sej ubistvu boli me briga, po domač povedan, ampak vsi so se spotikali ob to da sem otroka doma pusti zaradi žura. pa nisem bila pijana. pač z mojo frendico ki ima tudi že otroke sva se odločile da bi nama po dolgem času pasal ples. in sva šle. ampak vsi tisti pogledi in komentarji so se mi zdeli pa res kaplja čez rob. sem pač človek ki se držim pravila da se ljudi ne obsoja, pa čeprav, priznam, se meni kdaj tudi to zgodi. ampak se vedno držim nazaj, ker nikoli neveš kdaj se tebi zgodi. vseeno, komantarje sem vrgla čez ramo in šla dalje, me je pa imelo da jim povem kar jim gre. spodobno sem se odnašala in tega si želim še naprej. ampak kaj ko imam občutek da bom nekega dne eksplodirala ko me tako obrekujejo. kaj ve storite v tem primeru? da sploh ne govorim o babnicah na vasi :)

tulpek -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 13:58:25)

Fauš so ti, da si upaš [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] če si za otroka poskrbela OK varstvo, se sploh ne sekirat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

3jeMi -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 14:05:45)

to je pa tazadnja stvar zaradi katere bi se sekirala...

Daschi -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 14:21:27)

Jaz ziher ne bi šla nikoli več nikamor.

josephine27 -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 14:52:58)

Najbolje, da se doma zapreš med 4 stene[sm=smiley36.gif]

jaz se v takih primerih spomnim na tisto zgodbico o oslu, možu, ženi in otroku. upam, da jo poznaš, ker se mi jo ne da cele pisat[sm=smiley1.gif]

diana 28 -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 15:01:36)

Enkrat se živi...... Zakaj bi zaradi drugih ljudi omejevala sebe...še posebej, ker ne delaš nič slabega. Ljudje bodo vedno našli nekaj v kar se obregnit... Ti ŽIVI svoje življenje, da ti ne bo kasneje žal, da nisi uživala, ker so drugi tako ''hoteli''....

Anonimen -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 15:06:11)

Če sem šla kdaj ven žurat odkar sem rodila? Ja normalno da sem šla in to ne samo 1x ... človek je družabno bitje in mora it ven med ljudi pa da se malo razživi ... če si samo doma, pa samo otroci gor, pa otroci dol ... ma saj to se ti strga ... konec koncev ima otrok tudi očeta, ali v večini tudi dedije in babice, ki so ponavadi še presrečni, če vnuk/vnukinja pride za kak vikend na počitnice ... skratka stare mamce pa vaške klepetulje na ignore in žuraj če ti paše brez slabe vesti, seveda v kolikor imaš primerno varstvo za otroka.

Sonček in poletje -> RE: mamice žurerke :) (23.5.2012 20:25:26)

Kaj te briga? Veš koliko mamic žura kar naprej. Pomembno je samo to, da ima tvoj otrok v tem času dobro varstvo. A zdej pa ženska ko 1x rodi ne sme več na cesto. Mislim ker absurd. Jaz tudi mislim, da je tukaj malece nevoščljivosti v igri.

Stran: [1]