Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto 18.7.2012 15:03:39
|
|
|
|
dadaja
|
ojla jaz bom prvič oddajala vlogo v avgustu saj začne maj miško vrtec s septembrom. zanima me glede prihrankov oz. sredstev na TRRju. Če prav razumem se od tega izračuna in upošteva samo obresti ? a prav razmišljam ali upoštevajo celotno vrednost?
|
|
|
|
RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto 18.7.2012 15:10:13
|
|
|
|
Balerina
|
Ne izračunajo se ''samo'' fektivne obresti in se ne upošteva cel znesek.
|
|
|
|
RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto 18.7.2012 15:15:58
|
|
|
|
dadaja
|
ja dobro si napisala ""samo"" ma slišim pa toliko različnih komentarjev ... kot da vse upoštevajo, kontrolirajo pretekle mesece če dvigneš iz TRR itd.
|
|
|
|
RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto 18.7.2012 15:53:06
|
|
|
|
dadaja
|
še nekaj me zanima... možu preteče pogodba o delu v avgustu in je verjetno ne bodo podaljšali, tako da se bo zaenkrat prijavil na zavodu in iskal ..... kaj to pomeni - mu upoštevajo prihodke ali ne ??
|
|
|
|
RE: odločba za vrtec-upoštevali samo 1 avto 18.7.2012 20:42:13
|
|
|
|
petea
|
ko ostane brez periodičnih prihodkov, se njegovi dohodki več ne upoštevajo v izračun; glede na to, da bo na zavodu verjetno še nekaj časa prejemal nadomestilo, boste najverjetneje morali v mesecu, ko ostane brez nadomestila, ponovno dati vlogo oz. javiti spremembo na CSD, da bodo na novo preračunali OD in plačilo vrtca komentar glede prihrankov: če si na meji med dvema razredoma, je lahko dovolj 1 € fiktivnih obresti, da padeš v višji razred; se na letni ravni skupni minus zaradi tega lahko kar krepko pozna na družinskem proračunu prihranki na TRR, ki so iz naslova obdavčenih prejemkov (plače ipd.), se ne smejo upoštevati v premoženje za obračun višine OD in plačila vrtca
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?