|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj M po Dabrostonu?
23.5.2012 13:40:24   
latka
Jaz sem tokrat morala jemati Dabroston od 15 do 25 dneva ciklusa 2x1 tableto na dan, G ke rekla, da M pride čez 2-4 dni, danes pa je že 7 dan od zadnje tablete, pa še nisem dobila M?

Zanima me, kdaj ste dobile M po Dabrostonu in ali lahko tablete premaknejo O, mi mogoče zato zamuja M?

Sem že nekoč jemala Dabroston, pa sem M dobila že 3 dan po zadnji tableti, sedaj je pa še ni, imam pa že nekaj dni vse znake za njen prihod(bolečine spodaj oz. krči, beli tok, glavobol in malce občutljive bradavice, BT nad 37), da bi bila noseča, pa dvomim, ker sem prejšnji mesec imela neuspeli postopek ICSI!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj M po Dabrostonu?
23.5.2012 13:43:14   
LittleSun
Jaz sem po dabrostonu dobivala M zelo različno. Včasih 7 dni, včasih pa kar naslednji dan. Morda vama je pa le uspelo, si že naredila test?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.5.2012 15:54:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2012 18:33:39   
Libra
Jaz sem dobila M po dabrostonu šele tam 8. dan, pa še to v zelo blagi obliki, da skoraj nisem vedela, da jo imam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2012 10:35:15   
latka
Danes je 9 dan, pa še ni M, imam pa še vedno vse znake za njen prihod(krče in občasne glavobole), noben znak, da bi bila noseča. Test sem naredila 4 dan, pa ne z jutranjim urinom, pokazal je -, danes za primerjavo pa kaže rahlo vidno 2 črtico(tudi ni jutranji urin), samo jaz tem BC mini rahlim črticam ne verjamem, tako, da še vedno čakam.

(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2012 10:56:27   
LittleSun
latka si že dobila M?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2012 11:09:17   
latka
Ne še, toda imam ravno take bolečine kot vsakič pred M, tako da mogoče do večera ali jutra kaj pricurlja.meni je tale Dabroston namesto uredil, čisto zašuštral ciklus!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2012 11:11:53   
LittleSun
Pa si še delala kak test??
Meni se zdi, da je D tudi bolj škodil, kot koristil, sicer nisem imela podaljšanega cikla, vendar mi ni nič pomagal pri vmesnih krvavitvah, mi je pa vplival na psiho in sem bila čisto na tleh v času jemanja.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2012 14:31:01   
latka
Bolečine so, M pa ni!user posted image Je pa že 14 dni od zadnje tablete Dabrostona!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?