Izdelki Dr Organic (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Nusika35 -> Izdelki Dr Organic (22.5.2012 12:35:24)

Zanima me če katera uporablja kozmetične izdelke Dr Organic in kakšne imate kaj izkušnje z njimi? Piše da so ekološki proizvodi ustvarjeni z najnovejšimi znanstvenimi metodami in sestavljeni iz najboljših naravnih, bioaktivnih in organskih sestavin...

Aika77 -> RE: Izdelki Dr Organic (22.5.2012 15:21:48)

Jaz jo uporabljam in sem z njo zelo zadovoljna. Imam tako gele za tuširanje, kot kreme za obraz in roke, sem pa ravno prejšni teden probala tudi pasto za zobe in moram priznati da me je tudi prepričala. Sem pa opazili da imajo kar nekaj različnih dišav, nisem pa še vseh probala, tudi to pride na vrsto :)

Mimona29 -> RE: Izdelki Dr Organic (23.5.2012 9:56:39)

Nusika...vse kar si napisala drži, jaz nekaj teh izdelkov imam in sem do sedaj bila vedno z njimi zadovoljna, dobiš jih skoraj v vseh drogerijah, pa tudi v večjih nakupovalnih trgovinah, sem pa bila včeraj v Tuševi drogeriji in videla da imajo sedaj tam na vse te izdelke akcijo in jih dobiš za 25% ceneje, zato se ti splača pohitet in pogledat, ker če vzameš nekaj več teh krem se potem na koncu pozna. Boš videla, z njimi boš zadovoljna, zagotovo!

Stran: [1]