tehnofil -> RE: Starejša (23.5.2012 9:23:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: drum ... razvezan sem spoznal žensko ki ni slaba. Dala mi je vse tisto kar mi bivša žena ni-predvsem ... imamsicer rad, me pa moti nekaj stvari na njej (občasno vonj ). Tudi telesni kontakt z njo mi nekako preseda. Ne rečem-seks z njo je zelo dober-ampak ko mi pride bi se najraje oblekel in odšel. Težko se mi je držat za roke z njo, tudi objeme imam najraje kratke. ...sem spoznal žensko ki je starejša od mene 8 let. Skupaj sva bila le par ur. Ko smo se vračali so se najine roke ujele in ob njej sem občutil neko energijo, lahko rečem da tudi srečo, ni mi bil zoprn stik z njo. Seveda je bilo tudi poželenje vmes, ampak predvsem so bila malce drugačna čustva vmes... , dotik njenih rok me je navdal z enakim občutkom sreče in topline. Tudi objemi niso bili nič drugačni. Ob njej čutim da žensko ljubezn ne samo fizične ampak tiste višje. Glede na prvi odstavek, je škoda da si toliko časa z njo,... ki se ti gabi. Razen za sex. Imaš jo pa rad le toliko, kolikor čutiš hvaležnosti do nje za seks, kuhanje in pranje. Drugi odstavek je normalna posledica prvega odstavka. Le vprašanje časa je bilo. IZVIRNO SPOROČILO: drum Tole kar bom napisal je bolj razmišljanje kot pa vprašanje-bo pa zanimivo brat različna mnenja. Prva ti je dala tisto kar ti je dala mama - kuho, pranje, ob tem da velja kot za vse moške povezava med spolnosjo in ljubeznijo. Druga ti daje tisto kar ti mama ni dala. Ljubezen. Skrbela zate sicer je, rada te je imela ampak tiste globoke povezave pa z mamo nisi imel in ta manjkajoči del ti daje druga. Saj verjamem, da tega čisto nič ne razumeš ampak precej daleč od tega nisi. Dejstvo je da boš prvo pustil in bil z drugo, pa če še teko ne bi rad prizadel prve. Ker je z drugo enostavno preveč lepo, .... Vprašanje pa je kaj želiš v svojem življenju. Boš z njo ostal "otrok" ženskam ali pa se boš ob njen spremenil in postal zrela odrasla oseba. To pa lahko le takrat, ko začneš dajati.
|
|
|
|