Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvi poljubček - odvajalo ???!!!! 4.9.2005 23:48:58
|
|
|
|
ma19teja
|
Pozdravljene!
To vam enostavno moram povedati...
Popoldan sva s sinkotom (Cene-7m) sprehajala po mestu in naletela na eno mlado družinico... Ko naju je njihova luštkana (prava princeska) punči zagledala, je takoj pritekla k vozičku. Mala je očitno nora na dojenčke sem pomislila, jo pozdravila in hotela iti naprej. Na kar sva oba s tamalim doživela šok. Punči je nekaj rekla po italjansko (žal nisem nič zastopla ), nežno prijela Ceneta za brado in ga cmoknila ! Oba sva bila čisto paf... Dobil je prvi poljubček!!!!
No, pol zvečer, ko sem ga zmasirala po trebuščku (revež kakal ni že cel teden, kljub raznim "odvajalom" ) sva se šla kopat... Nekaj časa se je veselo igral, kar naenkrat pa je zastokal in glej ga zlomka naš Cene je pridelal prvo klobaso . Kaj sem bila vesela, končno kakica, pa še klobasa, takoj pokličem očka in jasno slikamo prvo klobasico.
Pol sem pa prejle razmišljala ... da se ne bo naš tamali vedno "usral", ko bo dobil poljubček od kake lepotičke
Nočka,
Mateja
|
|
|
|
prvi poljubček - odvajalo ???!!!! 5.9.2005 0:45:30
|
|
|
|
Annny
|
Hehe, hecno bi bilo, če bi takoj po poljubčku kaj 'bum' padlo v plenico
|
|
|
|
prvi poljubček - odvajalo ???!!!! 5.9.2005 8:59:49
|
|
|
|
Anja**
|
Pri vas pa kr poljubcke delijo po mestu, to p a je lepo
Bravo sine osvajalec
|
|
|
|
prvi poljubček - odvajalo ???!!!! 5.9.2005 9:03:51
|
|
|
|
soncece24
|
nervozica je nardila svoje
mali bo pravi šarmer
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?