Poka -> RE: Odpreti svoj posel (18.7.2012 9:13:14)
|
Jaz sem verjetno že večkrat omenila, da nekaj delamo, mogoče tudi kaj, imena firme pa nisem nikoli, ker mi je neprofesionalno. Ker še nimam otrok, se ne uvrščam v to skupino itak... Pa tu na forumu ni naše ciljne skupine. Lahko pa povem, da smo začeli iz 0 in da ja, reklama je ful draga. Moj vedno pravi, da za reklamo se da največ 3% letno. Jaz mislim, da na začetku bi se moralo več. Mi nismo skoraj nič vložili, pa se vseeno da delat. Edino spletno stran moraš imet, nam je ful pomagala. Moj je ni hotel na začetku, sem ga komaj prepričala. Potem je to vplivalo,da je šlo samo navzgor. Ne vem kaj je za koga uspeh, zame je to, da se lahko dva zaposlita z v redu plačama, uspeh [sm=smiley36.gif] Pa glede na to, da ker nekaj izdelujemo, so naprave v delavnici, razni res specifični in dragi pripomočki stali par tisoč eurov, mi pa ko smo začeli, smo mogli dobit kredit, da smo plačali tistih 7500 eur za d. o. o. Imam pa občutek, da bo čez eno leto vedela cela Sloveniaj za firmo, v bistvu sem prepričana... [sm=smiley1.gif] V krogih, kjer morajo, že vedno za nas, npr. Pa mislim, da se je vse skupaj tako razširilo, ker nimamo nobenih reklamacij in to gre potem od ust do ust. Če pa imaš firmo - ko npr. nekaj izdeluješ, začneš iz svojega hobija, pa recimo da so to neke unikatne stvari. Tu moraš potem izbrat kak drug način, da si narediš reklamo. Prodat take stvari v teh časih, je po mojem loterija... Pa to je djavnost, kjer vložiš veliko časa, material je drag, s cenami pa nisi konkorenčen, ker en moreš bit. Edina možnost - da si nekaj ekstra ful posebnega. In moral bi najt način, kako prodret v ciljno skupino ljudi, ki imajo preveč denarja.
|
|
|
|